Отговори
# 60
Почва да се топи снегът, няма страшно.

Джеймс, какви са тия комплекси?

Днешното дело се отложи за пореден път поради нередовно призоваване. Свидетелите почват да гледат на кръв. Joy Следващия път няма да замествам колежката, да се оправя. Innocent

Снегът се топи, ледът се пука ! Особено за съдебните заседателки по някои теми.
Ама като го написах в една друга тема, триха ме на общо основание. Не се оплаквам, хваля се  Simple Smile
==============================
Лори, що така с лошо? Комплекси? Аз го виждам от една друга, предимно положителна  и удовлетворителна гледна точка Wink.
Финансовата ми, да я наречем не-хубост, ме поставя извън мерника (оптическия) на средностатистическата бгмама, което определено си е предимство... Делото ми все се отлага поради несъстоятелност, никой не ме гледа нито на кръв, нито на вода Wink

# 61
Те откъдЯ те знаят бг-мамите как си финансово, Джеймс? Да не би да им даваш подвеждаща информация?
Щото колегата ми Козирога искаха да го сватосат с една девойка, дето нямала късмет в любовта и все попадала на гейове. Той обаче нещо се усъмни и си мърмореше: "Аха, гейове... Искали да се отърват от нея и затова - остави ме, гей съм, гей съм!"
Та и ти така: "Беден съм, беден съм! Оставете ме на мира!" Grinning

# 62
Какво да кажа? Може и да си права, Лори...
То човек вече не знае от кого да се пази Wink И как Wink И дали Simple Smile Simple Smile И защо Simple Smile Simple Smile Simple Smile
От една страна обаче съм спокоен - все още никоя не ме е питала коя зодия съм Simple Smile
А както е всеизвестно, ако жена не се интересува от зодията ти, значи че изобщо не се интересува от теб Simple Smile Simple Smile
Но си мисля, че Gorgeous пусна цяла тема за отношенията жена - мъж (не семейните Wink ), та там може да се обсъдят и зодиакалните зависимости и съвместимости, но никой не я уважава. Темата имам предвид. Хората са си свикнали тия неща да ги чоплят при акулите в семейните отношения. Ако няма бой и екшън, не е интересно.

Една снимка от залеза вчера при мен:
https://i.postimg.cc/9MVxwp5B/IMG-0967.jpg

# 63
Зодията относително лесно се научава, майсторлък трябва да е да се пита непринудено ни в клин, ни в ръкав за асцендента (и аз не знам как се прави и в какъв контекст). Nerd

# 64
Ами, майсторлък. Наблюдението ми е, че когато мъж харесва жена, отговаря охотно на всякакви въпроси.
По темата има и виц, пък вицовете знаете как се пръкват. Simple Smile

# 65
Бе той ще отговори, ама какви изводи ще си направи. Simple Smile
Добро утро! Coffee

# 66
  • Далечният изток
Олеее, имало нова тема.... Аз се сетих, той любовният месец емен емен свърши. Grinning

Пуснах Ергенът... Flushed
Кви са тия млади жени, божеее. Не да се хваля, ама на 50 изглеждам милион пъти по-добре от 90% от тези... Това не е нормално. Rolling Eyes

Днес попаднах на една готина песничка от моята младост Simple Smile
Поздравче за вас

# 67
Аидка, то нали камерата вадела всякакви дефекти. Знам ли. Rolling Eyes По десетина минути съм заглеждала Ергенът ... има за всякакви вкусове, май. Всъщност нямам достатъчно база, та да коментирам. Па и не съм ерген. Joy

Бях на почивка във Велинград за 3 дни, така хубуу си починах, дзен съм почти за всичко. Grinning

# 68
  • София
В новия ми задграничен паспорт изглеждам умопомрачително, цяла сутрин се смея Joy
Толкоз с камерите.

Мен зодии и пари не ме интересуват. Целя се в душата и сърцето, оттам всичко ми пада в ръцете Joy

# 69
Снимката ми на личната карта е ... ужасна. Куту ходя да си вадя нова некой ден, ще требе да ида с прическа. Joy

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 12:52 от ina.ina

# 70
  • София
Инче, можеше да се видим значи случайно. И аз бях там уикенда. Joy

# 71
Къде беше, Родивче? Grinning
Скрит текст:
Ние бяхме в Макси - петък беше много пълно, в неделя следобеда - вече голям рахат, демек хотелът е твой. Joy Добре си починахме. Grinning

# 72
  • София
Ние бяхме с бабите на Спа. Наслушахме се на истории.
Скрит текст:
В Камена. Доста старичък хотел, но пък беше чисто, топло и с хубава храна.

# 73
Обичам да слушам истории. Пък и важното е да си починеш. Grinning И топлото беше важно сега, че уцелихме бая студ. Grinning

# 74
Предполагам знаете как се наричат хората, които се топят до кръста във водата?
Спа -маджийки? Wink
Е, има и една друга дума Simple Smile

Спасете ме !

Общи условия

Активация на акаунт