Отговори
# 630
Бирса писала, че първа серия на "Ако кралят загуби" щели освен по телевизията да я дадат и по Нетфликс. 😄 Шнура май нещо го е страх за рейтингите. 😜
Дано и до 8-и епизод не стигнат!

# 631
FI79 😀 чудесно чувство за хумор!

# 632
Бирса писала, че първа серия на "Ако кралят загуби" щели освен по телевизията да я дадат и по Нетфликс. 😄 Шнура май нещо го е страх за рейтингите. 😜

Ами с Шнура и психиатърката начело, като нищо. В социалните мрежи коментарите хич не са ласкави за проекта. Иначе аз харесвам Халит още от времето на 1001 нощ.

# 633

Ами с Шнура и психиатърката начело, като нищо. В социалните мрежи коментарите хич не са ласкави за проекта. Иначе аз харесвам Халит още от времето на 1001 нощ.
На Ферит може и да прощаваме, защото е млад, а това е толкова хубаво извинение, но на този как ще се прощава?! Бая старичък е за изцепки.

# 634
За прощаването да му мислят тези , които ще гледат дизито. Аз определено няма да съм от тях. Стига ми един проект на Онур , който ще бъде и последен.

След като сценариите  масово са безинтересни , ще гледам само тези актьори , които ми галят окото.

# 635
  • Ямбол
Добър вечер момичета.😉
Аз минавам само да кажа,че тези сценаристи са най-некадърните драскачи съществуващи някога.Липсват ми усмивките на Ферит.Закачките между него и Сейран,тази невинна тинейджърска в последствие осъзната любов,която се разпространи из техните и нашите сърца като пожар.Липсват ми разговорите между тях,прегръдките им на терасата,плановете,които крояха за бъдещето си.Липсва ми Латиф,който почукваше на вратата в най-подходящия момент.Липсва ми милия Мемо...Искам да има повече ретроспекция както преди.Къде останаха двете задружни мили сестрички,който плачеха заедно в стаята си,когато Кязъм откачаше. Ей това ми се гледа...А не като сега да се чудим с каква мъка ще издържим до края на епизода.Вече дори валериан не ни е необходим.. Да живеят некадърниците,който убиха вълнението ни и го заместиха с непукизъм към случващото се.Благодарим им,че ни направиха мазохисти откакто запозна сезон 3.
Искам да бъда щраус с 10 чифта розови очила. 😆
Сейфер завинаги в ❤️ .

# 636

Тази снимка на Афра може и да е стара, но аз сега попадам на нея. Не мога да подмина такава класическа красота и бързам да споделя. Като балерина е източила шия тук. Пу-пу, машаллах!

# 637
Просто съсипаха всичко тези идиоти. Представяте ли си романтична сцена със Сейфер? Кой ще се разчувства на нещо такова? Как се излиза от такава ситуация и се връщаме към миналите славни дни? Или трябва да пишат нещо супер драматично, че от тревога да позабравим последните 4-5 епизода, или се разделят. Свършиха ли ни мъките със Сунфер, или ще пишат още? Сцената на вратата на апартамента с Ферит, Суна и Сейран беше пак отвратително написана и режисирана. Пак недомлъвки, Ферит се лензи на Суна... Между другото, сцената беше направена така, все едно Ферит и Суна са двойката, а Сейран натрапник. Боже... Жива да не бях!

# 638
Просто съсипаха всичко тези идиоти. Представяте ли си романтична сцена със Сейфер? Кой ще се разчувства на нещо такова? Как се излиза от такава ситуация и се връщаме към миналите славни дни? Или трябва да пишат нещо супер драматично, че от тревога да позабравим последните 4-5 епизода, или се разделят. Свършиха ли ни мъките със Сунфер, или ще пишат още? Сцената на вратата на апартамента с Ферит, Суна и Сейран беше пак отвратително написана и режисирана. Пак недомлъвки, Ферит се лензи на Суна... Между другото, сцената беше направена така, все едно Ферит и Суна са двойката, а Сейран натрапник. Боже... Жива да не бях!
И още....
Ферит разбира,че Сейран е в имението, а си влиза спокойно от стая в стая и разказва, на когото срещне,че била там
Вместо веднага да хукне...
Тези разстояния в Истанбул за нищо ги нямат
Тя в имението,те се помайват незнайно в кой квартал,но иначе точно на момента влизат при нея...Глупост до глупост

# 639
Ако Суна е манипулирала Ферит, щеше да му каже, че направо са се изкексили. Сега какво му е казала? Целунахме се, поразгорещихме се, но ти ме отблъсна и добре, че дойде Сейран, така ли?
Относно спойлера за танца под снега... То само като си представиш сцената, е абсурдно. Ферит си признава какво е вършил, после пада на едно коляно и предлага на Сейран. После пияни от любов танцуват...
Ако и такава сцена напишат, наистина ще се притесня за вменяемостта им, не че и сега имам големи колебания. Ферит казва как е заврял езика си в гърлото на Суна, как се разгорещили и смучки си правили, но пък тя (Сейран), Аллах да я поживи, ги прекъснала, та не осъществили до край желанието си. Благодарение на това действие от нейна страна сега могат да се гледат в очите със Суна, иначе щеше да е леко неудобно. Разбира се, той се разкайва, страда и ако трябва ще се самоубие, но всъщност иска да се ожени за нея, защото толкова много я обича, че не може да си представи живот без нея. Е, от време на време се задушава и трябва да бяга към някой клуб да диша, но това са редки моменти. Тя, разбира се, изкрещява ДА, защото  Ферит може и да се задушава в нейно присъствие, но тя не може да диша без Ферит. Тя си го знае, че той като пийне, сваля жени, но всъщност не ги иска. В някои от жените даже нея вижда и тя толкова добре го разбира. Те вече си говорят и споделят своите болки, най- скритите си копнежи и тайни. После край Босфора започват да валят бели, пухкави и чисти снежинки и всичко започва да прилича на коледна картичка от Холмарк. Чува се музика (класическа или кръчмарска е без значение), нашите преплитат тела и започват да се полюляват в някакъв техен си ритъм, да се усмихват един на друг със светещи погледи и... И следва край! Вече си мисля, че това е представата на Шнура за щастливи СейФер.

Нали все пак нищо не е станало друго, така че защо още коментираме изобщо тази злополучна сцена

# 640
Пожелавам на ОГМ никога повече да нямат толкова успешен проект като Златно момче. Не и след всички гадости, които направиха и това как се отнесоха с актьорите си.
Още от началото Афра и Мерт поеха и отнесоха всичко - положително и негативно. Смятайте за какво напрежение става въпрос. Няма как да не им повлияе и на личния живот. Но за втори път да ги правиш изкупителни жертви и така да завъртиш нещата, много долно. Жалко е обаче, че има хора в мрежата, които вярват.
Каквото и да е Афра и Мерт са професионалисти, няма да си позволят да развалят техния успех, който ги изстреля на върха.
Това дали са заедно и какви точно са им отношенията само те си знаят.
Факт е обаче, че се влюбихме в тяхната игра, когато не бяха заедно,а само приятели.
Още по-трудно е да работиш с близък човек, който обичаш. Много по-лесно е да се преструваш с непознат.
Прилагам една снимка с две страхотни страстни сцени. Нека всеки си направи извода. Но аз ще кажа това:
Първата сцена Афрам я изиграха в периода,в който се говореше, че тъкмо са се загаджили. Дали им е било лесно да изиграят този интимен момент, без да покажат,дори и без да искат, емоция или нещо от реалният им живот,след като са преживявали същото. Според мен им е коствало много усилия.
Втората сцена е от първият път, когато казаха, че са се скарали и разделили, и че това води до напрежение на снимките и искат по-малко екранно време заедно. Как в такъв тежък период снимаш такава страст? Отново без да засегнеш личните си драми.
Ако това не е професионализъм и отдаденост, то тогава не знам какво е.
На Афрам им пожелавам още много успешни проекти. И щастие в живота, с който изберат и решат.

Надявам се не бъркам със сцените и хронологията Simple Smile

# 641
# 642
Спойлер

Скрит текст:

# 643
Две серии в болницата, сега две серии в съда и затвора Rolling Eyes

# 644

Общи условия

Активация на акаунт