Отговори
# 75
Горкият, жив да го ожалиш: "Съжалих момичето и я целунах, но не очаквах нищо в замяна".
Чиста вода, ненапита ни е момчето. А, разгонената Суна се защитава със зъби и нокти. Тя заслужава Сейран да я изпрати далеч от имението  и никога повече да не се връща. Ако иска и Ферит да вземе, защото той може да я съжали, че остава сама.
Малии, съвсем се загубихме с този сериал, щом по нощите коментираме глупостите на сценаристите.

# 76
И на мен фрага ми хареса. Поне нещо ще се изясни в този епизод. Като толкова я е съжалил Суна , да беше я прегърнал , да беше я целунал по бузата , а не така направо интимно.  Тая лоша Суна , как можа да го "изненада" така гадно. Още малко и ще го съжаля ферит. Хайде , подпалих пак.
Лека нощ , дами !

ПП : То защото за втората целувка , той много се дърпа . Горкия ! Сигурно от изненадата ще да е било.

# 77
https://www.facebook.com/share/p/1Eu496Khbg/
Фрага с бг.субс.

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 01:16 от Милена Тодорова 756835

# 78
Започвам да се моля за кома. Дори целувка не мога да простя вече. Толкова ли ме промени този филм? Горката Берил, такъв образ създаде, така съм го намразила, че ако я срещна на улицата аз ще се огледам за оръжие... Съвсем се вживях... Както ми се спеше, така сега се ококорих, ужас... Как сега ще се спи... Дано Айшен да е жива и да разкаже, че да се стигне до истината за дивана, макар, че вече ме е страх да я чуя. Преди бях сигурна в невинността на Ферит, но вече се съмнявам.

# 79
Щом Айшен знае,значи и някой друг знае,според мен.Оффф нямаше да се ядосвам вече,но пази боже от такъв мъж,съжалил я бил,леле,леле Hushed

# 80
Нещата май започват да се изясняват и истините да се видят кой с кого и как се държи.
Фрага и на мен ми хареса, но в епизода не се знае какво ни очаква.
Предполагам, че към финала вече СЦ ще покажат повече професионализъм и ще доразвият много от загатнатите неща.
Единственото което не искам, всичко това в трети сезон да е в състояние на кома от Ферит. Несериозно е вече толкова епизода, с толкова персонажи и действия да бъде нечии сън.

# 81
Реакцията на Циала

Улучи ли някого Сейран? Не бе ли Ферит срещу нея?

Ако Циала е уцелила с комата да ходи да пусне тото, защото от началото на сезона го твърди.

# 82
Кате,аз също не искам да е кома,20 серии ни тормозиха,за всичко видяно,Ферит и Суна,Абидин също,трябва да си понесат последствията,а и много извратен Феро да сънува Суна бее..кома,чак целувки,диванче...жалко,че го защитавах толкова,невинния,раздава целувки на килограм,хмм..

# 83
Ако е кома и Ферит сънува Суна няма да е от любов и страст към нея, а от съжаление към нея, защото се чувства виновен за това, че отказа да се ожени за нея.

# 84
  • Яко в Матрицата...
Албена ❤🌸

Ай, Феро… а аз се кълнях в теб 😤😆😆😆 Край, оставям те на хиените да те разкъсат. Съжалението е лош съветник, гледай сега какво стана…

# 85
Точно щях да си лягам и поглеждам преди сън  Х и оп изненадка трейлъра изскочил  Simple Smile
Сейранчето стреля ама по кой  или дали изобщо е стреляла или така ни го дават  Thinking
Суна си я бутна съвсем истински обаче Айшен.Ама Гюлгюн като я притисна нещо тя не беше толкова наперена като с Ферит и взе да вика хъката мъката за оная прословута вечер дето  я дъвчем от толкова време.
Ферит е ясно ,че от съжаление я целуна Суна,обаче се надявам на там да не му продължи признанието ,че и от съжаление ей тък лееееекинко са се изкесили ,чееееее вече ще е напълно и невъзможно да му се прости.
Нататък вече следващата целувка трябва да си е само в главата на Суна или да му се е нахвърлила на Ферит и той затова да я е стиснал за врата и от там да и  е червенината на врата.

# 86
Кома няма, не вярвам на тази Циела. Фрагът, ами толкова мъже Корхан, и да оставят на Сейран да разчисти сметките. Смешно и нелепо е. Доскоро я заключаваха в стаята с другите жени от имението, сега най-отпред с пищова да брани мъжете ли, честта им ли? То едни мъже, и една чест...

# 87
  • София
В някакви профили в Инстаграм днес видях, че се пише дори за приключване на 28.02,
Скрит текст:
макар че никак не ми се вярва да не стигнем поне епизод 100.🥺 Всичко обаче говори, че вървим към по-ранен финал от този, който мисля всички очаквахме и силно искахме - няма фрагове, каналът също вече не рекламира сериала. Но дори и да е така, наистина не разбирам защо трябва да се случва по този начин. Все пак тази история е на екран вече трети сезон и е обичана по цял свят, доказват го най-малко рейтингите в Испания сега.💔 Не ме разбирайте погрешно, силно се надявам да бъркам, все пак няма и никаква официална информация изнесена, но вече просто не знам за какво да се хвана.
Не съм вярвала, че ще го напиша, но този сериал когато и да свърши, все ще е късно. Просто трябва да освободят таланти като Афра и Мерт от некадърния екип на проекта и да им дадат възможност за нови изяви с размах. Това е яко погубване на такива таланти като тях. Сезон 3 можеха да ни го спестят "от-до". Аз, да бях седнала, щях да надраскам по-добър сценарий, така както нямам талант в тази сфера.

# 88
Последните думи на Халис, май оставя империята на Сейран.
Допълвам се. Сейран  в сравнение с мъжете Корхан, определено заслужава тази империя.
Какви мъже, станали мекотели от тичане по жени, които ги лъжат с бременности и истории.

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 01:37 от Катерина49

# 89
След 92 еп теорията за комата ми се вижда възможна

В 92 еп наистина има нещо странно: пристигат само две линейки, смъкват само една носилка с Ферит. Това е в началото на серията. Къде са Суна и Сейран? Защо няма трета линейка? Защо всички са след носилката с Ферит? Защо Есме и Кязъм не са при дъщерите си? В сегашните събития (което е нормално) сме при влизането в болницата и слагането на Есме на стол, до там нещата са странни. Всички викат "Ферит", само един път Есме виква "Сейран", никой не споменава Суна, нея я няма на носилка, но и Сейран също не я дават на носилка.

В Х има мнение, че всъщност гледаме два кадъра за начало на епизода: едната сцена е след 73 еп. (пред болницата), а втората сцена е за събитията след 91 еп. (в болницата).

https://x.com/itsmet_19/status/1885730476607897995

Общи условия

Активация на акаунт