Отговори
# 465
  • Варна
Началото на юли вече е гадна жега. Поне за мен. Напоследък нещо не вирея на топло, ужас...

# 466
Началото на юли вече е гадна жега. Поне за мен. Напоследък нещо не вирея на топло, ужас...
same here

Но има една топлолюбива у нас, дето и на 35° може цял ден да се припича. Да се чудиш на какво е роднина ...

# 467
  • Варна
Ти такива неща даже и на ум не се запитвай, камо ли да дръзнеш на глас да ги изкажеш Simple Smile

# 468
same here

Но има една топлолюбива у нас, дето и на 35° може цял ден да се припича. Да се чудиш на какво е роднина ...

Пясъкът е жегав, да. Ама шъ съ разхлаждате във водата. Напитки с лед, мазила /че лесно се изгаря/ и сън под чадъра с мокър бански. Joy Даже и хладно може да ви стане.

# 469
  • Далечният изток
Едва ли началото на юли ще има такива температури над 30 градуса. Тази година не беше хич много жега, даже водата беше леко хладна.

# 470
Някой с разум би рекъл : "Глей го тоя - чакаме Коледа тепърва, той за море другия юли ми пита!!" Smile
И би бил прав, ама аз (за ужас) нещо съм зел да се погерманчвам сякаш... - тук юли още прибират банските от щандовете, захващат есенната стока, а септември пускат първите коледни украси и курабета. Инак, ако през декември търсиш елха (като нормалните хора), си безвъзвратно закъснял Smile

# 471
В офиса сме два лагера - топлолюбиви и студенолюбиви. Едните отварят прозорци, пускат климатици на охлаждане, другите треперят от студ, затварят, изключват. И аз съм от студенолюбивите, от най - изразените студенолюбиви.
Връщам се вкъщи, и там попадам в другият лагер - малкият морж е толкова студенолюбив, че в сравнение с нея аз изобщо не съм. Flushed Където аз треперя със суичър, тя стои по тениска и ми разправя колко й е топло. Нямам думи...

# 472
  • София
Вкъщи всички са топлолюбиви. Дъщерята купи конвектор и се топлим всички в хола. Че Топлофикация си мисли че всички са моржове.

# 473
"Идва зима, търся те, за да ме топлиш в дългите, студени нощи" рубрика жена търси мъж, вестник Куриер 5. Едно време какви романтични жени имаше, сега всички се глезят с някви конвектори...

пп. също оттам "Приличате ли на Брус Уилис? Обадете се." Laughing

# 474
  • София
Мен само в Ада ще ми е добре.

# 475
Много е гадно като се намръзнеш. Ама и да ти е жега не е ок. Така че, според сезона, нямаме угода. Joy

Изкарах ковид миналата седмица. Бая студ си брах, то тръпки, то чудо. Та, не се разболявайте! Grinning

# 476
В ада жени не зимат.
Всички жени са в рая, дяволите в ада не биха търпели конкуренция.
Ангелите в рая са по-търпеливи.
Но са безполови, както е установил консилиума още на Никейския събор.

# 477
  • София
Казвайте ги тези неща да ги знаем. Да не се притесняваме според постъпките ни къде ще ни пратят после. Blush
Допел, чудно време си избрал за почивка.

# 478
А, щото пък вие много се притеснявате?!...
Винаги готов съм да успокоя и посъветвам жена, видимо притеснена от екзистенциални и пост-екзистенциални философски проблеми.
И морално, и интелектуално, и физиологически, ако щете. В определени граници, разбира се. Възрастови. Както е писал Ярослав Хашек - умерено успокояване в рамките на закона Wink
Ама няма, бе! Няма притеснени. Даже сред изповядващи будизма и прераждането. Даже и извън границите Wink

# 479
 В рая климатът е хубав, в ада компанията е приятна.

Общи условия

Активация на акаунт