Февруарски любовно-винен Спам(01.02.2025г. - 28.02.2025г.)

• 16 180
  • 673
  •   1
Отговори
# 285
Съболезнования за душичките!

# 286
Исе, съболезнования, миличка. Много е тежко. Прегръщам те силно.
Момичета, благодаря за съпричаността, ще споделя и подробности, но ми трябва малко време, още съм в шок.
Накратко - развила е адска анемия довела до обща недостатъчност на органите. И това за дни. Вероятен кръвоизлив, но тя нямаше такива, нито травми. А вет пита къде и е кръвта, тя няма кръв. Вероятна причина е тумор на далака, който се е спукал и довел до това което последва.
Мая беше седем годишна жизнена, игрива и обичлива топчица любов.
Не мога да повярвам, че я няма. Днес я погребахме до едно дръвче срещу едно ширнало се поле от слънчогледи.
Джастев плака като малко дете, а аз като магарица. Милата ни кротка душица, как ще живеем без нея, не знам, много ни липсва. Cry Broken Heart

# 287
Джасте, много съжалявам, мила!
Исе, и за твоята също. Ами... дано са на по-добро място.

# 288
Съчувствам ви, момичета. Не искам да си представям какво е. В момента съм в такава ситуация или етап, каквото е, че се чувствам сякаш само Ади и Бени имам и нищо друго. Не знам каква е тая черна серия тази година, само лоши новини отвсякъде.
Исе, Джасте, изпращам ви далечни прегръдки и много любов.

Последна редакция: сб, 19 юли 2025, 09:58 от noragami

# 289
О, Норе, душичко. Hug Heart Hug
Прегръщам те силно, милата ми.
Сили и кураж желая. Пиши, споделяй, ние сме тук и най малкото поне морално ще се опитаме да бъдем до теб. Знам, не е кой знае каква утеха, но все пак е нещо. Heart
Чакахме лятото с такава надежда за хубаво време, за почивка, за настроение, а то какво... Оф.
Колежката ми и тя не е добре. Много са и лоши изследванията. Ще влиза в болница. Тревожа се. Каквато и да е, в смисъл, че всеки си има трески за дялкане, аз с нея имам по дълъг "брак" отколкото с Джастев. Излиза така, че с колегите прекарваме повече време отколкото със семействата си. Притеснено ми е.
Отделно, че не спирам да плача за Мая, мислех, че леко ще почне да отшумява болката, но тя ме е станала за гърлото и не ме пуска. Трябва и на свеки да кажем, а все отлагаме. Оф, оф и пак оф.

# 290
Норче, гуш!

# 291
  • София
Норче, дано мине тази черна серия вече!
Джасте, мислила ли си да вземете ново коте? Аз мисля, че любовта, с която ще ви дари би заместила малко мъката.

# 292
  • София
Джасте, Исе, безкрайно много съжалявам за загубите ви!
Не искам да си представям какво е преживяването.
Аз 4 години се подготвям за раздялата с Дебелчето. Трябва да я заведа на лекар, че пак го е закъсала. А сякаш не съм готова да чуя лоши новини.

Как минаха 7 месеца тая година, не мога да го осъзная. Направо ми е като в мъгла. Обаче малко се посъвзех от моите си неща. сякаш ми се връща желанието за живот. Последните 10-тина дни се случиха и някои хубави неща.

Пихунките ми - вече 4 броя (прасенцата) са прекрасни и неповторими! Имахме едни драми с бебето и едната кака, месец и половина се лекувахме, беше малък ад, защото ме беше страх да не прехвърля на Маца някоя гадост от тях. Обаче успях да я опазя, да ги излекувам. Много са ми благинки.

Радвам се да видя и стари муцуни писали Heart .

Дърветата тука не виреят много, та не си давай зор.

# 293
Благодаря, момичета!

Отварям си бира по стара спамърска традиция, да си страдаме виртуално заедно Hug

# 294
Родивче, още ни е много рано, още сме в шок от случилото се.
Аз все си мисля, че Мая ще се прероди в някое мъничко, красиво и беззащитно котенце и ще ни намери отново. Затова не казвам, че няма да вземем коте, а, че ни трябва време и когато сме готови, нашето коте ще се появи.
Пп Искам да споделя нещо странно.
По времето, когато Мая прояви симптоми на заболяване, мен изведнъж, от нищото ме заболя прасеца. Мазах мазила, пих илачи, не помогнаха. Пих магнезий, той определено помогна, но аха да мине и пак се обажда. Когато тя започна да се влошава, крака много силно ме заболя и накуцвах дори. В момента в който Мая си отиде, болката в прасеца изчезна така както и се появи от нищото. Днес просто изведнъж осъзнах, че вече не ме боли крака, ама изобщо, все едно никога не ме е болял. Знам, звучи налудно, но имам чувството, че съм усещала нейната болка. Толкова е странно и невероятно. И когато нея спря да я боли и мен спря да ме боли. Сигурно звуча като луда, но крака наистина спря да ме боли.
Пп Дайсче. Heart
Пп Наздраве, Норе. Beers

# 295
Защо пък да не е така? Котките категорично усещат когато нас ни боли, не виждам защо и обратното да не е възможно.
Не мисля, че взимането на коте е съзнателен избор, то или те намира или не. Въпреки че аз обмислям котенце, но се сдържам, защото не искам да запълвам липси

# 296
  • На Марс
От мен един соншонжмон

# 297
Аз се зарадвах, че сте се разписали, а вие ме разревахте. Съболезнования, Джасте и Исе. За Мая направо не ми се вярва. Ама на, живот. Ще се намери котенце, Джасте, ще видиш. Hug При Исето, с децата, е по-сложно. Но се не знае. Grinning

Гуш и за Норчето, и Дайсчето! Все хубави неща да ви се случват вече. Така де, то не може все да е лошо.

Аз вчера се върнах от морето, па тук таквази жега ... а там - мокра под чадъра ми беше леко хладно. Ще си спомням, друго няма как. Grinning

# 298
  • София
Аз още не съм виждала морето.
Има едно зорче тука да ходим за 2 дни на море, ама аз ни пари имам, ни ми се пътува в жегите за 2 дни...
А си пазя отпуска за Норчето, само чакам да даде сигнал и да купувам билети Heart.

# 299
Малко е 2 дни на море, да се чудиш струва ли си или не. Thinking

Джасте, как си, как сте? Какво стана с колежката ти?

Аз си търся какво да изпера - вчера прах на двора парцалчетата на дворните котки. И без това сега не им трябват. И през пералня минаха, изсъхнаха и са прибрани за студено време. Обувки прах. То така бързо съхне всичко.

Норе, прати малко студ и дъжд. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт