Отговори
# 525
То па един съюз...
(То па една гара...)

# 526
Хайче, пъзел от 200 части елементарен ли е? В смисъл детски ли е, или става за възрастен? Твоите с по колко части са? (Аз нищо не разбирам от пъзели.)

# 527
  • Варна
Детски е. Вече към 500 части става за възрастен, а нагоре са за хора, на които им е хоби или поне са пробвали нещо да редят. Има и различни като трудност картинки. Може един от 1000 части да го наредиш за нула време, а един от 500 да те побърка. Моите са основно хилядарки, имам и по 2000, някои по 500. Освен това ме чака един 7000-ник, а един от 13200 части ще дойде другия месец Simple Smile

# 528
Scream Охооо...
Добре. Сега гледам един от 500, също е хубав. Трябва да е на коледна тема.

# 529
  • Варна
Драсни на лс като избереш, за да ти кажа дали марката е читава. Има големи боклуци.

# 530
Този детски ли е?
460 парчета, ама зор Simple Smile

# 531
  • Варна
Този е доста далеч от детски. И е точно от тези, които могат да ти скъсят живота. Тук проблемът не е в броя части, а в качеството на картината/снимката. Имам усещането, че е рисувано с бои, а това винаги означава леко замазана картинка, няма отчетливи граници и реденето е трудно. Но не е невъзможно Simple Smile
П.п. Това някаква местна марка ли е? Не съм виждала такъв.

# 532
  • София
Помислих съм цъкнала тема в хоби 😀

# 533
  • София
Аз май нямам хоби. Освен шопинга, парфюмите и да изнервям мъжете.

# 534
Че малко ли са три хобита? (надявам се, че са от младите - Фродо и компания, дъртия Билбо не ти трябва Wink )
Макар преполагам, че първите две са факултативни, само третото ти е страст?

High, местна, ама архивна. Архи-архивна, по дата е от 70-те години. Картона е тъничък, но цветовете са добри, запазили са се.
А детето, на 10 години ги редеше едни по 2000 части без да се замисля. Но отдавна му омръзна.

# 535
Точно си помислих, че е стар пъзел. Много си обичахме един стар пъзел вкъщи. Красив беше. Мозайка им викахме тогаз. Grinning Още обичам да редя пъзели. Обаче да, марката е важна. Щото купих заради красивата картина един, толкоз зор видяхме ... красота стана, но си седи нареден. Втори път да се мъчим - абсурд. Joy

Горджи, похвали се нещо. Grinning

Хоби - танци. И куту няма къде и кога - танцувам в куфнята. Joy

# 536
  • София

Горджи, похвали се нещо. Grinning

Само метеорит не ме е ударил, Инче Joy
Това е добрата новина.

# 537
Идва, 3I/ATLAS на 19.12.2025 щяла да е най-близо до Земята Joy
Стягай се, малко остава Joy

# 538
  • София
Ох, ще се наложи да пропусна :/

# 539
Горджи, оплачи се, може пък някак да помогнем. Как беше - спасение дебне отвсякъде.
Скрит текст:
Аз от октомври се мъча да балансирам, къде се получава, къде - не. Не всичко зависи от нас самите. Sad

3I/ATLAS какво ли не прави, все учудваше учените, та се не знай какво ще се случи на 19 декември. Joy

Общи условия

Активация на акаунт