Отговори
# 495
Денем по потник, вечер с палто..времето тия дни е по-контрастно от настроенията ми.
честит ви петък

# 496
  • София
Честита събота, Задушница, Будители и кой каквото празнува. Аз отивам да поработя. Пазете се от вирусите!

# 497
Стадо сървайвърки, оцелели след жестокия празник Ден на благодарността.

Скрит текст:

Всякакви аналогии, свързани с пускането на снимката тук ( в бгмама Wink ), са неуместни, безпочвени и не могат по никакъв начин да обвързват Wink фотографа с необосновани на факти негови намерения Wink

# 498
Мдааа... боря се да обуздая откровеността на Стрелеца (детето), но тя все блика, блика...
Наскоро гледаме снимки по фейсбук. Аз: "Това е моя бивша колежка... тя чака бебе. А това явно е бащата..." Стрелецът: "Леле, колко е грозен! И този ще става баща?! Anguished"
Ще идва в службата. Преди това й казвам, че колегата ми Козирога смята да я пита за оценките й в училище (такъв си е). Тя: "Абе този няма ли си свой живот?! Smiling Imp" Аз: "Това няма да му го казваш!" "Ок. А той защо си няма жена?" "Това няма да го питаш!"
Не знам защо се сетих за това покрай Стрелеца Джейми и снимката с пуйките. Grinning Толкова сте тактични, Стрелци...

# 499
Отварям бгмамата, гледам - редактора избрал тема за мен!

Скрит текст:

Тая за пердетата, подразбира се.

Влизам в темата - разочарование. Тя била за жени.

# 500
Инче, тук ли си, душко? Grinning Пак имам въпрос. Ама много съм нахална. Pensive

# 501
Тук съм сега, Лори. Казвай, ако и ти си тук. Grinning

Много студена ми се стори мъглата днес сутринта. Пак ще заносвам зимното яке. Grinning

# 502
Консултирах се с ChatGPT, Инче. Joy За доза на антибиотик питах. Каза, че е ок. Модернизирам се, ползвам технологии. Grinning

# 503
  • Далечният изток
Нали уж им забраниха да отговарят на медицински и правни въпроси... Thinking

# 504
Много хубаво си отговори. Даже предлагаше да обсъдим и симптомите ми, ама аз чак толкова не задълбах.

# 505
Като ще се консултираме със специалистките, да питам и аз.
Може ли в България да се вземе антибиотик без рецепта?
Нещо като доксициклин  или амоксицилин примерно?
И още - има ли лекарства, съдържащи хинин? Като хидроксихлорокин или еквивалент негов?
Май забраниха хинина, щот много евтин?

# 506
  • Варна
Може. Зависи на какъв аптекар ще попаднеш. Аз съм взимала от аптека, с която имаме служебни отношения.

# 507
  • Далечният изток
Хинин?
Едва ли.
Да каже Инка, но мисля, че даже лекарства с минимално количество хинин вече са спрени.

Или антибиотик?
Също не би трябвало без рецепта.

# 508
  • София
По принцип не може. Антибиотиците са вързани в система. Пролетта ходих до определена аптека заради определен антибиотик, не можеха да го заменят.

Ох, нападна ме гадния грип.

# 509
Вече не може антибиотик без рецепта. Абсолютно сигурна съм, защото пробвах. Joy Не дават.

Общи условия

Активация на акаунт