Февруарски любовно-винен Спам(01.02.2025г. - 28.02.2025г.)

• 13 509
  • 574
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Рейче, май някоя среща ти се иска да има? Grinning
Инче, дано вече ти е отминало.

# 196
Rodiva, обичам празниците и особенно Великден. Винаги имам гости и подготвям всичко сама. Надявам се да в хубаво времето през почивните дни и когато не сме на маса да сме навън по разходки.

Дайсче, ко пр?

# 197
Благодаря ви за добрите мисли за мен! Вчера явно беше някакъв тройно критичен ден за хора доста близки до мен, та и аз покрай тях ... нали. Да минава, какво да прайш. Вечерта реших, че ще почвам със сладкишите - великденски сладкиш правих - една идея по-изпечен е, ще го имам предвид за следващия. Grinning

Дайсче, как си? Grinning

Норето нищо не каза за либофта ... Норе, чекаме отчет! Grinning

# 198
Ще си идвам чак декември, но посрещам гости тук, ако на някой му се прииска.
За 'либофта' си мълча засега. Ако има за какво да се похваля, ще се обещавам.
Черпя ви едни лалета-гиганти и отивам да копая Joy

# 199
Норче, аз ще дойда, ама не знам кога Kissing Heart

# 200
  • София
Норче, страхотни лалета!
Аз черпя едни гръцки портАкали.

Доста маслини си купих. Доволна съм от днешния пазар.

# 201
Поздрави от Велинград. Къде сте бре?

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 21:56 от ina.ina

# 202
Ние сме у Варна, а ти си все така съвършена и аз ти завиждам много и изобщо не е благородно, но те обичам и ще го минем по приятелска линия. Joy Wink Heart

# 203
И аз съм си у Варна. 10 дни бях тръшната от някъв вирус. Предполагам Ковид. Беше много гадно, ама май мина!

# 204
Джасте, мерси. Kissing Heart Имам си несъвършенства аз, ама не си ги казвам. Stuck Out Tongue Winking Eye

Рейче, преди повече от месец така боледувахме с детето. С кашлицата почти месец го докарахме това боледуване.

Хора, стиснете ми палче - за котката. Бяхме днес на лекар, утре сме пак. Няма ли как да има живот без проблеми?

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 15:50 от ina.ina

# 205
  • София
Честит празник!
Има ли агнешко днес? Grinning

# 206
Ние сме у Варна, а ти си все така съвършена и аз ти завиждам много и изобщо не е благородно, но те обичам и ще го минем по приятелска линия. Joy Wink Heart

Тука ли било минаването по приятелска линия?
Ша стане ли да мина и аз някоя по същата линия, че откакто Елби се ожени, нещо не минава насам, останахте неминати тука. За здравето не е добре.
Я чакай малко, само при варненки ли върви?

# 207
Не любим агнешкото, съответно и традицията. Ама който си го обича си е хапнал. Grinning

Разходка правихме, успяхме преди дъжда, който се примеси с лека градушка. Дано другите в планината са успяли, че само ние слизахме.

Къде се размазвате вий, че така ви е фанала липсата, м? Grinning

# 208
И аз съм го ударила яко на хайманосване Simple Smile Събота и неделя сме все по пътищата- пещери, водопади, манастири, обикаляме из България Laughing През седмицата скука, уикенда- хойкане.

# 209
Поздрави от Португалия!

Общи условия

Активация на акаунт