Февруарски любовно-винен Спам(01.02.2025г. - 28.02.2025г.)

• 16 185
  • 673
  •   1
Отговори
# 300
  • София
На мен пък днес ми вкараха мухата за Варна за следващите дни. Като нищо ще стегна багажа довечера след работа.

# 301
То тука е било студено последно февруари, та няма кво да пратя. И аз няма да видя море тая година, ама сега се забавлявам да търся нова квартира Grinning

# 302
Леле, Норче, ама защо? Ти тъкмо си направи градина, хубава и красива, снимки ни праща.
Обаче не може да е толкоз топло като тук - температури от 38 градуса започнаха да ни се струват ок, молим се да не е 40. Ужас.

# 303
Норче, пак ли бре?
Нали тъкмо се настани, градина направи...
Аз готвя на климатик, че не се търпи, а все гладни сме Simple Smile
Правя си и блата за тортата, утре вечер ще я сглобявам, че у събота ще чакам гости, то в неделя е повода, но не ща да си го причинявам на другия ден да съм на бач.

# 304
Аз вчера на долния етаж готвих - зелен фасул и варене на 4 л мляко. Аа, и кекс - във фурната. Ами стопли се - 29 градуса, дигна 1 градус ко да прайш. Ний не знам дали сме все гладни, ама дитето ... е па си му и личи. Joy

Подготвяй се, Рейче, подготвяй се за празника. Grinning То подготовката си е част от събитието. Grinning

# 305
  • София
Наздраве!

# 306
Аз се прибрах от морето в родния град, да видя и нашите до края на отпуската. Е, горещо е като в ада в Североизточна България. Sweat

# 307
Наздраве!
Скрит текст:
Aaaaaa, да си имаме уважението. Подобни снимки от плажа не се признават.
Ако ще пускате снимки от лятото на плажа само такива се признават:

# 308
Хазяйката е несериозна и има проблеми и с ток, и с налягането на водата и какво ли още не. А плащам много. Та по-добре да се пренасоча към друго място, не съм го купувала, че да търпя простотии

# 309
  • София
Реа, щи се карам! Повод предварително не се празнува! Рожденият ми ден беше в неделя тая година. Наквасих се стабилно. На следващия ден се оказах сама в офиса 😂, но честно казано не помня как изкарах деня.

Минахме с Дебелчето през док в четвъртък.
Не намери никакъв проблем, никакви сигнали за болка в коремната област. Та й изписа цистон да пие 1 седмица.
Вчера си свърши работата, където трябва. Пу-пу!
Образованието е нещо доброкачествено, каза, че няма да го закачаме засега. Ако започне да расте, ще го мислим какво да го правим. Не я боли.

# 310
Дайсче, аз ще си го посрещам бре! Няма лошо в туй!
Голяма жега и още ще има ....
Чакам да ми донесат кашон бяло вино - тамянка. Ще се пие и яде тази вечер, че чак и до утре. Половината ще останат и да спят, та ще е пълна къща!

# 311
Тая Маца е една от най-смешните котки Heart Eyes
Рейче, само твоя РД няма начин да го забравя Blush

# 312
Знам, знам, Норче! И аз твоя!

# 313
О, любимото ми Дебелче Heart Eyes. Пухка мамина.
Жива и здравичка да ти е, Дайсче.

Инче, благодаря за вниманието, добре сме.
Скрит текст:
Но много тъгуваме за Мая. Много ни липсва. Всичко ни напомня за нея. Знаех, че когато дойде деня да си отиде от нас ще е трудно и тежко(а, и мислех, че този ден е много, много далече), но не предполагах, че ще е толкова трудно. Бяхме ужасно привързани към нея и знам, някой може да каже, че това е просто една котка, но тя беше нашата котка, нашата радост, наш пълноправен член на семейството, нашето Мая бебе. Пия мента-глог-валериан за успокоение, защото ще се пръсна от мъка, плача, говоря и, ще лудна. Пия и магнезий за нервната система и така е по поносимо. Времето ще помогне, но още ни е много прясно.
Какво по дяволите се обърка?! Тя беше една жизнена и игрива космата топчица любов, следях за всяка промяна и пак не успях да я спася. Най ми е тежко, че накрая изпитваше големи болки, а ние не можехме да и помогнем, дори и болкоуспокояващите не помогнаха. Не заслужаваше да я боли, защото тя беше уникално добро, кротко и обичливо същество. Нашето съвършенство. Broken Heart

Пп Колежката е добре. ЯМР е с нормални показатели. Чака в понеделник резултатите от изследванията, надяваме се всичко да е наред.

Последна редакция: сб, 26 юли 2025, 12:47 от Джаста Праста

# 314
  • На Марс
Прибраф са ... абе морето си е море Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт