Какво иска бившата от мен?

• 3 232
  • 67
  •   1
Отговори
# 30
Може да иска да те манипулира и затова да те е оставила в Телеграм. Очевидно й се получава, след като толкова много я мислиш.
Явно е бил добър сексът, за да не можеш да се откъснеш, макар да твърдиш друго. Не е тя единствената, ето съсредоточи се на колежката. С тази само се забатачваш в съвсем излишни драми.

# 31
Флиртувал с колежка, ама мисли за тази. Не се интересувал от тази лоша палавница, ама пуска тема Joy
И то с "умния въпрос" - тя що не ме блокира от телеграма.
Много екзистенциален въпрос, аз съм изумена, поклон.
Любопитно ми е

Цитат
И да я блокирам там, тя пак ще намери начин да гледа и да пише.
Тъпа съм, може ли да обясниш как като блокираш някого, той ще те пише.
Може би ще си купува н на брой телефони номера, щото си мега якия пич ли?
Пич, тя просто е забравила да те блокира най-вероятно.

# 32
  • Пловдив
Цитат
Може би ще си купува н на брой телефони номера, щото си мега якия пич ли?
Пич, тя просто е забравила да те блокира най-вероятно

Ти нямаш сърце Sad

# 33
Имам. Прихлопва, прескача, имам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 34
Елора пак не четеш, ако бях на нейното ниво нямаше да си тръгна. Няма, как да видиш всеки, какъв човек е на първа среща. Познавам много двойки, които с течение на времето се изясняваше, кой какъв е. Просто на мен ми се разкриха нещата за месец и половина може би и взех решение да си тръгна. Просто се излъгах, че е нормална. Не съм тръгнал да спасявам никоя жена.
И как, ще ми пише, като си направи друг профил. Не съм мега як, ама съм пич знам, какво давам. И не е забравила.

25 - просто ми е интересно нищо повече.

Аида благодаря ти много и съм съгласен с теб. Не съм й никакъв, но просто гледах да имам нормален живот.

30 - с какво да ме манипулира? Откъснал съм се. Секса да бил е добър, но не е фактор.

Просто търсех мнение.

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 12:55 от Sheriff Plami

# 35
Човек е такъв с  каквито се събира.
И стига се оправдава.
Естествено, че се разбира и от първа среща и от втора.
Не се гледат само цици и задник момче.
Гледа се какво се говори, как се държи. Елементарни преценки не можеш да правиш заради едни цици, личице и дупе.
Проспал си много неща.

И ако не си на нивото и, какво още драпаш за тая? За какво е темата.
Ти сериозно ли?
Вземи си прочети постовете бавничко, дано се осъзнаеш.

Какви са тия числа 25, 19? Айде говори с никове, ако обичаш. Тук да не ти е лагер някакъв.
Никой не е длъжен да си губи времето и да ходи да гледа еди  кой си  пост.

# 36

Ами тогава не си губи времето и не се изказвай, като не четеш. Спри да коментираш тук и готово. Останалите хора се изказват много по-добре. Благодаря ти за вниманието.
И не не съм станал, като нея.

Къде и какво ще пиша е моя работа.
Ще си коментирам където и колкото искам.
Елементарно уважение към участниците в собствената ти тема нямаш.

Имам и много ви благодаря. Но не драпам за нея. Очаквах мнение, а не съвети. Избрал съм да продължа напред. Разбрах, че с нея няма да стане. Минах през всички неща от раздялата. Сега просто ми е интересно, защо го прави. Само мнение искам, а не съвети.

# 37

Ами тогава не си губи времето и не се изказвай, като не четеш. Спри да коментираш тук и готово. Останалите хора се изказват много по-добре. Благодаря ти за вниманието.

Имам и много ви благодаря. Но не драпам за нея. Очаквах мнение, а не съвети. Избрал съм да продължа напред. Разбрах, че с нея няма да стане. Минах през всички неща от раздялата. Сега просто ми е интересно, защо го прави. Само мнение искам, а не съвети.

Не, нямаш.
И да, драпаш за нея.
Доказва го темата и тъпия ти въпрос - тя що не ме блокира.
Божичко, пишеш като 15 годишен.

То страшна връзка е било. Месец и половина. Joy

# 38

Не, нямаш.
И да, драпаш за нея.
Доказва го темата и тъпия ти въпрос - тя що не ме блокира.
Божичко, пишеш като 15 годишен.

То страшна връзка е било. Месец и половина. Joy

3 месеца. И, ако драпах за нея, щях да питам, как да си я върна. Явно не правиш разлика между искам мнение и съвет. Чети внимателно. Изказваш се доста глупаво.

# 39
Пак е малко, пак е малко.
Драпаш. Като дете в сладкарничка драпаш.
Ако гледаше напред, темата нямаше да я има + "умния" въпрос.
Като пускаш тема, ще има всякакви коментари. Не можеш да казваш на хората дали да пишат и  какво да пишат.
Нито пък да определя кой как се изказва.
Явно съм права, щом така рипаш.
Но незрялото его ти пречи.

# 40
Пак е малко, пак е малко.
Драпаш. Като дете в сладкарничка драпаш.
Ако гледаше напред, темата нямаше да я има + "умния" въпрос.
Като пускаш тема, ще има всякакви коментари. Не можеш да казваш на хората дали да пишат и  какво да пишат.
Нито пък да определя кой как се изказва.
Явно съм права, щом така рипаш.
Но незрялото его ти пречи.

Нямам его. Но аз помолих за едно, а то друго ми се дава.

# 41
  • Somewhere beyond the moon and stars
Ох. Не те е блокирала, за да те държи като “вратичка” и да храни егото си от вниманието, което ѝ оказваш.
Здравословното е ти да затвориш вратата от твоята страна.
There, problem solved.

# 42
Ох. Не те е блокирала, за да те държи като “вратичка” и да храни егото си от вниманието, което ѝ оказваш.
Здравословното е ти да затвориш вратата от твоята страна.
There, problem solved.

А благодаря ти много за отговора. Внимание не получава. Но явно мисли, че съм вратичка. Аз съм приключил с нея.
Но, защо иска при положение, че аз я оставих и си има нов?

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 14:07 от Sheriff Plami

# 43
  • Somewhere beyond the moon and stars
Не се знае кога ще има нужда да те използва, разбира се - и дали ти няма да откликнеш в някакъв момент в далечното бъдеще.

По същата причина са и снимки, драми в социалните мрежи - захранват я с внимание, съчувствие и т.н. от хората, които я следват и виждат само тази страна на картинката, която им се показва.

Просто давай напред, както са казали всички.

# 44
Нямаш его!!!!!!
Леле мале, ти си някакво чудо на чудесата Joy

Общи условия

Активация на акаунт