Февруарски любовно-винен Спам(01.02.2025г. - 28.02.2025г.)

• 13 476
  • 574
  •   1
Отговори
# 180
Дайте вица, не го знам

# 181
Каквото се сещам, че не го намирам:

- Ще ти кажа една действаща диета: *екс - ябълки - *екс - ябълки.
 - Ами ако няма ябълки?
 - Тогава без ябълките.

# 182
Grinning

Знам го тоз виц.

Хале, ма ти кога реши да спреш яденето, баш преди празниците ли уееее? Чини ми се, че не е удачно баш съга!

Чакам 17 ч.

# 183
Зелева супа трябвало да се яде. Disappointed Relieved Гледам някаква такава тема ми изскача от форума. Явно съм се записала някога да я следя. Flushed

# 184
И да дигнеш яката кръвното хъхъхъ

# 185
От супата ли? Flushed

# 186
Аз реших, че зелевата супа е зелевата чорба от кисело зеле....Joy

# 187
Не знаят тез хора как да ядат ... салата от зеле /в една голяма купа/ ми звучи апетитно, докато зелева супа ... не знам кой би го ял. Па знайш ли, мое и да е фкусно. Thinking

Вали, на работа съм, дано се пораздвижат хората. Иначе ше чистя, на музичка. Grinning

# 188
Не е вкусно, един гаден миризлив бълвоч е. Преди години беше популярен метод за отслабване, при това много неправилен.

# 189
Отслабването само с приятни физически активности!
Жива съм, Инче, много работа и голям градински проект, та не стигах до форума, ама днес вали и ви изчетох Blush

# 190
Норе, дай снимка с котките, че не вервам. Grinning Аа, и на градината също. Grinning

Брех, вчера как се стопли. Само ветерът хладен остана. Детето пък каква разходка си спретнали ... до близкото балканско село. Има Римски път дотам. Таман сега ще обяснява къде е и как е, та белким и ние отидем. Grinning

Последна редакция: пн, 14 апр 2025, 11:24 от ina.ina

# 191
  • София
При нас вчера беше екстра. Комшията почти цял ден се разхожда из двора само по шорти да събира тен.  Явно изплаши слънцето. Днес никакво го няма. Simple Smile

# 192
Вчера пак имаше некво слънце /мижаво, през облаци/, но днес - не. Опитваше да ръси одеве, въобще хладничко го раздава.

Смотано ми е днес, има си и причини. Остава ми само - и това ще мине.

# 193
  • над кукувичето гнездо
Инче, каквото и да е - Hug

# 194
Добър вечер! Хапнах и сега ще гледам едно крими.
Чакам с нетърпение празниците!

Инче, Hug

Норче, ти ще си идваш ли в БГ?

Общи условия

Активация на акаунт