Отговори
# 30
Добър вечер в новата тема  Heart
Албена,мерси че си ни създала  приятно местенце където да си споделяме страстта към нашия любим сериал,любимите артисти и за нещата от живота.  Heart
В анкетата гласувах с първата опция ,но също така си е напълно вярно и това ,че Онур и Гюлсерен когато ги забременят тогава ще е Simple Smile.Но дано все пак е до няколко епизода все пак  Hands Pray  Simple Smile

След като и Афра и Мерт са в Джихангир дано това да означава ,че между Сейфер всичко е наред.  Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover  Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover  Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 18:49 от Eny87

# 31
Афито е присъствала на рождения ден на дъщерята на Демет Акалън!

# 32
Обожавам тази снимка на Берил и Ерсин от тяхната сватба на 19 август 2024! Тя се превърна в тенденция. Heart Вече няколко двойки след тях правят подобни снимки имитирайки Берил и Ерсин. Blush Вчера Берил е споделила един от колажите, където се вижда нейната сватбена снимка с Ерсин, както и сватбените снимки на 2 други двойки! Берил е писала, че много й е харесало това и затова го споделя. Разбира се пожелава и много щастие на двойките. Страхотна е - двамата с Ерсин са невероятни ... Sparkling Heart

Благодаря за новата тема! Flowers Hibiscus

# 33
# 34
Сладурани.❤️
Излезнаха и нови снимки на фенове с Мерт.

# 35
Благодаря за новата тема, Албена 🌼🌼🌼
За анкетата, гласувах с опция финален епизод. Да ви кажа, въобще не искам Сейран да забременява точно в този неясен момент, кой с кого.
Забелязала съм, че Мерт кифлее на селфитата. Странно ми е, и не се връзва с поведението му по принцип, но е сладур.

# 36
# 37
https://www.instagram.com/reel/DFqIuXfIaUh/?igsh=bXVvZW5yN3BlMjE2

Аз нищо не чувам и разбирам но пишат:
Момиченцето:Кажи на Мерт,че го обичам
Афи:И аз го обичам
?Хоооорааа,който чува да каже?

# 38
Говорят за една момичешка група, не е за Мерт.

Момичета, фраг ще има ли? Емрулах със затворен профил, няма инфо хахаха

# 39
https://www.instagram.com/reel/DFqIuXfIaUh/?igsh=bXVvZW5yN3BlMjE2

Аз нищо не чувам и разбирам но пишат:
Момиченцето:Кажи на Мерт,че го обичам
Афи:И аз го обичам
?Хоооорааа,който чува да каже?

Неее,говорят си за няква група Big5.
За сега инфо йок,Еве. Емрулах се притесни от нас 😂

# 40
Привет, момичета, в новия ни страхотен дом. И ние като Корханите се преместихме, да е за добро.
Днес Онур Акай има нова статия. Пише, че няма раздяла, а само гняв и затова не се следват. След казармата ще ги видим на сватбената маса.

ново от Циала

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 21:24 от ani.zaiche

# 41
Дали ще ни оставят без фраг и днес?🥺

# 42
От Демет в Х

# 43
Май, май. Работят за финала с този един фраг на седмица.
Дали ще ни оставят без фраг и днес?🥺

# 44
Благодаря и аз за тема ♾0, Албена🌺
Дано вече да се променят нещата в сериала и да започнем да се наслаждаваме на прекрасните Афра и Мерт и магията от тяхната химия отново да ни завладее🪬
Ще сложа най-красивата…

И нещо,което ми хареса..

Общи условия

Активация на акаунт