Отговори
# 45
Или поне някой реотан Joy

# 46
Ех, бе, мъжка работа.
Джастев ей тъй: аз му казвам, че мий студено, той за реотани ми хортува.
Мъже, бе. Един на билборд да изтъпаниш, всички си видял. Joy

# 47
Е, като бях малка, имах акумулираща печка в стаята. Беше удобно да сядам върху нея и да гледам през прозореца, ако не беше много нагорещена. Joy Но все пак искам камина.

# 48
Един приятел тъй си свари рибките едно време Joy

# 49
Климатика и камината топлят, ако се застояваш дълго на едно място.
Това още не съм го усвоила.

# 50
Грешен уред, Лори. Пералнята му е майката. Така казват. Върху пералня не съм сядала, само върху мъж. Казват, че върху работеща пералня било по добре. Joy

# 51
Тва, бгмамата, някакво особено същество. Ти за сняг му говориш, то за сантиметри и работещи перални си мисли.
За пералните е ясно, че мъжете ви не са ги нивелирали добре Simple Smile И като центрофугират, се децентрират. Подскачат нагоре-надолу, с други думи. Твърдо съм убеден, че всичките сте пробвали да ги натиснете с нещо по-тежко отгоре Wink
------------------------
Нема да се пуашиш, екстра, мен никоя не ме ще, щот не съм красив.
Имаш поле за действие.

Скрит текст:
Красотата е богатството на жената.
Богатството е красотата на мъжа.
Wink

# 52
Сняг не ща да видя вече! Аман от тоя студ.
Искам да се събличам, не да се навличам.
От дрехи - аман, да. Кат се накачулиш куту за световно и ... ми пречат да литна. Ама, ха! Друго си е лятото - по една ефирна рокличка ... ама пък тогаз жегата мори. Викам да е вечна пролет, а? Grinning

Ние почти нямаме сняг, но на планината пак има. Grinning Не ни е и много студено - вчера заради забравен ключ така препусках, че ... много жега ми стана. У Билата исках да се събличам, ама ме домързя, щото пак требеше да се обличам после - валеше сняг тогаз. Joy То и сега вали, ама се топи.

# 53
  • София
Аз психически не издържам вече, честно. Викам свършва, тя зимата сега започвала Laughing

Затова секс с пиян мъж - никога!

# 54
Почва да се топи снегът, няма страшно.

Джеймс, какви са тия комплекси?

Днешното дело се отложи за пореден път поради нередовно призоваване. Свидетелите почват да гледат на кръв. Joy Следващия път няма да замествам колежката, да се оправя. Innocent

# 55
Лори, какво става когато се отложи дело? Пишете го дъждовен ли? Simple Smile
Аз психически не издържам вече, честно. Викам свършва, тя зимата сега започвала Laughing

Затова секс с пиян мъж - никога!
Щото няма свършване ли? Thinking
Ама, пишете по-семпло, на някои антенките ни ръждясаха.

# 56
Надлежно се прибирам в офиса и продължавам да си работя. Joy

# 57
Добро утро!
Божке, ние у Варната имаме сняг:

# 58
А ние вече нямаме 🤣
Ще го гледам на картинка. Добро утро!

# 59
И ние нямаме сняг. Ама имаме лед. Joy Поне сутринта. Grinning

Абе те верно казаха, че повече на изток ще вали, ама аз запомних Странджа. Па Варна къде е нагоре ... ама на, и при вас дошъл снегът, Джасте. Тва е за да не се сърдите. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт