Февруарски любовно-винен Спам(01.02.2025г. - 28.02.2025г.)

• 16 322
  • 675
  •   1
Отговори
# 360
Благодаря, Джасте! Grinning
Да си имаш бебе коте е голяма забава. На двора имаме 2 малки въшчици - братче и сестриче. Мама им ги домъкна в съседния двор като бяха по-малки. Сега са на самоотглеждане вече, майка им идва да яде понякога, но им ръмжи. Не че това ги спира да искат да сучат от нея. Joy Добре, че младият мъжки и двете кастрирани женски, дето са на ни дворни от по-рано, не ги гонят. Та сутрин цялата чета ме посреща на вратата. Ох! Joy

Дайсче, витамин Д-то или В12, ако са ниски карат много на сън. Друго - щитовидната да се види. Това се сещам на първо четене.

# 361
Дайсче, и аз съм тъй, сутрин едвам отлепвам, но предполагам, че е от жегата.

Мале, Джасте до игрушката ми стана ясно къв дребосък сте си намерили, много е сладка Джу. Heart

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 14:21 от Реа

# 362
Рейче, ами тя е шепа и половина Joy, съвсем бебе е, като мишленце е и има огромни ушаци. Joy Игрива, забавна, гласовита, гушлива и добричка, чудесно котенце е.
Ей я тук как спи на спалнята след бурни игри:

Пп Дайсче Hug, Инче Hug.

# 363
Сладурче, голямо! Увеличава ни се спама с още една женка Simple Smile

# 364
  • На Марс
А там нейде гасне звезда с една единствена мисъл "бах го още една бира няма да навреди на никой", в този ред на мисли видяхте ли метеора над Бг-то Simple Smile

# 365
# 366
  • София
Аз от началото на юли съм излизала само да отида на работа и се прибирам още по жегата. После не подавам нос извън климатика.

# 367
Дайсче, бре, ти ептен ли не излизаш вечер? Нидей така. Жега, жега, ама имаше и хладни вечери.

Пънчи, дай снимка на тоз метеор. За 3I/Atlas ли говориш?
Скрит текст:
Ходих да му сверявам името, че го писах Атлас3, демек на бг. Grinning

ПП Бирата е хубуу нещо. Joy

# 368
Айде, хаирлия да е. Таз година метеор, догодина  - метеорит. Ама поне като динозавърския.

# 369
Викаш да ни изтреби и да се приключва. Joy Рестарт на планетата.

# 370
  • София
Викаш да ни изтреби и да се приключва. Joy Рестарт на планетата.
Очаквам с нетърпение да дойдат извънземните с астероида!

Не излизам никъде, Инче.
Спрях едното хапче сега и сякаш спря да ми се спи толкова много.
А и днес е много човешко времето. Ще си тръгна днес по-рано и може да се поразходя, че усещам вече обездвижване.

# 371
Днеска Варна празнува. Не сме на бач. Празници по центъра ще има много, ама аз няма да ги посетя, че не обичам много хора да се блъскат на едно място Simple Smile.

# 372
Айде тогава по случай празника да поздравя ОЧЗ спама с една хубава песен.
За някои може и да е малко носталгична Wink

# 373
  • На Марс
Пънчи, дай снимка на тоз метеор. За

имам и лични ама ме мързи да си търся телефона ... мисля че беше това тука, на видеото е доста забързано според мен, защото се наблюдаваше с часове, пък аз чух гърмежа когато се разпадна Simple Smile

# 374
Изтървала съм го това ми ти зрелище.
Нищо не падало на земята ... обаче гръм има ... лелий, ку ни знайш како е тва ... ни знам, може и паника да те обхване. Grinning

В събота на планината беших с яке. Слънцето пече, ама ветерът - студен. Grinning Требе ви пусна снимки.

Общи условия

Активация на акаунт