Отговори
# 510
Човекът, който дори погледна настрани, когато видя Сейран с кърпа, заради неговата лоялност и преданост към Дияр, се събра отново със Сейран след 2 години, а след това го накараха да целуне сестра й от съжаление и да каже, че щяха да продължат, ако Сейран не беше дошла, какъв срам.

Не си намирам място от яд Grinning
Еве,то само това да беше!!!!!Петорна некадърност умножена по Онур.Ако беше свършил сериала в 73 епизод всички щяха да тъжат, но щяха да останат с хубави спомени от любими герои.Не знам какъв финал готвят,но дори да е хубав във феновете ще остане горчилката от сезон 3 обезличила 1 и 2 сезон.Жалко е!

# 511
  • Яко в Матрицата...
Екстра си играха и Афра, и Мерт. След като сценаристи, режисьори и монтажисти не се грижат за качеството на сериала, защо актьорите трябва да се ангажират излишно? Правят каквото им кажат и толкова. На такъв сценарий - такива усилия от каста.

Ферит от края на 89-а серия и началото на 90-а не се притесняваше, не показа съжаление, нямаше никакъв намек, че намира случилото се (каквото и да е то) за неморално. Разговорите му със Суна протичаха в тази посока, не видях да се притеснява да я гледа в очите. И после изведнъж раздвоение на личността, Феро 2 вика на Феро 1 "хайде признай си", вчера обърна палачинката: "недей да казваш"... Демек сега ние виждаме как Феро 1 пребори Феро 2, заглуши го... Изобщо... No comment... Аз не бях забелязала, но бдителни зрители са - Суна си тръгва преди Феро да каже, че ще изповяда греха си на Халис и на Сейран, после в таксито тя си "спомня" тези думи... Кога по-точно ги чу? И на фона на това какво да правят актьорите? Не само Афера и Мерт, другите също. Още ми кънтят в ушите думите на Кязъм, че разбира Феро защо не се отказал от Пельо - ако дъщерята обичала като майката... Кастът е между няколко чука и наковални. И да са имали някакви възражения, вече не им се занимава.

# 512
Благодаря на всички за хубавите пожелания!
Седя и размишлявам сега върху видяното и прочетеното докато ми дойде време да ходя да купонясвам Simple Smile

Ферит ок сподели накрая с някой,олекна му. Но дали наистина осъзнава грешката си и от тук насетне какво ще направи,за да не се повтаря. Която и да е жена с него как може да му има доверие. При всеки по напрегнат момент и кавга всеки път ли ще ходи да пие и да успокоява жени. Защо със Дияр не се държеше така? Защо не съжалява и Сейран така като е до него? А се сеща само като я няма. Като се е чувствал толкова виновен, защо не се извини,а за пореден път заряза Сейран сама с мъката й. Цял епизод не потърси контакт с нея. Да не говоря какви гадни неща й наговори в предните епизоди. Поне за тези си думи се извини. Ама не.

Сейран - яд ме е и на нея. Реши,че иска да е с Ферит ок. Пребори се,върна си го. И какво стана пак старите изпълнения. Това няма да му кажа, онова няма да му споделя. Пак се лъжат взаимно. Добре тя го видя,че не е наред и може затова да реши да му спести някакви неща, но докога така. Ферит вечно е в различно състояние - днес е весел,утре е ядосан, после пък е тъжен,сърдит. Кога идва време за болежките на Сейран. Нима нейните проблеми са по-малко важни. Искам Сейран да почне да поставя себе си и своите проблеми и нужди преди тези на другите хора.

3 сезон е сезонът на паралелите - почвам да се чудя дали идеята не е била да ни се покаже отново динамиката на Сейфер в сезон 1. Това, в което реално се влюбихме. Хубаво добре обаче много наивно идва тази мисъл. Няма как да покажеш и да постигнеш съвсем същото. Сейфер в сезон 1 са били такива,но сега вече след 2 сезона в 3 няма как да пишеш същото това държание след като има промяна в ГГ. Хората искат да видят развитие.

Ферит иска жената до него да му бъде вярна,да го подкрепя за всичко, да няма обкръжение, да не контактува с други мъже, да му има сляпа вяра за всичко. Не става така, трябва да си извоюваш всичко това. А той какво дава в замяна?
Сещам се за Пелин в сезон 1. Тогава ми беше жал за нея. После я развалиха,но и тя му е дала 3 години от живота си. Видяхме как я е контролирал, как се е държал с нея и я е ограничавал. Тя е изпълнила всичко. И какво е получила в замяна - да си затваря очите за неговите изневери и пиянски истории. Да това беше друг Ферит, но ми се струва, че все още си седи там, едно от многото Аз.
Това, което Пелин каза на Сейран,че си му важен докато си му интересен после му става скучно. На моменти все още го забелязвам. Ще вземе да се окаже права. Кофти ми е,че го казвам, но виждам такова държание и към Сейран.

Извинявайте, много дълго стана Simple Smile

# 513
Честит празник Наде, бъде жива и здрава!

Втората част на епизода ми хареса имаше динамика и най-вече разбрахме какво се е случило между СунФер. Лелее, добре че Сейранчето е дошла тогава, защо и не подрани . Каквото и да си говорим тази сцена беше заснета с голяма страст, което събуди същите чувства в мен, които описа и Феро- срам и погнуса, а на мен ми се и доповръща. Направо си беше замислено за любовна нощ, но все пак пощадиха зрителите. Поне засега ... че да не се окаже друго в разказите на Сунка. Грам разкаяние в нея грам...  За мен и целувката си е изневяра.
Имахме повече сцени на Афито, много добра игра показа.
За фрага- според мен ще излъжат деде че ще имат СейФерче, за да му дадат надежда, но е време и това да стане факт. Искам да приключим дилемата СунФер и да обърнем внимание на СейФер, на риска от забременяването на Сейро.

# 514
  • София
Аз пък продължавам да съм щраус и мисля, че Феро е невинен JoyJoyJoy

# 515
  • Яко в Матрицата...
Много ми се иска и на мен... Joy

# 516
И предишния епизод и този снощи на мен ми бяха интересни - лично аз плаках с Абидин и за Абсун! Disappointed В снощната серия най-накрая поне изясниха, че между Суна и Ферит е имало само целувка и нищо повече. Радвам се, че излязох права когато казах, че не са правили друго! Blush Да, целувката също е предателство и не е оправдание, но поне не са минали границата! Целувка имаше и в сезон 1 - тогава Суна пак беше пияна и целуна Ферит. Сега в сезон 3 и двамата бяха пияни, но Ферит пръв целуна Суна - било от съжаление, пък тя му отвърнала и се отдръпнал! Голяма глупост! Unamused Той какво е очаквал като и двамата бяха пияни, отхвърлени от всички, психически нестабилни - изливащи си мъката. Ферит знаеше, че Абидин се скара със Суна заради него - а Суна преди това дни наред плачеше заради съмненията на Абидин. Тогава нямаше причина за тези съмнения, но ден след ден те отдалечиха Суна от Аби - явно тя започна да си мисли, че той никога няма да й има доверие и това минало, когато Ферит я отхвърли в Антеп винаги ще я преследва и тя няма да е щастлива. Thinking. И точно преди тази отвратителна целувка Суна разказа на Ферит за това, което е чувствала - как това е съсипало живота й и т.н. и видиш ли той взел че я целунал понеже му станало жал. Без да помисли, че това е сестрата на жената, която обича. А Суна в този момент също грам не е мислила - на нея алкохола никога не й е влияел добре, но за разлика от Абидин, който не се възползва от нея, когато беше пияна - Ферит взе че я целуна. Angry Суна е виновна да, но в началото едвам гледаше Сейран в очите. Именно заради тази целувка и защото тя предаде Абидин и един вид той излезе прав за съмненията си тя реши да се разведе. Sob Ферит е този, който съсипа брака на Суна с глупостите си - той тичаше след нея да я убеждава за ипотеката, омилкваше се, хващаше я за ръка, прегръщаше я, целуваше я по бузата - казваше й че тя е спасението за да се спаси имението. Това породи тази ревнуст в Абидин - това направи Абидин толкова гневен отново - той се ядоса на Суна, скараха се - скри от нея за майка си - после стана ясно това с ипотеката и хоп целувката беше капака! Disappointed После Ферит и Суна решиха да затворят темата уж - но когато Аби дойде да си прибере Суна, пак Ферит се намеси да го гони, че тя нямало да тръгне - Алоуууу, защо се месиш в работите между двама съпрузи. Тогава Аби пак каза, че никога няма да стане Ферит. На Ферит след станалото изобщо не му пука, че е забил нож в гърба на Абидин, който му беше като брат. После плана на Ферит да прати Суна при Аби, но щял да я спаси - само да вземат Каран - всичко това обърка тотално психиката на Суна. Тя си помисли, че явно него го е грижа за нея, затова се размечта, а не защото обича Ферит! Когато обаче го видя, че иска да скача в Босфора явно разбра, че тази целувка го е разтърсила - затова каза, че не е имало нищо, за да го спаси да не скочи! Затова в болницата преди да умре искаше да си признае греховете. Но за щастие се оправи. Тогава реши да не казва, явно за да не страда Сейран. Thinking Накрая вече чувайки думите на Ферит за станалото, когато той разказваше на Дженгиз - Суна вече напълно разбра, че Ферит просто я съжалява и че няма какво да очаква от него. Това поне беше добре - сега чувайки тези неща лично -  Суна никога повече няма да си помисли за Ферит и нещо с него. Така смятам, че ще затвори и това болезнено минало за това какво би било ако Ферит я беше избрал - сега видя той какъв е! Wink В таксито тя не плачеше за Ферит, а по-скоро плачеше за това което направи, за това че предаде сестра си и Абидин, за това, че си е мислела по някакъв начин за Ферит след целувката му - затова по телефона Суна поиска прошка от Сейран и каза, че се връща при Абидин. Rolling Eyes Това поне е моето мнение - не искам да го налагам на никого. Време е вече сценаристите да върнат фабричните настройки на героите - всеки да признае грешките си и да се разкае. А после да видим едно ново начало за Абидин и Суна, Сейран и Ферит! Hands Pray

Надя - Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава! Flowers Hibiscus

Видях и извинението ти към мен - не се притеснявай! Аз не се сърдя. Simple Smile Всеки има различно мнение, важното е да не се нападаме, а всеки да уважава мнението на другия. Blush

# 517

Ставаме два щрауса.😃

# 518
Мистери и Рени, повечето искаме да е така, но той помни целувка. Ако и целувка е нямало, какво може да се е случило. Ферит първо с ръце обхвана лицето й, затова не можем да кажем: искал да целуне бузата, но тя се обърнала и целувката е по устата. Дадоха я ясно по устата. Обяснете, моля.

във фрага сцените са разбъркани, нали. При показване на обувчиците, Гюлгюн е седнала на дивана, а когато се прегръщаха с Халис, Гюлгюн бе права зад дивана, а Ферит бе седнал там. Последния кадър с Ферит и особеното му изражение с потичаща сълза, май е при показване на обувчиците. Новината наистина ще е лъжа.

Последна редакция: сб, 08 фев 2025, 15:46 от ani.zaiche

# 519
Роксис,според теб,Суна ще каже ли на Абидин?
Ще му разкаже ли?
Защото аз съм сигурна,че няма да го направи,или поне не сега
Затова се стресна,когато разбра,че Айшен знае
Според мен,изобщо не си права в анализирането ти на образа на Суна
Първо,тя винаги е искала Ферит.Всички останали бяха заместители,а най-вече Абидин
Второ,няма как да я оправдаем в сцената през онази нощ,защото тя вместо да се дръпне,взе дейно участие
Трето,след случилото се,няма как да продължим да обвиняваме Ферит,защото той поне се самообвиняваше и даже беше склонен на самоубийство,заради предателството му спрямо Сейран.
Докато при Суна не само,че не видяхме някакви наченки поне на разкаяние,а упорито и целенасочено преследване на обекта на желанията си
Добре поне,че като чу какво той каза в изповедта си,не продължи да нахалства и да си мисли,че тя го заслужава повече от сестра си
Не приемам нейното извинение към Сейран.Беше казано по телефона,не гледайки я в очите,без дори да упомене за какво се извинява
А това,че се върна при Абидин след всичката отрова,която избълва насреща му?
Оправдаваш ли по някакъв начин?

# 520
От всичко видяно и изчетено моя извод е  : Ферит беше  лоялен и по-верен на Дияр , отколкото на Сейран.   С колко усилия Сейран успя да го откъсне от нея , а Суна колко лесно го накара да я съжалява.
Питам се , искам ли  СейФер ?  Ами , не съм сигурна вече.

ПП  За това , че Суна се върна при Аби. Ами тя нямаше друг полезен ход. Къде другаде да отиде ?

# 521

Ставаме два щрауса.😃
И ферма да направим все тая 😁....Сценаристите и Онур мразят фандома!

# 522
Честит рожден ден, Надя! Бъди здрава и щастлива!🍀

# 523
Невинен е Феро по обвиненията, че се е кексил с балдъзката си. Добре, че Сейран отиде, иначе нямаше да е невинен.

Честит Рожден ден, Надя!

# 524
Благодаря на всички ви Simple Smile
Сезон 3 за мен уби всички герои и двойки. Но най-вече уби магията и посланието на този сериал.
Иначе според мен това със Сейран е лъжа. Няма да е бременна. За мен са различни сцени. И цвета на стените е различен. Мисля ,че Сейран подарява тези обувки на Суна. А другата сцена с Ферит той е просълзен, защото за първи път вижда семейството си да се прегръща и да се обича.
Иначе,какви мечти имахме за Сейфер и сериала, ех.....

Общи условия

Активация на акаунт