Февруарски любовно-винен Спам(01.02.2025г. - 28.02.2025г.)

• 13 350
  • 567
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Честит празник, банда!

Дебелчето приключи с инжекциите засега.

# 511
Лоре, аз си купих от Турция тези ампули вит Д. Било най доброто. Може и да се пият, но най добре се възприемали инжектирани. Чакам тия дни дъщеря ми да ми хакне една. Аз ще си я слагам през 3 месеца.

Скрит текст:

# 512
  • На Марс
Да не говорим, че почти всички около мен споделят за замайване, главобол

долни пеаници Simple Smile

# 513
Пънчи е сложил диагнозата. Така де, нали секи пийва вечер ...може и до сутринта и ... така се получава. Joy

Много форми има на витамин Д3, Лори, каквото и да пиеш ще ти помогне. То аз докато прочета, виж колко време мина. Тук много си тачат Вигантол /на капки е той/. Има и дози табл/капс по 5600 или 20 000 единици - те се пият веднъж седмично или месечно - докторът ще определи. И, Лори, да знаеш за следващото лято - и ще се печеш. По малко, ама си е нужно. Grinning

Клип как чистя ... няма да е забавно, щото ще е трудно да ме следи камерата.  Joy

# 514
  • София
Инче, кога го качи, кога го свали тоз клип?

Аз взимам вит. Д на спрей
https://366.bg/product/betteryou-vitamin-d3-1000-iu-oralen-sprei-15ml

# 515
В аптеката съм и един Златолинчо ми се моли да му дам хляб /ям тука една питка от Задушницата/, та да си играе с него като с мишка. Само дето той не яде хляба, а го замушва под шкафовете, та после и аз не мога да го извадя. Лудо коте. При това е на към 3 години, мъжки. Много му се играе, много. Joy

Дайсче, никакъв клип не съм снимала. Grinning Как е Дебелче? Прояде ли? Нашта душа и тя с подобни проблеми. А малката душа?

Джасте, как си? А Джулката?

Пожелавам и изисквам от вселената всички болни да оздравяват. Така де, за да действаш требе си здрав.

# 516
  • София
Аахаха, Инче.. Разбрах, че е имало клип как чистиш.

Дебелчето яде само суха храна тия дни, не е щастлива, но не ми харесва още крайния резултат и скоро няма да има пастети.

За коратачката, че е със счупени крака, знаем само аз и ветерениря. Тя не знае! От снощи е пълна лудница!!

# 517
Инче Hug, добре сме.
Джулито се позатегна, пу пу, но и тя като Дебелчето яде само гранула (поръсена с пробиотик) и водичка, никаква мокра храна и пастетчета, дори и лечебна гастро храна не давам. Ще въведа плавно мократа храна, но нека се успокои още малко стомахчето. Утре ще дам и последната четвъртинка АБ. Живна завалийчето, пак е игрива, хаплива, има апетит, козинката лъсна и си е пак диваче и половина.
Ей го на диването хапливо:

Иначе аз вируса още си го влача, но сякаш вече отшумява, ама май и Джастев заразих, та пием илачи белким го пресечем тоя вирус. Сравнително прилично минава, не мори, ама мъчи. Ще мине. И да похваля Орофар - наистина помага и то още от пръв прием.
Дайсче, разсмя ме с това дето дребното Animal Heart Eyes Cat не знаело за травмите си и лудее. Това значи, че е добре и върви към възстановяване. Дано. Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 21:02 от Джаста Праста

# 518
Ах, Джулката, красавица. Kissing Heart

Да се оправяте бързо, Джасте!

Ама те, животните, изобщо не му мислят като нас, хората. И аз искам като тях.

Вчера лек дъжд, днес - мъгла. Само за сън, и както не съм наспана ... права заспивам. Joy

# 519
  • София
От днес вече вилнее, грам не й пука, че е шинирани лапи. Гони топки като куче.
Дебелчето я ступва профилактично, но нищо страшно.

Много гадно и мрачно време. Утре не съм на работа и ще поспя, колкото ми разрешат 😆.

# 520
Дзак

Бебожебееее, исках да наруша правилата и да постна след поста си, за да ме порицае Буба и да подбутна темата, па то не можело вече...

Осем, ко прайш???

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 15:06 от Kiki.mora

# 521
  • На Марс
па то не можело вече...

то какво ли може в нешно време Simple Smile

# 522
Кики, а ти какво правиш? Grinning

Аз днес след като изпратих детето на училище, събрах листата по двора и спах 1 час, реших, че требе да изчистя последната стая - от до. Ама часът 11, а аз втора смяна на работа. Ама пък пекнало едно слънце, ше пукнеш. Изчистих стаята, ама душата ми излезе да бързам, както и да: проскам пране, после да го събирам, щото заваля, па  пердетата - пак вън, щото нали и те се изпраха, половината тераса с гьол, че валеше и духаше, аз - от широк панталон минах на къс, после на клин - според времето нали. Се пак сичко приключи, та аз - доволна. Stuck Out Tongue

Болните оздравяха ли? И да пратите снимки на котките, особено на малките, че се променят най-бързо. Grinning

Кики, помня, че твойто дете имаше котка Ария - какво стана с нея? Пък и с него? Wink И знаеш ли нещо за Бари?

# 523
  • София
Хихи, Инче, тъкмо влизам да ви покажа Мейзенцето

Тамън яла бой. Ама не се отказва да се вре връз Мицката.

Времето е все едно пролет идва. Сбъркана работа.

# 524
Олеле, че е сладко това маленко маценце, а Дебелчето какви хубави бутчета е опънала и шкембенце само за мачкане.
Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт