Отговори
# 585
Във Фейсбук пише,че каката се е развела
Чели ли сте нещо по този въпрос?

# 586
Нови на Бусе

# 587
Помислих, че обърках темите! 🤣🤣🤣
Имало сет в Хана!

# 588
  • Манчестър
Помислих, че обърках темите! 🤣🤣🤣

Бенде 🫣🧿🤍

# 589
Онур Акай имаше статия и писа, че са си сдобрени.

# 590
Ах, Феро, ах... А беше толкова красиво Heart

https://x.com/ponyogiz/status/1888331264530297329

# 591
Струва ми се, че Сейран се досеща, че има нещо между Ферит и Суна. Ако има камери в къщата на греха, дано се сети да види записите.

# 592
Струва ми се, че Сейран се досеща, че има нещо между Ферит и Суна. Ако има камери в къщата на греха, дано се сети да види записите.
Е, нали Феро ще си признава? За какво са й камери в такъв случай?  Нека сам да разкаже за греха си. Така се прощава по- лесно, ако ще вървим в тази посока.

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 19:13 от Fi79

# 593
Е, нали Феро ще си признава? За какво са й камери в такъв сручай?  Нека сам да разкаже за греха си. Така се прощава по- лесно, ако ще вървим в тази посока.

Как защо са й? Така ще разбере каква все пак е истината. Лошото е, че обикновено в сериалите камерите се оказват изключени или повредени точно в такива моменти. Smiley

# 594
Един спойлер ей така,набързо,ама колко ще е верен не знам.
Скрит текст:
Ферит щял да признае и се извини на Сейран.После щял да я покани на танц под сипещия се сняг и да падне на колене за да и предложи брак.Сцената щяла да бъде много романтична и красива.
Междувременно си спретнах един кино маратон и стигнах до 7-ма серия на "Далечен град".Уж не е моето,но определено още не съм превъртяла нито един кадър и ме обзема желание да гледам по нататък.Между другото,там играе и нашата Мезиде и бащата на Акън,не им знам имената на актьорите.Тая,Мезидето,пак съска ама поне не е забулена.Опасна.Носят се слухове,че нашата кака,Пелин Акил се развеждала.Хайде,сега да не вземат пак наш Мерт да обвиняват.Това момче вече определено трябва да вземе да се престори на гей.В този "Далечен град"обаче ме притесни нещо.Там има първи братовчеди влюбени един в друг.Нещо не можах да схвана.Това също се смята за "кръвосмешение".Разрешено ли е в Турция?

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 15:13 от mimi 65

# 595
Здравейте,
По-добре Сейран да не вижда камерите.С това обяснение дето го сложиха в устата на Ферит сценаристите, само ще я объркат.Хем се дръпнал,хем смучка на врата направил и на дивана я положил.Приемаме ,че се е дръпнал, ама си остава виновен.Ние едвам я понесохме тая сцена, за Сейран не ми се мисли.

# 596
Е, нали Феро ще си признава? За какво са й камери в такъв сручай?  Нека сам да разкаже за греха си. Така се прощава по- лесно, ако ще вървим в тази посока.

Как защо са й? Така ще разбере каква все пак е истината. Лошото е, че обикновено в сериалите камерите се оказват изключени или повредени точно в такива моменти. Smiley
Нали Ферит ще й каже истината. Това се предполага, когато споделяш греха си. Една камера не може да улови чувствата на хората, а само действията им.  Сейран ще види целувките, каквито ги видяхме ние, но няма да разбере защо и как са се случили. Аз определено предпочитам Ферит да сподели и тя така да разбере, а не чрез камери. Това е в случай, че вървим към прошка. Ако вървим към окончателна раздяла, да, камерите биха свършили работа.

# 597

Нали Ферит ще й каже истината. Това се предполага, когато споделяш греха си. Една камера не може да улови чувствата на хората, а само действията им.  Сейран ще види целувките, каквито ги видяхме ние, но няма да разбере защо и как са се случили. Аз определено предпочитам Ферит да сподели и тя така да разбере, а не чрез камери. Това е в случай, че вървим към прошка. Ако вървим към окончателна раздяла, да, камерите биха свършили работа.
Зависи какво ще и покажат камерите,това което видяхме ние или това което видяха арабкините.Пак от оная платформа ще трябва да режат сцени.Не им разваляйте рахътлъка на хората с камери.

# 598
Като стана въпрос, арабките какво са гледали при изповедта на Ферит?

# 599
  • София
Като стана въпрос, арабките какво са гледали при изповедта на Ферит?

Още не е качено при тях, но ще проверим.

Общи условия

Активация на акаунт