Отговори
# 510
Не дават антибиотик. Само с електронна рецепта. Аз скоро едва измолих за кремче гентамицин!

# 511
Антибиотиците за пиене - с електронна рецепта. Тези за мазане - с хартиена рецепта. (Може и с електронна, но понеже отнема повече време на лекарите, та си пишат хартиена.)
Има аналгин хин табл., но колко е хининът не е указано. Демек има нищожно количество. 

Лори, док требе да е написал каква доза да пиеш.

Роки, дано мине по-леко.

Ама не вали, бре. Ааа!

# 512
Това би било, ако бях ходила на доктор, бе Ина. Grinning Имах останал антибиотик от преди, та си го изпих. Много се чака пред кабинета на моето джипи.

# 513
Това е нищо, брата на чичо Чарли си изпи виаграта, защото щеше да й изтече срока на годност.

# 514
Алън се отличава с практичността си. Smile

# 515
Аз беших финикийка днес. После що не мога да кача? Ми то си требе мързел за тази дейност. Joy Умря ми циганката, ако се чудите. Joy

# 516
Обядвахте ли? Smile

Опитвам се да си представя колко е див... Joy

# 517
От "опитвам се да си представя" до "склонна си да провериш" колко крачки има? Wink
 От любопитство? Според мен и от питомен е добре да се държиш далеч Wink
Я скив обаче тука кво става!
Вече и на живо да видя красива жена, първото, което ще помисля е колко ѝ е дълбок дийп фейка Wink

https://www.youtube.com/watch?v=LJL3qf3Ex7g

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 21:32 от Bowerick Wowbagger

# 518
Те са безопасни за жените. Smirk

# 519
Какво за мъжете в мамата?

# 520
Откакто четох в семейните отношения за секса с отвращение Wink, не бих препоръчвал да се лежи на тази кълка. За безопасността, де Simple Smile

# 521
Не съм го чела. За какво се разправя?

# 522
За какво, за какво... Като във всяка тема - за секс. Това вие, жените, го делите на видове, та е важно да сте нащрек да не ви изненада някоя подивяла порция спагети.
При нас нещата са опростени, няма голяма разлика. Даже секс от съжаление не отказваме Simple Smile

# 523
...
Май забраниха хинина, щот много евтин?

Да, замениха го със стрихнин.

# 524
А това пък абсурд. Регулациите в Европейския съюз са много, па и строги.

Да де, знам, че е на шега казано. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт