Февруарски любовно-винен Спам(01.02.2025г. - 28.02.2025г.)

• 16 271
  • 675
  •   1
Отговори
# 345
Стискаме, Инче. Hug

# 346
  • София
Добре ни се отразни днешния дъШ, даже и разхлади, жалко, че трябваше да ставам да ходя на работа.

Инче, стискам цял ден!

# 347
Джулката:

Страшно швъргало е. Секунда не стои на едно място. Heart Eyes
Пп Забележете само какво изразено "М" има на главичката. Все едно казва: душичката на Мая е в моето телце, вземете ме.

# 348
Преследва ли те навсякъде да играете? Никога няма да забравя какво игриво бебе беше Ади, сега ми е смешно, ама тогава ме беше побъркал Blush

# 349
  • София
Приказна, приказна е, Джасте! Много се радвам, че й пусна снимки.

имам усещането, че е петък. хич не ми се работи.

# 350
Благодаря ви за стиснатите палчета. Детето си взе шофьорския изпит. Торта ядохме. Grinning

Джасте, много е красива Джули. Мъниче, даже май очите й още са теменужени. Пу-пу, голяма котарачка да порасне! Heart Eyes

Ох, завиждам ви значи. Все си вали у таз София ... пращайте и надоле, къмто Пловдивъ, че тук жегата е повече. Всъщност да не се оплаквам - вечерта разхлажда, спя на течение /зарад котката/, с одеало, и то от не най-тънките. Grinning Вятърът до обяд си е лееееко хладен, на сянка, де. Бива, бива го времето, идялно е! Joy

# 351
Благодаря ви, момичета.
Норе, дребното е много игриво, но още не се е научило, че мама е най голямата играчка в къщата. Joy Има време, ще научи. Инак вече ме посреща от работа и ми говори. Душичка.
Инче, браво на детето, сега остана да почерпиш.
Дайсче, как бе, аз на вас, ако не пусна снимки на кого тогава. За вас винаги.

# 352
  • София
Честит празник на котешките родители!
Да са ни живи, здрави и пухкави четирилапковците!

# 353
Честит котков ден! Joy
Направо ще ви пущам снимки. Grinning

Скрит текст:
Нашата Кити:

Две от котките на центъра:

Една улична пухла /така мисля/, която не установявам вече 2-ри път - женска лий или мъжка. Grinning

Аптечните котки:

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 16:21 от ina.ina

# 354
# 355
Честит ден Писанки и Котарановци!
Джу-то има подарък по случай котешкия ден - катерушка. Много е хубава. От Лидл, за 80лв., да не се надяваш, че така прилична ще е. Обаче Джу Джу май я е страх от нея и засега я заобикаля. Stuck Out Tongue Winking Eye

Инче, Кити е прекрасна. Много красива. Heart Eyes
И всички останали котковци са супер, а Пухла/Пухльо е чудесна/чудесен. Heart Eyes

# 356
  • София
Хора, как е възможно да спя 8-9 часа и да гледам на парцали?
С 6 часа сън изобщо не се наспивам, т.е. не е преспиване.
Ама човешко ли е да се наспивам с 13 часа сън? Откъде да взема 13 часа, за да спя...
Айде, хубава седмица.

# 357
  • София
Аз съм само на 4 ч сън, но няма да се оплаквам, защото снощи беше забавно. Relaxed
Прекрасна седмица!

# 358
Джу-то на новата катерушка:

Първо я беше страх от нея, после я проучи, а сега вече почна да и се радва и да я ползва все по често.

# 359
  • София
Оле, оле, сладка, прекрасна топчица!
Браво на Джуджинка Heart

Общи условия

Активация на акаунт