Отговори
# 90
  • Яко в Матрицата...
За мен по-притеснително е оръжието в ръката на Сейран, отколкото целувките на Ферит. Ще кажем, че Ферит е мръсник и ще го заклеймим, а какво ще правим със Сейран?

Диче, това, което се сервира като сценарий, и с кома вече не може да се обясни. Наистина не разбирам какво искат да ни кажат тия от продукцията.

# 91
В анкетата отговорих, че ще решат Онур и Гюлсерен, защото виждайки омразата им към Сейран, те няма да допуснат тя да забременее. Дано греша и да се сбъднат мечтите на феновете - да видим бременна Сейран, магазина Сейфер. Но щом дивана е истина, Суна извърши убийство, Сейран ще видим дали ще убие някого, Ферит вече застреля няколко човека, а в затвора е трудно да правиш бебе.

В имението, когато влизат всички без Халис, до масичката бе снимката на Халис. Да не е умрял? Носеха някакви кутии, за какво ли?

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 02:42 от ani.zaiche

# 92
Да останем с това хубаво изпълнение, въпреки разочарованието от ставащото.

Цитат
Ако не сте изстрадали болката си,
Знаеш ли, усукани и усукани на врата ти.
Знаеш ли, в разбитата ти душа.
Знаеш ли, пред вратата ти с любопитни очи
Като твоите негодуващи спомени, които чакат.
Да обичаш, без да бъдеш обичан.
За да знаеш какво ти липсва
Дори и да е болезнено, истината отново
Ако сте го видели, но не сте знаели как да го кажете.
https://x.com/i/status/1886858578352595385

# 93
Добро утро,  момичета!🌻🦄🍀
Бу не по ягодите 🤬🤬🤮🤮...Бу нееее....
Рени,  абсолютно права си...Вече и комата не върши работа 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤬🤬🤬🤬.
Съсипаха Ферит, съсипаха Сейфер, а сега съсипват и Сейран с тоя пистолет в ръцете й... Съжалявам, но хич не им разбирам посланията, ама хич 🤕🤕🤕🥺🥺🥺.
Колко още могат да ровят в раната, колко....
Мразят фандома и това е. От първия епизод на трети сезон ни натриват носа..
Дано са доволни от резултата!🤬🤦‍♀️🤮

# 94
Добро утро! 🫶

Фрагът е много лошо скалъпен от Емрулах, естествено за да предизвика размисли и страсти! Въобще не вярвам, че Ферит казва тези думи, че целунал откачената, по - вероятно е това да е другият Ферит.
Продължавам да твърдя, че Ферит не може да изневери на Сейран, особено пък със Суна!

# 95

Искрено се възхищавам на желанието ви все още да разисквате предлагания ни сюжет, аз наистина нямам сили и вече никакво желание за това. Но се моля, вие да сте прави и някакво чудо все пак да стане.
Спойлерджията обаче е прав - този сезон не е реален. Той е просто мишмаш, предложил ни няколко силни сцени, два хубави епизода и постоянно желание за харакири. Тъжното е, че от тази шега наистина боли.💔
В началото искаха да страдаме и бавно ни накараха да гледаме как съсипват Сейро и обезличават Ферит. В някакъв момент решиха, че ни е достатъчно. Обясниха брака и почти сключения втори такъв като единствения начин да бъдат взривени всички пътища, които водиха към СейФер. Приехме го с усмивка, защото нашите бяха заедно, прегърнати, мечтаещи. Нооооо след това сценаристите сякаш си казаха - е, дадохме ви 2 хубави епизода, помечтахте малко, но сега ще разрушим всичко и ще се забавляваме. От онзи епизод просто гледаме целенасоченото и мъчителното съсипване на Ферит, а с това и на СейФер. Защо? Ето това се чудя.
Не знам дали ще си причиня този епизод.  Може би ще го гледам като фон надявайки се с него да се сложи край на линията АбСун и Чичек, както и надявайки се да погледам още малко поне Афра и Мерт. Може би, може би ...

# 96
Добро утро!
Изтървала съм купона снощи.
Фрага -поредната злонамерена каша от продукцията.Феро казва за целувката на Дженгиз мисля.Но съм сигурна,че другия е наоколо и му нашепва може би ,че е имало нещо повече.Само предполагам ,не бързайте да скачате.С една дума има изгледи да разберем какво се е случило.Сейро какво размахва патлаци като Суна си е баш добре и се вихри.Объркват ни с тоя фраг,да изчакаме епизода.

# 97
  • София
Благодаря за юбилейния епизод на нашето приключение!

# 98
Добро утро! Simple Smile
И на мен ми се струва, че думите на Ферит за целувките са в състояние на "спор" с другия Ферит. Като че ли са продължение на сцената от първия фраг, където, седнал на стълбите, обещава да разкаже първо на дядо си, после на Сейран. Което не означава, че не е целунал Суна. Тук той е изнамерил причина за целувките. Звучи като самооправдаваща се съвест - пред Суна: "Не знам как се случи", сега: "Целунах я от съжаление".
Що се отнася до посланието, то според мен се съдържа в думите на Халис ага: 1) "От кого да защитавам семейството си? От главната госпожа (Чичек), или от теб (Ферит)? - 2) Накрая ще остане само едно - власт. Ето я". Заключителните думи на Халис на фона на истерии, шизофренно раздвояване, убийства... показват до къде стига едно семейство, изграждано години наред не върху любов, а върху власт(господство - подчинение) ... която иска да наследи и Ферит. Няма приказка, има пълна разруха...

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 08:28 от Katya_I

# 99
За момента ,според фрага се доказва,,че Ферит помни много добре какво се е случило.Подробностите предстоят за разяснение.

# 100
Добро утро Kissing Heart

За момента ,според фрага се доказва,,че Ферит помни много добре какво се е случило.Подробностите предстоят за разяснение.
Сикорски, това го знаехме много добре и ние Grinning Но ще е интересно да разберем подробностите, да Smile
(Искам интернет озел Stuck Out Tongue Winking Eye)

Хич не ме интересува, дали Ферит от съжаление целунал Суна и дали от съжаление е продължил или не. Искам Сейранчето ми да си събере чемодана и да замине надалеч от всички, които я предадоха и забиха нож в гърба й /и в сърцето й/. Никой от тях не я заслужава. Ами тя милата досега само се жертва, ту за този, ту за онзи. Ай с..тир!

# 101
Сейран ще отмъщава за бебето,което Есме загуби,не за Суна.Така мисля.Подвеждат във фрага.

# 102
Добро утро, момичета! Благодаря за новата тема! 🌷

Снощи като си легнах всичко беше спокойно. Сутринта гледам, че темата е избухнала и се зачудих какво толкова е станало късно вечерта.

Много динамичен фраг. Сейран, милата, какъв поглед имаше в сцената с пистолета.

Халис да не би наистина да е починал или някой пак си представя. В сцената със сянката в коридора името на Халис звучи много крийпи. В сцената с кутиите се вижда снимката му на големия портрет. Или пък просто изнасят някакви вещи, но защо всички, и после сцената с масата.

# 103
Добро утро, момичета!😊

В Х има предположения, че Ферит може би говори за целувката по бузата, която показаха около случая с ипотекирането на имението.

# 104
Добро утро, момичета!😊

В Х има предположения, че Ферит може би говори за целувката по бузата, която показаха около случая с ипотекирането на имението.

А един мармот завива шоколад Stuck Out Tongue Winking Eye

Да, за бебето на Есме отмъщава Сейран, ама... Айде нема нужда!

Общи условия

Активация на акаунт