Отговори
# 555
# 556
Да Ви кажа,като чета колко е гаден Ферит,с нож ми бъркате в сърцето
Ама как да кажеш на бялото черно...
Дичкаааа,доведи еднорога..
Лилия,стягайте редиците
Рени,ако не знам,че се шегуваш,ще си помисля,че нещо ти е станало и трябва да обърна нещо.
Мистери,липсваш....

Вал, моите 🦄🦄🦄🦄🦄 са на линия, нито един няма да пусна да избяга.

Мистери, радвам се да те видя отново в темата. 🙃

# 557
Вал, водя нов, специален еднорог ❤️❤️🧿🧿🥳🥳🥳...Само за Сейфер 🦄🦄🦄...Ей, сега го хванах...

# 558
Анабел,ей туй е лъчът светлина,който ме кара все още да харесвам туй диване
Че можеше и да се прави на ни лук ял,ни мирисал
Сикорски,верно,права си-цяло стадо си трябва за тоя хал,на който сме
Дичка,красавец си ни довела,благодаря
Flowers Hibiscus
пУтковата е най-важното нещо в тоя хубавец
А-дано!!

# 559
  • Ямбол
Честит Рожден ден Наде.Бъди много здрава,успешна,щастлива и обичана.Весел празник! 🎁🎂🥂
 Момичета изкреснно се надявам от следващия епизод да ни покажат повече Афрам .Само незнам самопризнанието на Феро пред Сейран за аблата и целувчиците им как ще ги възприеме.Отностно Суна ще бяга с Аби какво да прави бременна и направи опит за убийство.Предполагам,че Айшен не е мъртва,ама ще е в тежко състояние с амнезия и след това ще се прибере в Антеп и айде битти с актрисата долу горе такъв ще е сценария 😂😂😂
Тя и Пельо умираше,Суна и тя ,ама Свети Петър не ги искаше и продължиха да си живуркат.😂 Впрочем деди може и да продължи лечението и току виж и той няма да се спомине.Филм да става... 😉 Важното е Сейфер да има и Бамби накрая 🥰

Последна редакция: сб, 08 фев 2025, 20:49 от roxy94

# 560
# 561
# 562
Като става дума за версии, се замислих като как си представяме Ферит и Суна да признаят за случилото се и да поискат прошка от Сейран. Двамата заедно ли ще признават или по отделно, което най-вероятно изглежда и тогава ще има поне две версии на станалото в смисъл кой в какво състояние е бил, кой какво и защо е направил, очаквал или не и т.н. И въобще това ще има ли отношение към реакциите на Сейран и някаква нейна евентуална прошка?

# 563
Като става дума за версии, се замислих като как си представяме Ферит и Суна да признаят за случилото се и да поискат прошка от Сейран. Двамата заедно ли ще признават или по отделно, което най-вероятно изглежда и тогава ще има поне две версии на станалото в смисъл кой в какво състояние е бил, кой какво и защо е направил, очаквал или не и т.н. И въобще това ще има ли отношение към реакциите на Сейран и някаква нейна евентуална прошка?

За мен е по-важно , кой пръв ще си признае  и как ще представи нещата. Който първи признае, той ще има предимство. Втория е губещ - все  едно е нямал намерение да си признава и е притиснат да го стори.

# 564
Суна и от Кая бе съжалявана. Всъщност Ферит е третият Корхан, за който се лепи (Кая не носи фамилията, но е от семейството (кръв)). Винаги иска да е в имението. И сега пак тръгна към него.

Последна редакция: сб, 08 фев 2025, 21:24 от ani.zaiche

# 565
Бел, на този ресторант наистина са трима, вижда се една ръка до майката на Афра. Чия ли е?

# 566
Бел, на този ресторант наистина са трима, вижда се една ръка до майката на Афра. Чия ли е?

Леля и, вижда се в отражението на прозореца

# 567
# 568
Значи на Сейро ще й се наложи два пъти да изслуша подробностите, така ли? Айййй, връщам поръчката Grinning

# 569
Дичка, с твоя пост загубих надежда, че и Ферит е на ресторанта. Обърна ми се душата.

Общи условия

Активация на акаунт