Отговори
# 105
Еве, предвид кои са ни сценаристите няма да се учудя, ако накрая се окаже, че не един, а пет мормота завиват шоколад. 😄

# 106
За комата се предполагаше,че Селим е лекар,а Дияр е медицинска сестра,или нещо такова.Сега,като ги няма кой е лекаря и кой сестрата?Трябва да се зададе този въпрос на Циала
Тогава по вярвах ,сега ми е все тая..

# 107
Да Ви кажа много ми хареса фрага.
Сейранчето преиграва да иска да търси мъст за неродената си сестра, даже е смешно 😆 Като ще отмъщава - да убива Суна или Да накаже Ферит и толкова 😀
Халис обаче си мисля, че не е умрял, а по-скоро е постановка или просто изнасят вещите си от имението и се прощават с имението. Ама няма за дълго да са извън него, скоро ще се завърнат.

# 108
Много лош тюрлюгювеч😅….от уважение към вас момичета гледам да драсна по някой ред🤗
Вече си мечтая да погледна в бъдещето и да видя новите роли на Афра и Мерт.Не се надявах особено на хепиенд за Чапкънчето,но да гледаш 3 сезон е мазохизъм….

Да се надяваме,че за 14 февруари ще получим малко СейФер😍

# 109
Аз имам само една питанка към сценария - до финала (когато и да е той) ще вкарат ли Гюлсерен ханъм, да покаже колко е необходима на тези конаци и жителите в тях. И как без психиатър (то си е вече за психиатър) не може да има happy end. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 110
Единственото хубаво нещо днес е рейтингът на Истанбула! 👏 Искам и дръгливите утре да се сринат! 🙏 Един успешен сериал да нямат вече ОГМ! ✌🏻 Разбиха ми нервната система тия гадняри! 🥹

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 10:42 от BELL-

# 111
  • Яко в Матрицата...
Споко, всичко ще е наред Simple Smile Ще извадят пръчката на Емруллах и ще изтрият всичко 😆 Ама ще има ли кой да го види, ето това е въпросът…

# 112
То е ясно, че накрая ще изскочи заека от цилиндъра, ама то бактън ми стана беее Head Band Айде по-скоро да свършват, не се търпи тази мъка Imp
Друго да питам, гръмна ми патлака на Сейранчето? Галиба само в затвора не е била Grinning

Белче, дай рейтинга на ревящите Smiling Imp

# 113
Признах си аз греха накрая
Направих смучка на Суна
но не понеже ме омая,
а щото тя ме целуна

Признавам си, че жал ми стана
когато стиснах й врата,
а тя без дрехи на дивана
бореше във мен страстта

Надвих Суна аз най-накрая,
по точки не, а чисто с туш
За стореното днес се кая,
От жал започна всичко уж

Простете ми, че във борбата
балдъзата си аз надвих
Проснах нея на кревата
Помислих си, че е тепих

Сега се питам вече само
дали ще разбере Сейран
каква във мен бушува драма,
защо я гледам кат н....н

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 10:50 от Милна

# 114
Признах си аз греха накрая
Направих смучка на Суна
но не понеже ме омая,
а щото тя ме целуна

Признавам си, че жал ми стана
когато стиснах й врата,
а тя без дрехи на дивана
бореше във мен страстта

Надвих Суна аз най-накрая,
по точки не, а чисто с туш
За стореното днес се кая,
От жал започна всичко уж

Простете ми, че във борбата
балдъзата си аз надвих
Затиснах нея във кревата
Помислих си, че е тепих

Сега се питам вече само
дали ще разбере Сейран
каква във мен бушува драма
защо я гледам като н....н

JoyJoyJoy
Пардон, смея се от нерви Confused

# 115
Да ви кажа аз вече имам сериозни съмнения, че ще има магически пръчки, фокусници и зайци.💔🥺

# 116
Това ли успяха да измислят за толкова време??? Феро целунал Суна от съжаление, а тя взела, че му отговорила от благодарност! А дали са се оправили поради същите подбуди или са се появили и други причини? Лоша, лоша Суна, повече да не отговаряш на момчето ни с голямо сърце. Виж, то се присетило, след има- няма 4 години, да изрази съжалението си, а ти... Да знаеш, следващият път като се напие и тръгне пак да ти се нахвърля, за да те съжалява не за друго, ще се дърпаш повече! И сега тая смучка не била от душене, баш си била от страст. Ех, разказала му е играта Суна. Да знае, че си има работа с опитна жена, не със Сейран. Само арогантността, с която Феро посрещна Сейран след случката не разбрах на какво се базира, ама може и да ми просветне един ден.
P.S. Вече ми се струва по- подходящо за анкета следното питане: искате или не искате да има СейФер?

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 11:20 от Fi79

# 117
Еве, ето го!

# 118
Добър ден Flowers Hibiscus
Споко,момичета,не е лош трейлъра,почват да се разплитат нещата,надявам се в епизода да разберем,съжалението докъде е стигнало Head Band
Аз до снощи не вярвах в комата,но май натам вървят нещата.Наш Феро ще скокне от кревата,невинен,чист и свеж като репичка и ние трябва да забравим 20 серии,простотии...хайде без 85 епизод.Там нашите мили сценаристи,са забравили да се напушат явно.Аз кома не искам,искам всички замесени в тоя тюрлю гювеч,да си понесат последствията,най-накрая.И ако наистина приключва сериала,по рано,за каква бременност на Сейран да говорим?Тя се изявява като Кет Балу с пищак в ръката, а и ако най-накрая научи истината за съжалителната целувка,дали ще и се прави бебета?Или и там да чакаме магическата шапка на Емрулах,пък може и тя да пада от Марс и да не е разбрала,че е бременна от три месеца да речем...нали е в последно време,глупавичка и доверчива,може..
Въпреки всички глупости които ни засипват с тях...аз не искам ранен финал.

# 119
  • Яко в Матрицата...
За мен зад случката със Суна седи идеята да се види до каква степен зрителите вярват на Ферит. Да, можем да се сърдим, че така ни нервират, но в това поне има някакъв смисъл. Иначе това няма нищо общо с героите, които познаваме. И пак да кажа, повече ме ядосва този пищов в ръката на Сейран. Феро мога да си го плюя, правих го почти целия втори сезон, ама не знам кака да реагирам на това със Сейран…

Общи условия

Активация на акаунт