Февруарски любовно-винен Спам(01.02.2025г. - 28.02.2025г.)

• 13 557
  • 574
  •   1
Отговори
# 375
Много ми липсват софийските летни бури

# 376
  • София
В събота бях на Копитото - бая хладничко ми беше, пих една малка безалкохолна бира и се прибрах. Ако имах якенце - друго щеше да е.

София защо не почива на 17.09?
Варна май за първа година не работи на празника?

# 377
Норче, при вас не вали ли по-често от тук, в Бг? Тук днес от обяд насам се изсипва подобаващо, на порции, че и гърми. А е студеничко, максимум 23-24 градуса.

# 378
  • София
Никъв дъжд, никви бури няма в София. Снощи обещаваха - а беше 29С и задух!

Днес е хладно, облачно, но не вали.

# 379
Дайсче, от няколко години Варна почива на този ден, но не помня от кога.

Тук също е доста прохладно, 23 градуса и духа. Валяло е на талази и май у дома съм забравила прозорците и като се прибера ........не ми се мисли кво ще заваря Grinning

Лека полека си отива лятото, днес е Преображение по стария календар. Аз харесвам всички сезони.

# 380
  • София
Вчера следобед из Костинброд имаше буря и градушка. На който му липсва да се обадя следващия път?  Relaxed

# 381
В момента ми е много студено без връхна дреха. Направо есен... Flowers Fallen Leaf

# 382
Ааа, сега идва най хубавото време, хем топличко, хем прохладно. Утрините се забелязва, че почнаха да стават свежи и прохладни, супер. Не ми понасят на мен големите жеги, уморяват ме. Най ми е добре на 25С. Пп Вчера валя при нас и леко разхлади и колежката - олеле, хладно ми е, ужас, лятото свършва. И аз Wtf, бе, сега идва най приятната част - прехода от лято към есен. Ама тя е само рагу и зъби, нема никва топлоизолация, а и май я подгони критиката, та не ми е толкоз чудно.

# 383
Инче, попринцип е валежни, но тази година от февруари е блеснало едно слънце и не е спирало. Не се оплаквам се, такова хубаво време прави даже и Брюксел готино и приветливо място.

# 384
  • На Марс
пих една малка безалкохолна бира

позор!

# 385
Повече от седмица. И никой не писал. Аййй!

Ще ви пусна снимки, че беших на море.

Скрит текст:
Малко ми беше тъжно това море, че детето почна работа изненадващо. Която всъщност е на морето, па и в същия град. Та го виждахме тук-там. Ама странно ми беше. Ние на почивка, а детето - на работа. Условията му са малко кофти, но каза, че ще изкара. Че трябва да не се отказва и ще свикне. Инато бре, отде ли го е взело? Joy

Последна редакция: сб, 30 авг 2025, 00:26 от ina.ina

# 386
Чудесни снимки. Animal Dolphin

# 387
Джулайката расте, сега ви праща поздрави от гостуването при баба си където лежерно разпуска след бурни игри:

Пп Инче, много хубави снимки.
Пп Тия дни ходихме към Жеравна, много приятно беше:

# 388
Стигнете по едно палче като ме прочетете.

# 389
  • София
Стискаме, Инче!
И от мен малко морско настроение.

Общи условия

Активация на акаунт