Февруарски любовно-винен Спам(01.02.2025г. - 28.02.2025г.)

• 16 167
  • 673
  •   1
Отговори
# 240
Ау, ма много ти е хубаво момчето, Инче.
Пу пу да не му е уроки, а ти покрай него си му като сестричка. Живи и здрави да сте. Heart

# 241
Въй, Джасте, требе да те черпя. Grinning Абе, личи си кой родител, кой дете, ама да - голям порасна. Grinning Но сам си го направи - от 8 клас тренира, в началото прекалено, та и травми си докара, постоянно се усъвършенства по темата. Много се радвам, защото спортът калява не само тялото, но и духа. Grinning
Има го сниман и с котката, която естествено не желаеше изобщо да се снима. Joy

Котката е добре, Джасте, яде си нормално и съответно спи подобаващо. Ама 4 пъти я карахме в клиниката. Но, да минава. Grinning

18-годишното празнува в ресторант, ама по обяд, че то на 23-ти май - много абитуриенти. Други 2-ма ги черпи отделно тази седмица - пак на ресторант. И има да черпи още двама - поотделно, обаче как точно не знам. Първоначалната му идея за многото хора беше да се съберяли на поляна - щото планината е до града и нямаше да бъде трудно. Ама се отказа - дали зарад времето /че имаше вероятност за валежи/, или заради това, че имаше и момичета, не знам.  /Аз пък се притеснявах за кърлежи - куку-руку майка съм. Grinning / Иначе, да - бил е на 18-ти рожден ден на приятелче на вила. Като ми се обади оттам помня как чух рожденика: Хайде да пием! А беше по обяд още и аз му викам - ако отсега почнете, няма да докарате до 8 вечерта даже. Joy

Последна редакция: пт, 30 май 2025, 18:00 от ina.ina

# 242
По-другата седмица съм в Гърция аз, после ще видим. Много земетресения има там напоследък обаче. Дано не ни стресира някое.

# 243
  • София
Kalimera

Много си е добре. Blush

# 244
Идеално е

# 245
Убивам за малко море! Времето е хубаво тук, ма освен да изкарам един леген да си кисна краката, друго не мога да направя Joy само дето и леген не притежавам

# 246
Бягай до хоремага за лИген!

Айде поразмърдайте се бре!
Юни месец дойде, а вие зимен сън още спите!
Kissing Heart

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 09:04 от Реа

# 247
Малко китки, да се изфукам с каквото оживя

# 248
Ехеее, чудесни китки имаш, Норче! Браво и на теб за уменията!

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 16:30 от Реа

# 249
Норе, ама ти много китки имаш даже. Бравос!

Това на 5-тата снимка много го харесвам, ама на двора последното лято не успя да оцелее. А на седмата снимка требе да е божур.

Бешихми на абитуриентка, на ресторант, сос диджей ... ама много гръцко бе, па и сръбско имаше, че и малко чалга ... ами такова е сига. Grinning Обаче пък снимки има много, па са и хубави. Grinning

От вчера /пандрелник/ - много хубав дъш валя, имаше и малко градушка, в началото - едра. Градината образува локвички ... идеално. Grinning

От днес - метох, мариновах пилешко /кило и нещо, детето много яде/, варих мляко, 5 л, правих кисело. После час и палвина спах /вечно ненаспаната Joy/. В 12 ч. станах, правих пълнени тиквички, пуснах една пералня с якета и айди - на работа. Да не кажете, че не ви давам отчет или че мързелувам. Joy

Последна редакция: вт, 10 юни 2025, 17:08 от ina.ina

# 250
Мале, Ино, само докат те чета и се уморявам...

# 251
Къдя сте, бре, мушмороци?! Joy

# 252
  • Euskal Herria
Имам много активна социална програма - всеки ден сбирки, понякога и по два пъти на ден Stuck Out Tongue Winking Eye.

# 253
Кики, мога да дода и у вас. Joy А ти ходиш ли в Равда, на морската вила? Grinning

Янче, честит имен ден! Жива и здрава да си, много внуци да изгледаш. Grinning

Какво ми беше станало вчера - студено мий и това е. Чак се къпах с максимално гореща вода. И това посред лято. Joy Ама верно, че още в петък захладня, поостана си хладно и събота, и неделя. В съботата по случайност ходихме до Сливодолското падало /водопад/. Над него има малки водопадчета, а над тях имало и още един водопад до който не сме се качвали. Обаче пътеката до третото ниво беше ... стръмна и отгоре - на връщане бях на четири крака през повечето време. Е, не се убих, де. Joy Требе ви пусна снимки. На водопадите. Grinning

Последна редакция: вт, 24 юни 2025, 18:22 от ina.ina

# 254
Янче, само така.
И имен ден имаш(от Инчето разбрах Grinning) - Жива и здрава да си! Flowers Hibiscus Hug

Инчеее, ти умора нямаш, завиждам ти на енергията. Все така жизнена и енергична да си. Hug

Общи условия

Активация на акаунт