Отговори
# 60
Привет.
Благодаря  за новата тема.

Относно  Ферит и признанието, нямам думи да изкарам гнева си.  Дано й моя не реши да съжалява някоя с целувки.

# 61
Хайде и Сейран с пистолет.Тези сценаристи наистина са изкукали.И тя стреля.Много лошо и влияе бившия.

# 62
Суна се оказа много зла. Гюлгюн май я притисна, но Айшен пострада от нея.
Видяхме, че замина някъде обаче.
Ферит на кого каза, че от съжаление я целуна.

# 63
Спойлер

Скрит текст:

# 64
Доста голямо ще да е било "съжалението " на Ферит. Така и налетя , че  изобщо не  изглеждаше да  е от съжаление. Интересно че е останал изненадан от  отговора на Суна , все едно не знае колко си пада по него.
На кого ли го разказва ? Не вярвам да е на Сейран , сигурно Гюлгюн го е притиснала.

Дано това е цялото признание. Да не видим в епизода и останалата част. След като Суна го е "изненадала" ,  знам ли колко голяма е била изненадата и дали е била приятна.

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 00:28 от Kami_J

# 65
Нов спойлер. 😵‍💫😂

Скрит текст:

# 66
И Сейран стана отмъстителка. Грабна пищова и тя.  Ейй , подлудиха ми момичето ! Само да не подгони и Феро с него , когато научи за "преживяното".

Заради Пело го гони с пръчката , ама за Суна му се полага нещо  по-сериозно.

# 67
Въпросът, който ме мъчи в момента - Кой е по-изперкал - Ферит или ние, че си го причиняваме цялото това чудо? Наистина се чудя.🤣

# 68
Въпросът, който ме мъчи в момента - Кой е по-изперкал - Ферит или ние, че си го причиняваме цялото това чудо? Наистина се чудя.🤣

Веднага ти отговарям - ние !  Гледаме такава боза  и пак се ядосваме , изобщо не е нормално. Правят ни на бълъци  , а ние упорито чакаме нещо да се случи и да се  оправят нещата.

# 69
Много съм разочарована, в Х някой писа, че Ферит дори казва, че не очаквал Суна да отговори на целувката и да се съблече, но дали е вярно? Който знае турски да каже, моля.

# 70

На Мерт поне му плащат, докато ние изперкахме за без пари. 😂

# 71

На Мерт поне му плащат, докато ние изперкахме за без пари. 😂
Факт. 🤣🤣🤣

# 72
Много съм разочарована, в Х някой писа, че Ферит дори казва, че не очаквал Суна да отговори на целувката и да се съблече, но дали е вярно? Който знае турски да каже, моля.

Каза само че не е очаквал да му отвърне на целувката и че го е направил от съжаление

# 73
https://https://www.instagram.com/reel/DFquHDJI3rK/?igsh=MTh3emdkangwa3VjYQ==

Фрага на руски,само я е целунал от съжаление.На мен фрага ми хареса..

# 74
Реакцията на Циала

Улучи ли някого Сейран? Не бе ли Ферит срещу нея?

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 00:49 от ani.zaiche

Общи условия

Активация на акаунт