Отговори
# 45
В някакви профили в Инстаграм днес видях, че се пише дори за приключване на 28.02, макар че никак не ми се вярва да не стигнем поне епизод 100.🥺 Всичко обаче говори, че вървим към по-ранен финал от този, който мисля всички очаквахме и силно искахме - няма фрагове, каналът също вече не рекламира сериала. Но дори и да е така, наистина не разбирам защо трябва да се случва по този начин. Все пак тази история е на екран вече трети сезон и е обичана по цял свят, доказват го най-малко рейтингите в Испания сега.💔 Не ме разбирайте погрешно, силно се надявам да бъркам, все пак няма и никаква официална информация изнесена, но вече просто не знам за какво да се хвана.

# 46
До сега все си мислехме, че от продукцията правят необмислени обрати в сюжета, четейки зрителските коментари. Все повече си мисля, че сюжетът е замислен по този начин предварително, и нищо не е случайно в този развой. Така че, ако е замислено да свърши сериала, не са вчерашни филмаджиите, ще го приключат. Защо? Предполагам все някога трябва да свърши по някакъв начин. Разсъждения разни.

# 47
https://www.instagram.com/p/DFqM_Tqoohl/?img_index=11&igsh=ZGo1emc3M2J3ZnFh

За 28 февруари даже говорят.Тая мацка и забравих името,но води групи от Русия и казва,че човек и е казал от екипа.

# 48
https://www.instagram.com/p/DFqM_Tqoohl/?img_index=11&igsh=ZGo1emc3M2J3ZnFh

За 28 февруари даже говорят.Тая мацка и забравих името,но води групи от Русия и казва,че човек и е казал от екипа.

Дано не е вярно, те по принцип от охраната доста лъжат. Бяха казали че Пакил била на снимачната площадка пък тя не беше

# 49
Според мен поне до епизод 100 ще го докарат.

# 50
При ранен финал какво става с предварително продадените 36 еп. в 3 сезон?

Онур Акай и той каза, че ще е ранен финал. Да се прецака така сериал, за който дори имаше мечти за 4 сезон. Бе толкова гледан... А да падне рейтинга толкова... Ако сценария бе предаден по друг начин, по-ясен за обикновенния зрител, сигурно нямаше да е така. Като че ли нарочно се правеше всичко възможно да се срине сериала. Странно поведение на Онур. Трябва да е луд, за да го направи.

Няма да се очудя, ако кака се промъкне на снимките да гледа Мерт. Помните ли как го нападаше, а той горкия не смееше да седне, че да не го приклещи.

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 23:27 от ani.zaiche

# 51
Фрага,дами
https://x.com/startv/status/1886892354314850811?s=46

Тази дама си търси клиенти да набира за групите си. Писала е началото  на март ,че ще има финал сериала. Аз вярвам ,че финал няма да има март месец. Как ще си оправят бакиите дето са в момента. И то за 4 епизода. Фандома чака какво ли не. Абсурд е това. Чиста реклама е за мен това. Да си насъбере хора за групата. Малко почитатели ли има сериала. Все един официален акаунт щеше да пише. Дори Бирсен писа епизод 100 ,Емрулах също. Актьорския състав си каза пълен сезон -Дирен,Мерт…. Та това е първия им сериал със 100 епизода. Дали с рейтинг две 100 епизода ще се докарат. После и аз не знам.

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 23:40 от Албенаа

# 52
Благодаря,Албенче Flowers Rose
Да пуснеш фраг,без да предупредиш хората да знаят,тия са луди.
Аз нищо не разбрах,сякаш Сейран научи истината?

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 01:23 от Милена Тодорова 756835

# 53
Албена, благодаря за фрага!🌹

Суна май уби Айшен.

# 54
Албена, благодаря за фрага.🌹
Без превод мога само да кажа - Ах, Сейро!🥺 Пак ли само Суна и Абидин!
Много се надявам Сейран с пистолета да е сън на Чичек. Още повече се моля обаче този епизод да е наистина последния, доминиран от АбСун. Гюлгюн погна Суна, тя бутна Айшен - не знам дали я уби или просто сериозно ще пострада. Ако сега сценаристите не изяснят нещата, то наистина не знам кога ще го направят.

# 55
Ферит какво казва разбрахте ли?

# 56
Ферит какво казва разбрахте ли?

Призна си че е целунал Суна от съжаление без да очаква нищо в замяна

# 57
Някой от групата сладко сладко си спинкат без да знаят,че има фраг.. Relaxed
Как да знаят,като не бяхме предупредени де..
Фрага е качен преди половин час,ако знахме сега щяхме да сме на 10та страница.. Joy

# 58
Ферит си призна,че е целунал Суна от съжаление,но не е очаквал от нея,че ще му отговори.

# 59
Ферит си призна,че е целунал Суна от съжаление,но не е очаквал от нея,че ще му отговори.

То се знаеше че е от съжаление, да гадно е че я целуна но аз и не очаквах да я е целунал защото изпитва нещо към нея

Общи условия

Активация на акаунт