Отговори
# 570
Значи,сега,след като Сейран показа бебе буки,трябва до имаме сватба.Незаконен внук едва ли ще искат Корхан

# 571
Един пост в Х напомня за здравето на Ферит. И наистина цял сезон Ферит няма проблеми с диабета, дори не се споменава. Проблема с алкохола също изчезна. Пи със Сейран на вечерята, пи в бара, после със Суна без проблем, а като беше с Дияр все имаше проблем с алкохола, уж се бе лекувал. Май е оздравял? От началото на филма има много въпроси оставени без отговор, но този сезон е рекордьор в това отношение.

нова статия на Циала за сънищата
https://codeyalycapkini.blogspot.com/2025/02/blog-post.html

нещо много сладко от Х

Последна редакция: сб, 08 фев 2025, 21:56 от ani.zaiche

# 572
Еве, Joy Joy Joy
Зайче, това не е статия на Циала. Написано е "резюме на трактата на Фройд", т.е. нейни извадки, в най-добрия случай - конспект някакъв с неясна цел.

# 573
# 574
Дичка, с твоя пост загубих надежда, че и Ферит е на ресторанта. Обърна ми се душата.
Ani.zaiche, ако това може да ти донесе утеха:арабките пишат,че бил любимият рибен ресторант на Рамо.Бил го качил на стори преди време.

# 575
  • София
Снимката на Мерт е правена малко след като Афра каза, че са само колеги. Мисля, че рускини го бяха хванали в този ресторант, който е до апартамента на Афра в Бебек. Няколко пъти има репортажи на Рамо да излиза от въпросното заведение.

https://www.instagram.com/surbalik?igsh=dWowcGNlejhmbjZw

# 576
Освен всичко, не става ясно какво се случва с онези правила и семейни догми, заради които оженихме младите насила, и стигнахме до тук. Съвсем през просото я карат вече, всички на камара, Шанлъ и Корхан, от какъв зор? Едната бременна не ще мъжа си, другата сестра пък за нея дума не стана да се жени отново, ама иначе с бебета ще радва дядката. Ако някой ми беше казал това преди 2-3 години, в началото, щях да се изсмея.
Fi, Вайълет и Зейдън са и мои любимци, но още не съм почнала оникса, не се и съмнявам че е топ.

# 577
Fi, Вайълет и Зейдън са и мои любимци, но още не съм почнала оникса, не се и съмнявам че е топ.
Те това е любов, нали, Нинка?! Така хубаво ми оправят горчивия вкус след СейФер. Аз и към Вайълънс (много й отива прякорът) имам специално отношение, както към Сейран.

# 578
Добро утро, мацки! 🫶

# 579
Добро утро, момичета Kissing Heart

Афито и Нюгет, стари снимки Heart Eyes

# 580
Добро утро!☕️☕️☕️
Абсолютно е любов, Фи, обаче там ГГ Зейдън е мъж на място, държи си на момичето. Докато при нашите чъпкънството повече у Ферит,  а мъжки се държи само Сейран.
Чудесен роман е Четвърто крило, и Железен пламък, четат се на един дъх.
Те това е любов, нали, Нинка?! Така хубаво ми оправят горчивия вкус след СейФер. Аз и към Вайълънс (много й отива прякорът) имам специално отношение, както към Сейран.

# 581
  • Яко в Матрицата...
Добър ден Grinning

Вал, искам Феро да е невинен, иначе какви СейФер ще гледаме? Те са ми по-важни... Така че отивам при другите щрауси, яхнали еднорози Wink

Стана ми интересно кои са тия герои и книги...

Скрит текст:
Ребека Ярос... Дамата отнася бая критики за писането си. Може да има голяма любов, ама ще пропусна Wink На вас приятно четене Heart

# 582
Добър ден Grinning
Стана ми интересно кои са тия герои и книги...

Скрит текст:
Ребека Ярос... Дамата отнася бая критики за писането си. Може да има голяма любов, ама ще пропусна Wink На вас приятно четене Heart
Здравейте, дами!
Сетих се, че не съм казала нищо за фрага, ама ми се стори доста вял. Май полицейската кола, преследваща Суна и Аби, ще е "най- вълнуващото" в тази серия, така че си представям какво мъчение ни чака. Разбира се, успяха да осквернят и така чаканата блага вест за Бамбито, но толкова си могат хората. Вече дори не успяват да ме ядосат истински, както в началото на сезона.
Скрит текст:
Рени, това е литература за една по- млада аудитория (определено попада в жанра на YA фентъзито), ама аз в момента имам нужда точно от такова четиво. Човек като стигне определена възраст и се вдетинява. Wink Иначе, да, може да търпи доста забележки, но... аз си ги спестявам и само се наслаждавам. Съдейки по тиражите, които се продават у нас, май повечето карат на моя принцип. Ребека Ярос не е Джордж Р. Р. Мартин все пак и трябва да се тръгва с тази нагласа при четенето й. Хвърли им едно око, ако нямаш проблеми с фентъзито като цяло, убедена съм, че ще откриеш много приятни изненади. Идеите за драконите, начините им на общуване, класифицирането им и т.н. са много свежи и там не търпи критики дори и от най- запалените фенове на фентъзито. Аз бях с огромни предубеждения към жанра, ама сега как чета фентъзи... Simple Smile Приятелките ми не спират да ме бъзикат, но на мен въобще не ми пречи.

# 583
  • Яко в Матрицата...
Аз така и не разбрах от тоя фраг кой кого преследва, няма и да се мъча да познавам.
След последните серии не мисля, че има смисъл да влагаме толкова време и емоции. Каквото дадат - такова...

Фи,
Скрит текст:
След сериала "Игра на тронове" всичкото фентъзи ми опротивя Joy Дори и това за тийновете.

# 584
Здравейте, момичета!
Както винаги сте страхотни.
Не мога да разбера как феновете измисляме по-интересни и драматични сюжетни линии, а сценаристите не могат. А на нас даже не ни и плащат за това.
Афрам сега в крайна сметка сдобриха ли се или още са скарани? Цялото това мълчание май не е на добре.
Гледам в Х пишат, че имало сет при ателието, но не се знае кой ще снима там.
Надявам се да са Афрам и да получим днес хубави снимки Simple Smile

Ох, много искам Сейфер, обаче толкова развалиха нещата,че ме е страх какво ще гледаме,ако ги съберат. Опетниха ги Sad

Общи условия

Активация на акаунт