Отговори
# 465
Заради това, че сме последен сезон, може и да се изтъркаляме до лятото. Което им дава още по - голямо поле за изява на тия дебили сценаристите.

# 466
Рейтингът!

# 467
Жива да не бях!!!!!!

# 468
# 469
Дааа, тегава серия в първата си половина - резонен рейтинг. Confused
За мен по-неприятното обаче е някаква вялост в играта на главните актьори. Не знам дали само на мен така ми се струва... Има и други неприятности, разбира се, сценарни преди всичко. Като изказването на Абидин, че ще умре, но няма да позволи детето му да расте без баща. Или връщането на Суна при него, щото е "разбрала" подслушвайки чувствата на Ферит...
Дано поне финалът да е скопосен. Явно няма да имат време за психотерапия.

# 470
  • Яко в Матрицата...
Хм, дали ще има финал с този рейтинг? Thinking

# 471
Във фрага на 93 епизод имаше подсказка,че може да се разбере истината за 89 епизод.Любопитство!Сега хората ще искат да видят кога Сейран ще разбере и как ще реагира.Любопитство!Интерес йок!

# 472
Ама ние знаехме, че Ферит съжалява за случката и се обвинява. Само не ми стана ясно поведението му към Сейран, когато й отвори вратата в 89. Фи, на теб стана ли ти ясно вече?

Пардон, имах предвид 90-та серия.

Последна редакция: сб, 08 фев 2025, 09:27 от Еванджелин

# 473
Има ефект от статиите на Бирсен, със сигурност рейтинга не е нагоре от драмите със Суна и Аби. Нямам нищо против да изкарат сезона, но ако това което предлагат е малко по-смислено.

# 474
Във фрага на 93 епизод имаше подсказка,че може да се разбере истината за 89 епизод.Любопитство!Сега хората ще искат да видят кога Сейран ще разбере и как ще реагира.Любопитство!Интерес йок!

На нелогични действия логична реакция ли да очакваме? Логичното би било ако Ферит с времето се беше разочаровал от Сейран и да е преоткрил и залюбил сестра й, ама няма такова нещо - той пак си обича само Сейран, ама от пусто съжаление към балдъзата...И да беше със случайна жена, да речем, че някак и някога Сейран може и да прости прегрешението, извършено под влияние на алкохол, силен стрес, психично разстройство  и т.н. Обаче това с активното участие на сестра й става, след като Ферит решил да я компенсира със задна дата с целувчица, че даже две. И сега чакаме опрощение. Дали или може би от съжаление, но за това има ли забвение?

# 475
Здравейте,
Още съм под влияние на изповедта на Ферит за греховната нощ. СЦ вместо да го избелят го окаляха повече. За кой ли път казва, че е сгрешил и се извинява на Сейран.
Това ми напомня и случая с леля Дафне. Той отиваше с друга цел при нея, но присъствието на Сейран го отрезви, че дори започна да и се извинява в леглото.
Той така може винаги да греши и съжалява след това.
Друго ми направи впечатление във фрага.  Суна каза на майка си, че отива с Абидин  и "детето ми", което има подтекст. А, и за една целувка, толкова страдания от аблата ми е малко в повече. Не съм убедена, че е имало само съжалителна целувка.
Серан кога ще разбере за деянията на двамата, или и това ще се замете от сценаристите.

# 476
Здравейте,
Още съм под влияние на изповедта на Ферит за греховната нощ. СЦ вместо да го избелят го окаляха повече. За кой ли път казва, че е сгрешил и се извинява на Сейран.
Това ми напомня и случая с леля Дафне. Той отиваше с друга цел при нея, но присъствието на Сейран го отрезви, че дори започна да и се извинява в леглото.
Той така може винаги да греши и съжалява след това.
Друго ми направи впечатление във фрага.  Суна каза на майка си, че отива с Абидин  и "детето ми", което има подтекст. А, и за една целувка, толкова страдания от аблата ми е малко в повече. Не съм убедена, че е имало само съжалителна целувка.
Серан кога ще разбере за деянията на двамата, или и това ще се замете от сценаристите.

Ако детето беше на Ферит, защо ще иска да го премахва, тя нямаше грам съмнение в болницата че детето е на Абидин, точно негово си е. Нормално да каже така, все пак не е простила на Абидин напълно. Защо не вярвате на Ферит, при положение че щом си каза за целувката, защо да не каже че е ставало нещо повече?

# 477
Според мен, най-необяснимото решение на сценаристите е, че първо показаха раздвоение на личността на Ферит (и тя беше преди целувките) и натраплива обсесия на Суна, а сега решиха, че Ферит е осъзнавал, че се раздвоява и с една изповед пред страничен човек ще влезе в релсите на нормалността. Същото се отнася и за Суна.
Ами не показвай такива страшни работи, бе!!! Щото такива проблеми не се решават от раз.

# 478
  • Яко в Матрицата...
Захапали сме тука Феро, целунал бил балдъзата си от съжаление или какво е там. Това си е предателство. Казусът е ясен. Но след пищова в ръката на Сейран, повече притеснение буди у мен опропастяването на образа на Суна. Сестрата, която за Сейран е повече от майка. Когато имаше кошмари заради Синан, Сейран викаше нея, не майка си... Та Суна седи и подслушва Ферит, разбира, че той я е съжалил, че се изяжда заради това, че я е целунал, че ѝ е дал надежда и тя хоп скача в таксито, ще се връща при Аби и даже пише съобщение на сестра си да ѝ прости. Ако не беше чула това, щеше да продължи да загражда Ферит, така ли? Никакво съжаление няма в нея или Берил не можа да го изиграе. Чак сега ли осъзна, че няма надежда да е с Феро? Rolling Eyes Колко пъти лично ѝ го каза и показа Rolling Eyes Защо беше нужно Суна да е толкова противна и зла?

# 479
Ех, ама хич не го харесвате Ферит (някои от вас) Simple Smile Сцената беше ясна, разговорът още повече. Но май ако няма пикантерия, няма интерес - толкова голямо желание за връзка с балдъзата, че не знам (с такова впечатление оставам с постоянното повтаряне на "не вярвам, че беше само целувка" и т.н.). Тъмен балкански синдром Grinning Продължавам да си мисля, че сериалът въпреки всичко задържа ядрото от фенове и има нещо, което ги кара да чакат следващата серия. Разбира се зависи кой какво разбира и търси от филма. На мен ми е интересна психологичната част, но всеки си гледа от неговата камбанария.  Хареса ми Гюлгюн, как всичко забелязва и се опитва да запази Сейфер. За разлика от Есмето, която май трябва да бъде някакъв събирателен образ на част от жените, живеещи в по-отдалечените от столицата части в Турция.

Общи условия

Активация на акаунт