Отговори
# 120
Здравейте, момичета!
Събуждам се тази сутрин и какво да видя, то снощи имало фраг Grinning
От всички възможни опции тази ли избраха за диванчето? Ферит от съжаление виждаш ли бил целунал Суна пък тя му била отвърнала. Ох умирам от смях. Да му имам съжалението. Да си беше казал напих се и ми се прииска да целуна някой. За жалост нямах много опции само балдъзата беше налична Simple Smile
Хайде сега и Сейран с пистолет и се прави на мафиот. Боже мой, толкова ли е лесно да вземеш пистолет и да почнеш да стреляш? Пък и мъжете ли се свършиха,че Сейран тръгна да оправя нещата.
Нищо чудно,че баш сега Афрам спряха да се следват в социалните мрежи. То иначе няма за какво да се говори. Ако разчитат на сериала да ги поддържа на върха, загинали са с този 3 сезон. Взели са нещата в свои ръце,за да поддържат интереса към тях Wink
Ужас, ужас

# 121
Последните думи на Халис, май оставя империята на Сейран.
Допълвам се. Сейран  в сравнение с мъжете Корхан, определено заслужава тази империя.
Какви мъже, станали мекотели от тичане по жени, които ги лъжат с бременности и истории.
Катерина, то па една империя... Основана на измама, проядена от псевдоморал и лицемерие и накрая заслужено фалирала от глупостта на най- младия наследник. За какво й е на Сейран тази империя??? До колкото се разбра, тя има спестени пари, така че просто да се маха, дори куфар не й трябва. Парцалки се купуват лесно. Просто трябва да се спаси от лудостта на всички, че в това дизи тя е заразна. А който иска лечение, да заминава в клиника.

# 122
Привет момичета!Аз вече не очаквам нищо.Не можеш да имаш големи очаквания от ограничени хора,наречени сценаристи.Толкова си могат и това е.Очарованието,магията на сериала отдавна изчезнаха.Дори и да го пишат кома,и след комата няма да се случи нищо красиво.Шербета се готви за 4-ти сезон."Далечен град" набира скорост.Не знам дали миналия петък,тези които са гледали Ялъто със Събина я чуха да казва,че баща и бил азърбайджанец и бил във възторг,че тя превежда "Далечен град" защото в Азърбайджан буквално всички гледали сериала.Изгледах първата серия,не ме впечатли кой знае колко,но и с Ялъто беше така.Първите серии ми бяха малко скучни до момента със сватбата и госпожица Пелин в стаята на хотела.Чакам и новия филм на Гюнгер,чиито снимки са започнали на 5 януари.Харесвам Алп въпреки,че за мен най-успешното му представяне беше във Фазилет.Той придаваше колорита на сериала там.Сега,в скрит текст ще ви представя шеговития поглед на един руски канал за 92 серия на Рибарчето като съм добавила нещо и от себе си и съм го изпратила на съобщение в Инста на всички акаунти свързани със сериала.
Скрит текст:
  Смешните моменти в 92 серия.Ферит,след първата система,препускаше в галоп като бодро конче,а Сейран му подражаваше .Сценаристите решиха,че главните герои на сериала ще станат второстепенни,докато Шанлъ и Корхани бяха в истерия и от време на време си спомняха,че бременната Есме е по-добре да не нервничи.Аби се носеше по "пресечени месности" със сълзи на очи,мустаци и бузи.Оказва се,че той с брат си и другите идиоти са плавали на катерите,въоръжени до зъби,за да направят на Корханите само малко "БАУ",да пострелят във въздуха,да взривят една-две гранати.Казано накратко,момчетата просто са искали да "предадат поздрави" .Корханите и Шанлъ просто са разбрали "неправилно" и се хвърлиха пред куршумите.И докато всички бяха в болницата дядо Халис вероятно успя всички почистващи компании да доведе,както и стъкларски такива и да остъкли и почисти цялото имение,че на сутринта цялото имение изглеждаше така,сякаш никой не го е нападал.Освен това,Халис накарал Орхан и Ифакат да търсят ново имение,за да подари на Чичек отремонтираното имение.Ферит не знаеше,защото беше зает с престрелки и бърборене със своето алт его.Освен това,деде "разбра",че психиката на внука му е отишла на "свободно плаване" и затова представя на Ферит някакъв мафиот и неговия опит.Сейран се разхождаше по коридорите на болницата и сценаристите вече не знаят какво да правят с главната героиня.И най-голямата смешка,песента която изпяха за Суна.Трагикомедия.Изгледах трейлъра,не защото вече ми е интересен сериала и може да ме задържи пред екрана,а за да се полюбувам на новите смешни хрумки на сценаристите и отново не ме разочароваха.Сейран вече е "супер гърл" и отива сама в имението при Чичек да се "разплати" с нея,защото няма мъже.Ферит явно е зает с "лечението" което му прилага новия мафиот и бърборенето с алт егото си.Орхан търси "под дърво и камък" имение достойно за Корханите.Суна,благодарение на изпятата и песен в края на еп.92 "се е събудила от дълбокия сън" и решава проблема с бившата си "голяма любов" и техния развод.Гюлгюн,Есме и Ифакат са заети да се "тревожат" за Сейран,но от разстояние.Сейран се крие в пристройката на персонала,липсваше само снайпера та да "поздравява" Чичековци с по един куршум.Пък въоръжете го това момиче най-сетне,бе!Боже,песимиста в мен казва:"Е,по-зле не може да стане."Но оптимиста в мен казва:"Може,може и още как!"Не се знае госпожа Бонче и четиримата глупаци  какви сънища са сънували.

Въоръжиха Сейран ама ме разочароваха,че вместо снайпер и дадоха само пистолет.

# 123
Не знам дали империята отвръща на удара чрез Сейран, ама си представих вече император Ферит и императрица Суна, а Сейран чука някъде камъни, пардон рисува ги, за да не фалира империята.

# 124
Хммм,за изпятата песен за Суна,четох интересно обяснение...нали знаете,совите не са това,което са...
В турския литературен език,"сунам",означава любим.Та,ако комата е вярна,Суна била Ферит,той се отъждествявал с нея,защото всичко лошо свързва с нея..."Умните "ни сценаристи,ама де акъл толкоз у нас Joy
ни казвали,че тази песен се пее от Сейран на нейния любим Ферит,да се събуди...Анадън му Stuck Out Tongue Winking Eye

# 125
Това че Ферит целуна Суна от съжаление беше ясно, не сме очаквали да каже, че тайно е бил влюбен в нея. Но по-тъпа причина да целунеш някого, и да продължиш с ласките, аз лично не знам. Да любиш някого от съжаление, или да го пожелаеш от съжаление, глупост до глупост. Как пък не се спря, как не се сети за големите очи на Сейран, толкова ли е изкушаваща тая бълдъза? Това са глупави оправдания, най-вече пред него самия. За мен нищо ново във фрага. Тъпчим на едно място. Да гръмва вече тая издънка и да се свърши.

# 126
  • Пловдив
Здравейте сладурки Blush
Стана тя каквато стана
убиха СейФер няма любов за бебе да не говорим. Сейран става престъпник, Ферит и Суна любовници и прелюбодейци, Абидин от брат стана предател.
Не очаквах от Фероджум да е толкова съжалителен, че чак да целува страстно балдъзата:rage:
А само как започна сериала.
Тези идиоти сценаристи и продуценти убиха и малкото останала надежда в мен да гледам нещо смислено, последователно и логично.

# 127
За мен зад случката със Суна седи идеята да се види до каква степен зрителите вярват на Ферит. Да, можем да се сърдим, че така ни нервират, но в това поне има някакъв смисъл. Иначе това няма нищо общо с героите, които познаваме. И пак да кажа, повече ме ядосва този пищов в ръката на Сейран. Феро мога да си го плюя, правих го почти целия втори сезон, ама не знам кака да реагирам на това със Сейран…
👏+1
И за мен е така!

# 128
Здравейте момичета,
Все още гневът не ме е напуснал от глупавият сюжет на сериала в последните епизоди.
То бива глупости, но това вече е прекалено. Да целуваш някого и то страстно от съжаление и после да го проснеш на дивана, за да му правиш смучки по шията. Това да го измислиш си е голям талант от цели пет сценаристи.
И както винаги признанието на Ферит е придружено със сълзи и рев, едва ли не той е невинен, както е свикнал да се оправдава за всичко което е направил. Впрочем, хвърлянето на жени по диваните е негов патент. Видяхме доста сцени с предишните жени, които е "съжалявал".
Само като си спомним колко трудно се раздели с рибата, каката ...Ами, Султан му беше под ръка за информация пак със старите методи. Въобще СЦ успяха да направят от образа на Ферит един прелюбодеец, който една чиста и красива любов не можа да го превъзпита и направи истински влюбен и всеотдаен мъж. Омерзена съм от всичко това, но Мерт ми е фаворит и ще си остане любимият ми мъжки герой.

# 129
Суна е чапкънката на сериала, а сюжетната линия от епизод едно, в ролята й на изоставена булка винаги е бил кос в ръцете на сценаристите. Не се ядосвам,че използват този кос, а че го правят толкова смешно и налудничево.   Може би идва време за поставяне на диагнози на героите и лечението им, за да има малко смисъл   локума, който разтягат за да  запълват сезона.

# 130
Здравейте момичета,
Все още гневът не ме е напуснал от глупавият сюжет на сериала в последните епизоди.
То бива глупости, но това вече е прекалено. Да целуваш някого и то страстно от съжаление и после да го проснеш на дивана, за да му правиш смучки по шията. Това да го измислиш си е голям талант от цели пет сценаристи.
И както винаги признанието на Ферит е придружено със сълзи и рев, едва ли не той е невинен, както е свикнал да се оправдава за всичко което е направил. Впрочем, хвърлянето на жени по диваните е негов патент. Видяхме доста сцени с предишните жени, които е "съжалявал".
Само като си спомним колко трудно се раздели с рибата, каката ...Ами, Султан му беше под ръка за информация пак със старите методи. Въобще СЦ успяха да направят от образа на Ферит един прелюбодеец, който една чиста и красива любов не можа да го превъзпита и направи истински влюбен и всеотдаен мъж. Омерзена съм от всичко това, но Мерт ми е фаворит и ще си остане любимият ми мъжки герой.

То може да кажем същото и за Сейран, и тя заряза Ферит за да бъде с друг мъж. И изобщо не съм съгласна че Ферит не е влюбен в Сейран, значи тогава и Сейран не е била влюбена в него истински, щом беше със Синан

# 131
Жълтурите днес са се извинили за вчерашните глупости, които дрънкаха, че Мерт се вижда с жена в апартамент. 🤪Явно Мирай се е намесила.

https://x.com/yalicapkinieng/status/1887090812774662517?t=XJBSVg … iTyInlrjE8Rw&s=19

# 132
Знаете ли какво е казала Мирай за Мерт и среднощните му посещения при нея? Пишат се разни неща из Х, но заради превода не е много ясно.

# 133
Вече очаквам всичко да напишат! За всички! Нищо ценно и важно не остана в тоя сериал 🥺🤕🤦‍♀️....
Въпреки това, не вярвам, че Ферит е целунал Суна, не вярвам....
По същия начин не вярвам все още, че Ферит може толкова бързо да зачертне Сейран и да се търкаля с някаква кака за утешение....Че Сейран ще прегръща и държи за ръката друг мъж, ще обикаля света с него 🤦‍♀️🤬🤕.. Ще му предложи брак 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️.
Не вярвам...Защото този сериал не започна с трети сезон, а има два сезона преди него...
Защото има Сейфер, има ги ❤️🧿....
И никой сценарий не може да ме убеди в противното!

# 134
Диче, целувам романтичната ти душа Kissing Heart

Малко четиво за разтуха от любим мой профил в Х:

Сега сте в много въодушевена, много арогантна, самодоволна позиция и смятате, че сме некомпетентни. Това идва от вашите "комплекси за малоценност". Не линчувам, поставям диагноза, не се заблуждавайте.
@samedaslan @zeynepbonce @iktueren (тези са сценаристите)
Това беше работа, която имаше проблеми с последователността от началото до края, но имаше две или три неща, които бяха последователни и никога не бяха пипани. Няма да ви казвам какво е последователност, но ако имате време и се чудите какво правите правилно в живота, приемете, че убивате Ялъ Чапкънъ.
Всичко започва с приемането. Не гледайте така на публиката, казвайки, че не разбират, те са неморални, те ни линчуват заради персонажа от сериала. Всеки критикува със собствените си маниери, но това прави факта, че сте критикуван и защо сте критикуван, постоянен. Мислете за уменията си, а не за съвестта си или нещо друго, което е фиксирано, става ли? "Какво мога аз и какво не мога". Защото вие не можете. Дори не можете да пишете за емоции, камо ли да проектирате процеса, дори не знаете каква е основата на сериала. Не бъдете толкова неосведомени за работата си. И не пишете друг сценарий.
Между другото, в надписите името на Гюлсерен Ханъм е изписано като собственик на историята и сегашната поредица до голяма степен противоречи на казаното от Гюлсерен Ханъм, тоест, ако перото ви е без прекъсване и сте написали всичко сами, това означава, че провалът е ваш. Честито.
Следва съпричастност към бебето на Суна. Лично аз не бих искала да дойда на този свят, ако майка ми забременее от мъжа на леля ми. Хайде да кажем, че дойда. Добър човек ли ще излезе от мен, ако Гюлсерен ме е изкара от болен? Това означава, че сериалите на г-жа Гюлсерен не са лечебни 👏🏻
Или докато майка ми е бременна с мен, и си легне със съпруга на леля ми... Пардон, бившия й съпруг и новото й гадже, пак няма да искам да се родя.
Съжалявам, ако изглежда грозно, когато е написано направо. Така се чете написаното от мен при превод.

Аааа, има го и това, че тази история е мека любовна история хахахаха. Елате и вижте какво ми причини любовта наистина.

Общи условия

Активация на акаунт