Февруарски любовно-винен Спам(01.02.2025г. - 28.02.2025г.)

• 16 158
  • 673
  •   1
Отговори
# 225
Дайсчето и тя забегна.

Норче, как си с обиколките? Wink Подмина ли 20 км? Вашите доволни ли са? Grinning

Вчера правих еклери. Сигурно 20 години не съм правила. Красиви станаха. А сега си ги опитвам. Бива ги. Grinning

# 226
Тръгнаха си и сега могат да ми починат краката. Тъкмо и треньорката е една седмица отпуска.
Тя ми е нова ама е животно, културист, и ме съсипва. Не ми се беше случвало преди да лежа по пода във фитнеса като даде 30 секунди почивка Grinning

# 227
Ехаа, като Хитлер-а на Кики, ама в женски род. Joy Ама пък ще постигнеш резултати, Норче. Grinning

Много хладна тази седмица, бре. Отдавна не сме имали такъв май. Ама от дъжда не се оплаквам. Grinning

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 10:48 от ina.ina

# 228
Тръгнаха си и сега могат да ми починат краката. Тъкмо и треньорката е една седмица отпуска.
Тя ми е нова ама е животно, културист, и ме съсипва. Не ми се беше случвало преди да лежа по пода във фитнеса като даде 30 секунди почивка Grinning

Горда съм , че вървиш по моите стъпки, Норе

# 229
Кики, как си, бре? Grinning

Норчето винаги успява да ме разсмее: "да лежа по пода във фитнеса". Joy Joy Joy

Требе ви черпя - детето навърши 18 години. Grinning

# 230
Живо и здраво да ти е порасналото дете, Инче!

Не се оплаквам аз, гледам, за месец сте изписали 3 страници, малко несериозно...

# 231
Инче, честит да ти е порасналия мъж!
Жив, здрав и много успех в живота. Flowers Four Leaf Clover
Пп Как е котенцето, всичко наред ли е.
Пп Кике, запустя темата, че и алтернативния спам и той. Спамаджиите не искат да спамят. Не сме пускали нова тема от три месеца, че дали не са и повече. То, никой като не пише и Бубето вика няма смисъл от нови теми, пишете в тази. И двата Спама дращим в старите теми, няма материал за нови.

# 232
Добро утро!

Инче, да е здраво и щастливо красивото ти дете! Как празнуват сега 18-годишните?

# 233
Лято иде (евентуално), ко ша прайте, отпуски, мотпуски, м?

# 234
Аз чакам Дайсчето след две седмици Heart
Харесала съм разни дестинации за обиколки.

Иначе съм наказана без отпуска лятото, щото има много работа, пък аз не протестирам много, защото и нямам много дни останали за тая година Grinning

# 235
  • София
Инче, да ти е здраво и щастливо 18 годишното дете!
И моето чедо го очаква такова честване предновогодишно.
Модата сега май е да празнуват в някоя къща за гости.
Аз пък имам много отпуска, но няма как да я ползвам. И от разстояние пак си поработвам.
Норче, значи след 2 седмици може да раздвижите темата с някоя снимка. Relaxed

# 236
Дано е читаво времето, харесала съм цитаделата в Динант, Оостенде, Хага и Антверп за разходки. За цитаделата ми е най-мерак, изглежда божествено Heart
Ходих преди няколко седмици на mini Europe, там има макети на всякакви забележителности из съюза и това си набелязах да видя, а Дайсчето ще ми уидиса на акъла да се до дуркаме с влака два часа на посока. За Хага даже повече, ама ми остана сърцето там - половината град е в гора и на брега на морето, с все крайбрежните улички с ресторанти, барове и глъч отвсякъде Heart Eyes
Скоро ще ви пускам и градински снимки, започва да прилича на нещо вече. Котешки - не, че ме е срам как са се окръглили бандитите. И не е от ядене, ми от мързел безподобен Joy

# 237
Мойто малкото дИте  обикаля Азия - Сингапур, Филипините, Япония и така ще е 5 месеца.......стаж кара. Обогатява ме с информация за земите които нямат нищо общо с нашия балкански полуостров Grinning
Другото дИте живее с гаджето.
Та, ясна ви е картинката - живот си живея Simple Smile

# 238
Верно, Рейче, като помня преди как готвеше... все по много, и все се изяжда. Joy

Благодаря ви на всички! Здрав да е той, пък и ние. Hug

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 20:02 от ina.ina

# 239
  • над кукувичето гнездо
Честит да ти е, Инче!

Общи условия

Активация на акаунт