Февруарски любовно-винен Спам(01.02.2025г. - 28.02.2025г.)

• 16 244
  • 674
  •   1
Отговори
# 330
  • На Марс
Тоо е намерИл биткойните Joy

с биткойни се оди на яхта с ку.ви а не се овъртолва човек в раута Simple Smile

# 331
Сподели работата, Пънчи, еее, колко кандидатки се намерихме. Joy

Днес - облачно, хладно, ама още не вали. Вчера се опитваше, но само с пръскането си остана. Вали ли у Софията? Grinning

# 332
  • София
Засега само се опитва. Дано така и да си остане. Дано да вали там, където има нужда, за да гаси пожарите.

# 333
Объркала съм темата и се оплаках тук, изтрих, замазах хъхъ

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 16:13 от Реа

# 334
Многоуважаемо мое виртуално приятелско семейство, представям ви новото ни семейно попълнение, което в момента се скъсва да мяука иззад дивана където се е скрила.
Та, официално ви представям Джулая Морнинг Първа или просто Джулси, спасена от колите на  оживен варненски булевард, на 45 дни, 660гр.живо тегло, женско съкровище:

# 335
Джасте, разкошна е! Цунннн

# 336
Стана случайно и непредвидено. Спасена от две дами и осиновена от нас. Повечето време и викам Джулси, но се улавям, че и казвам и Мая. Луда работа.
Още е скрита зад дивана и като не чува гласа ми наддава вой, чуе ли ме и мирясва. Joy

# 337
Сигурна съм, че ще бъдете много щастливи с нея и тя с вас.

# 338
Аз до ден днешен казвам на Берга, Нора, а минаха вече над 5 години от както Норчето ми е звездичка! Съвсем нормално е!
Айде да разказваш за пакостите на бебе Джулси! Heart

# 339
Хареса храната и издава неповторимия звук на "това е адско вкусно". Обичам тоя звук. Heart Не мога да го пресъздам, трябва да се чуе.
Не е Мая, но е жива душичка, която има нужда от нас.

# 340
  • София
Джасте, добре дошла да е Джулси!

# 341
Знаех си! Браво, Джасте! Честито пухче! Радвам се за вас и за малката топчица. Hug

Нашето бебе в аптеката беше таквози топче-пухче преди около 2 месеца. Два дни стоя напъхано под един шкаф, само излизаше да яде, не ревеше слава богу, ама пълен дивак. Викам си, тва няма да дава да го пипнеш. Нищо подобно, свикна с нас, с един батко /който е изгледал две поколения бебета/ и с още един котарак. Много време изкара в аптеката, но вече се вихрят тримата в задния двор, играят, борят се с треви и помежду си. Само да са здрави и вече са щастливи. А и ние с тях. Grinning

# 342
Леле, Джасте, страхотна Heart Eyes как искам и аз котенце. Много се радвам, че сте а ново попълнение и искам снимки редовно

# 343
  • София
Джастеее, приказна е Джулая! Много се радвам за вас, а и за нея!

Открих страхотно местенце в Кокаляне, яденето им е страхотно, продават домашни млечни, суджуци и пр. Царска туршия се казва. И за другата седмица си направих резервация, ще ми сготвят боб със свинско и манатарки 😅.

# 344
Стиснете ми по едно палче днес. Ако сварите, де. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт