Февруарски любовно-винен Спам(01.02.2025г. - 28.02.2025г.)

• 16 171
  • 673
  •   1
Отговори
# 255
ЗдрастЕ!
Честит имен ден на Янчето!
Брахте ли билки по изгрев слънце?
Аз само пих.

# 256
Абе, щях да ходя да бера Stuck Out Tongue Winking Eye, ама тоз черен леопард - пума - пантера, нещо ме притесни и се отказах. Sunglasses

# 257
Нито съм брала, нито съм пила. Сова съм аз, сова, ни моим да ставам рано. Joy

Обаче в неделя си откраднах от планината малко мащерка, сях я в градината, че и пясък и сложих за основа /че там има цветя и да не я преполивам/, ама то на таз жега - съхне горката. Аз се надявам коренчетата да са здрави, та те да се хванат. Grinning

Джасте, мерси и да ти се връща-  енергията. Grinning Вий почнахте ли ги язовирите? Grinning

# 258
  • Euskal Herria
Приключих със социалните контакти, снощи последно беше среща с бг мами. Сега малко релакс и хайде обратно към тръстиката. Wink

# 259
О, Янче, тука ли сте си?
Значи си имала хубави емоции със съфорумки и съфорумци. Супер. Готино.

Инче, язовирите ще почакат. Хем да уловят котака дет се шири из нивята, планините и равнините български. Joy
Джастев има поръчки.
При мен пък съда нещо се разработи преди ваканцията и клиентелата и тя се щурна, та.. Нека, нека работа да има, хем да има парички за една хубава почивчица.

Днес имах един хубав ползотворен ден. Аз доволен.

# 260
Разработил се е я. И аз имам дело във вашия съд преди ваканцията. Ама няма да ида, не е чак толкоз необходимо, една молбичка ще пусна и така. Същия ден имам и в Своге. Rolling Eyes

# 261
Работливи хора, бреее. Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз да ви сложа някоя зеленинка:

По пътя към Сливодолското падало:

Снимките от водопадите ми били големи, ни мужах да ги постна.

Това пак от Родопите, ама от другаде:

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 10:15 от ina.ina

# 262
  • На Марс

къде ще ни я сложиш по-точно Simple Smile

# 263
# 264

къде ще ни я сложиш по-точно Simple Smile
Където мога. Joy Неее, аз съм свободолюбива, толерантна - оставям избора на вас. Grinning

Пънчи, време беше да се появиш.

Норче, отскочи до Бг-то. В момента навсякъде е пълно с малки котета. Има да им се радваш ...

# 265
Нямам останала отпуска, Инче, иначе бих. Даже искам и трето коте, спира ме само, че ако реша да се връщам в БГ, не мога да върна три с един самолет Joy

# 266
  • София
Имаме един познат всеки път като дойде в нас пита - Чешеш ли котето любовно? Joy
Аз започвам да правя торта за свекъра. Заслужава човека.

# 267
Не мога да ви лайкна, че си ги изхабих /лайковете/ в темата със смешни картинки. Ама ви обичам, да знаете. Grinning

Норче, не ти трябват 3 котета. Ама ми е кофти, че сме те загубили като любител на уличните тук. Hug

Родивче, шоколадова ли ще е тортата?

И нещо за Пънчи:

# 268
Трябват ми, много ми трябват. Ади и Бени са предупредени, че ако не отслабнат, ще им взема котенце. Станали са кюфтаци

# 269
В аптеката преди около месец и половина осиновихме /от немай как/ едно бебе. 2 дни се кри под 1 шкаф. По-късно му намерихме един батко, с който сега пада такава игра, че ...
Скрит текст:
Той баткото си е отгледан от нас, но беше изчезнал /заедно с други 3 котки/, че имаше един побойник. Зарад него сума ти котки си смениха района. А същият - към хората - душица, даваше и да го носиш. Странни са това котките. Ми сигур куту хората - всеки с характер.
Имаме и 2 майки, един старичък и слаб, неящен, един куцащ, една кастрирана, един мъжки черен ... и това само около аптеката. Ох! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт