Февруарски любовно-винен Спам(01.02.2025г. - 28.02.2025г.)

• 13 400
  • 570
  •   1
Отговори
# 525
Джасте, как е Джулката? Какви ги къдри? Grinning

Времето, верно е като пролет. Че и зелена тревичка има от дъждовете ... само дето падат листа. Grinning Само за разходки е, обачи съм на работа. Стоката доде, котките нахранени ... сичко е точно! Grinning

# 526
Ето ни и нас:

Такива бяхме:

Такива станахме:

Очичките ни от бебешко сивкави станаха с цвят на светла бира като на вечната Амбър и си отгледахме страхотна дълга и пухкава опашка, която не мога да хвана още в целия и блясък:

Пп Характера и както се вижда е изписан на муцунката и. Малка проклетийка е тя. Joy

# 527
Ех, че сладки котьовци!
Да са ви живи и здрави!
Ко правите банда?

# 528
Ааа, Джасте, видимо процъфтява под твоите грижи!

(Аз чакам снимки на магарето на Пънча. Thinking)

# 529
Пънчолинче, магаре ли имааааа?

# 530
  • София
Мале, вярно, че си беше купил магаре Joy .

Прелест е Джулито!

# 531
  • На Марс
Върнах си му го на човека магарето ...

мене нема кой да ме върне Simple Smile

# 532
Джулката е много красива, пу-пу! Джасте, погледът й е на най-милата котка. Не знам за проклетията й, само съм сигурна, че много й се играе. Grinning

Дайсче, и твоите са красавици. Grinning

Днес какви ги свърших ... като съм тръгвала за работа машинално съм заключила отвън с ключа на детето. А той вътре вкъщи, ще тръгва за училище. Добре, че е момче и много пъти слизал от терасата, на гаража и съответно на двора. Та сега е спазил същата процедура. Joy Божкеее. Та, той ми се обади да ми каже какви съм ги свършила. Добре, че не ми сe кара. Joy А аз - в блажено незнание. Joy

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 12:58 от ina.ina

# 533
  • София
Инче, случват се такива работи, ама да не ти става навик Joy .

Мейзи вчера си свали шината на по-лошо счупеното краче. Изпаднах в паника и забравих, че е неделя, а в неделя доктора не работи, грабнах я да я водя...
Днес минахме рано сутринта, заздравели са лапките Heart , свали и другата шина, но се оказа, че там й е много разранено крачето на сгъвката. Ако се ближе много днес - утре, щв й сложи яка Confounded .
Стискайте палци да прояви разум и да й се размине.

# 534
Дайсче, стискаме силно.
Инче, случват се такива работи, важното е, че детето е оправно и успява да се справи със ситуациите.
Пп Аз готвя пиле с грах и картофи. Престраших се да доближа печката. Joy
Ииии.. нямам търпение да идват празниците, че да се намързелувам активно, пасивно, както дойде.

# 535
Мале, Ино, как помниш...

Добре са и принцът, и Аря. Не го знам кви ги върши Бари, най-вероятно си темерутства и си му е добре Grin

# 536
  • София
Купих си билети за Белгия за края на декември и съм мега развълнувана!

Мейзи е супер, не си е близала лапата, изглежда като да минава. Вече е абсолютно неудържима хала.

Дано скоро й намеря дом, щото не ги издържам постоянно да се бият! Днес в 7 сутритна ми идеше да се затворя в банята.
Дебелчето почва да откача, да я дебне да я бие, хъска й доста жестоко, започна с по-голяма злоба да я млати. Малкото пък си търси белята, че всичко му е на игра...

# 537
Ей на нашата хала как спи невинно отгоре ми, ше кажеш, че цяла нощ не е търчала върху нас, около нас, не е бесняла, шумяла, търкаляла топки играчки и квот намери или пък точно поради тази причина, че по цели нощи вилнее и каталясва, следобед има нужда от лека дрямка за зареждане на батериите:

Каква ненагледна душичка изглежда като спи, а?!
Пп Янчето нещо не се е с'баждала напоследък.

# 538
  • София
Като приказка е, Джасте Heart . Другото са си твои проблеми.
Аз да не казвам голяма дума, но Мейзката повечето нощи спи.
Снощи даже спа сама в другата стая. Явно са си липсвали през нощта и затова направиха лудница в 7 сутринта...

# 539
Дайсче, аз си мислех, че Дебелче свиква с малката. Жалко. Ама те котките са си такива. Само ако от малки са заедно тогаз май няма проблем. И пак сигурно има изключения. А Норчето, понеже не пише, та декември да ни пишете заедно оттам. Grinning И плюс снимки, иначе не се брои. Grinning

Джасте, ше се кротне и вашта мацоранка, особено като я и кастрирате. Ама пък има време дотогава, та сега ще потърпите да ви помачка вътрешните органи с месещи лапи. А може и с търчащи. Joy

Мале, Ино, как помниш...

Добре са и принцът, и Аря. Не го знам кви ги върши Бари, най-вероятно си темерутства и си му е добре Grin
Уф, да, знам ви аз, Близнаците, как може да си темерутствате. Ама да се обади поне, да сме сигурни. Joy

Общи условия

Активация на акаунт