Отговори
# 450
А на нас ни се задава рождения ден. Хлапето си го представя като всенародни тържества, или поне като "три дни яли, пили и се веселили". Joy Неудържим празничен дух. Същевременно "Обаче не искам да поканя тоя и оня." Алооу, ами нали майките им ще се обидят, като не ги поканим? "Не знам, измисли нещо!"

Ще изляза в нелегалност, ще кажа, че съм 15 дни в командировка, като ме търсят после да ме питат как сме ги пропуснали. Rolling Eyes

# 451
  • Далечният изток
Аз съм болна, ама вчера трябваше да отида на работа...
Sweat Довечера пък ми се налага да ида на кръчма

Добре завърнал се на Допел!
Вторият Тони си е тук, но третият много безапелационно изчезна от форума...

# 452
  • Варна
Ама, Лори, те наистина ли ще ти търсят сметка дали са били поканени или не?! Божке, добре, че тия неща са зад гърба ми...

# 453
Да, една със сигурност ще иска обяснение, ако не й поканя детето. Grinning Блазе ти, Хайче.

# 454
Кажи ѝ, че си очаквала да я покани бащата на дъщеря ви, щото той изразил желание Wink
Така - с един куршум - два заека Wink

# 455
  • Варна
Ще отстреля бащата от раз, казваш 😀

# 456
A къде отиде съфорумката, която ходеше на риба с мъжа си? За да не може нищо да улови, горкият?

Скрит текст:

# 457
  • София
Е, малко е хладно за риба вече. И за срещи...

# 458
Хайде сега, хладно било. За да хване нещо човек, налага се да се понапъне поне малко. Няма да му падне току-така в леглото, пардон, в серкмето, само заради хубавите му очи...

# 459
Ти какво си мислиш, сещам се аз - викам си, ще кажа, че рожденият ден е организиран от баща й, аз нямам нищо общо. Grinning И съм в командировка. 15 дни. Innocent

# 460
Радини вълнения  Simple Smile

Е, как хладното ще възпрепятства любовта?! Точно обратното, всеки знае, че за зимния период трябва да хванеш гадже, да не те хване депресията. В края на пролетта се скарвате, за да си свободна лятото за ново гадже Joy
Айде, още един хак от мен: не купувайте сега злато. В Индия започна брачния сезон.

# 461
  • София
За любов и злато времето е винаги подходящо. 🥰

# 462
Е, малко е хладно за риба вече....
Напротив, прекрасно е - сега започва активния сезон на хищниците, които лятото повечко мързелуват, а и дребосъкът има водорасли, в които да се крие.
А вчера открих, че немския ми риболовен билет е изтекъл в средата на миналата година. Добре, че не съм ходил оттогава ...

ПП: Абе я и вазе да питам, а не само в специализираната тема : понеже резервирах за началото на юли на Албена, може ли варненци да кажат как е морето (и земята) по това време?

# 463
Ние ходим по на юг, но вече 2 години подред в началото на юли - прекрасно е, да ти кажа. Денят е дълъг, времето - топло, та чак горещо, водата - вече топла. Помня едно ходене в началото на юли, преди около 15 години - студенко си беше, особено вечерите, водата не беше достатъчно топла. Сега с тези жеги е друго.

Как сте се разписали ... бравос! Grinning

# 464
  • София
Днес е прекрасен ден, а аз почивам.

Общи условия

Активация на акаунт