Февруарски любовно-винен Спам(01.02.2025г. - 28.02.2025г.)

• 13 245
  • 555
  •   1
Отговори
# 75
Честита баба Марта, липсващ Спам! Wink
Пп Не знам дали си струва да пускаме нова тема, та тази е едва на шеста страница.

# 76
Няма смисъл от нова тема.
ЧБМ!

# 77
Добре, Бубе. Hug
И аз така мислех, но се радвам, че се включи.
Пп Да питам и за "пандемичния" спам, че и там положението е кажи речи същото (всъщност е същото и там сме на шеста страничка). Предполагам, че и за там не е нужно.

# 78
Не, няма нужда от нова тема на стр. 6. Simple Smile

# 79
# 80
Сирни Заговезни е днес!
Простете мой спамски народе и простено да ви е! Hug

# 81
Здравейте, който и да е останал тук!
От време на време ми залипсва настроението от тази тема и от всички вас. Да знаете, че ви мисля. Blush

# 82
  • София
Честит празник!

# 83
Ау, и сега ... кой беше Чакам си десерта? Joy Така, редакция: Лунето е това. Ох, Луне, много се радвам да те прочета. Ама много, много! Hug

И прошката мина /с баниците/, и Трети март, и ... днес пак на работа. Ама ми хареса така - имах 2 недели. Joy И уж спах, па пак ми се спи. Ей, немам угода май. Joy

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 11:52 от ina.ina

# 84
  • На Марс

па нема я - аз имах зловеща тридневка Simple Smile

# 85
Пънчи, дан беше болен? Защо зловеща?

Слънце грее, ама вятър ... духа студено и като за тухли в джобовете. Е, то това сутрин при нас, де, демек обичайно почти. Joy

Стиснете ми палче днес.

Ше си купувам метилкобаламин, реших, че В12 ми е ниско.

Единият котарак е кашлящо-кихащ. Бяхме се стреснали, че е от зъбите му /старо хронично възпаление/, та го водихме на вет, но там казаха - зъбите са ок, фаринксът е възпален. Бамнаха му един антибиотик с тридневно действие и едно противовъзпалително. И да го следим. Яде, та ушите му плющят /обичайното му състояние/, но си киха. Ей сега отиде да се препича на слънце ... леко му завидях. Grinning

# 86
  • София
В Мадрид се съсипа да вали, но храна и танци има също на корем. Joy

# 87
Родивче, екскурзия за 8-ми март или по работа? Grinning Ама си забравила да ни пуснеш и танците. Grinning

Честит 8-ми март, дами!
Да сте живи и здрави и усмивки да греят на лицата ви! Kissing Heart

Аз съм на работа, работа няма. Дано да проима, че инак защо съм дошла. От вчера се мъча с 1 трън. Вече търся някой с орлов поглед или лупи, няма значение. Трънска история, уф!

# 88
Честит празник, момичета!

И честити да са имениците!

# 89
  • Euskal Herria
Честит празник, спамърки!
Ако има именици днес, да са здрави!

Общи условия

Активация на акаунт