Отговори
# 555
Това с елюмината и жената откъде идва? Joy
Ако може от всички посоки едновременно.
И като завалят едни жени и едни елюминати ... облачно с кюфтета. Joy

Браво, Роки! Grinning
Скрит текст:
Косвено зарад протеста не спах много - детето беше.

# 556
Разказвате ли приказки на дечицата?
Тия дни е баш времето.

# 557
Големи са вече Джеймсе.
Стигнахме времето дето милфките са вече жени на нашата възраст Joy

# 558
  • Варна
Нищо не разказвам, но песента е една от много любимите ми Simple Smile
Сглобявах стол за компютър на моята дъщеря и ръце не ми останаха. Но резултатът е супер, тийнката е щастлива и има още една причина да не си показва носа от стаята си.

# 559
Щом не сте стигнали пенсионерките да са на вашата възраст, всичко е точно.

Перник днес (ама много петолъчки Joy):

# 560
О, още 20-тина години имам до тогава.
Петолъчка на всеки километър а? Joy

# 561
# 562
Права си, Инче.

Кажете какво готвите по коледните празници, мисля сега за някакво меню... Знаете не съм видна готвачка, но имам желание тази Коледа да експериментирам...

# 563
  • София
Ами мисля да не се пресилвам с готвенето. За Бъдни вечер - боб, за Коледа - пържоли с гъби. Останалите неща - от готовите.

# 564
  • Варна
Кажете с какво да почистя стъклото на колата след отлепяне на стария стикер за ГО. Остава един слой, който ме вбесява. Пробвах с мокра кърпичка, но нямаше ефект. Успях да го изстържа, но не си е работа, а имам да чистя още едно място. Идеи? Не помня дали съм питала...

Нищо няма да готвя. Моята дъщеря има имен ден на Коледа, заедно с баща ми, така че на обяд винаги сме у нашите, а майка ми слага едни трапези... После ни за вечеря мисля, ни искам да погледна манджа до другия ден на обяд.

# 565
Хайче, Джастев каза с ацетон, лакочистител, коресилин.

Лори, не смятам много да се моря с готвене. Сарми ще има. Постни лозови за Бъдни вечер(свеки), зелеви с кълцан врат и праз(аз) за Нова година. На Коледа традиционно ще са ребра с кисело зеле, за НГ шницел миланезе(Джастев) - начукан на тънко и паниран котлет с кост, гарниран с люспи пармезан. Питки - содена и с мая, баклава, салати - хабер нямам.
Като менюто търпи промени, щото изобщо не знам какво ни се яде.
Пп Джулката се разгони и сега мрявка и оглася. След празниците кастрация.

# 566
  • София
За мен е важно, че на Бъдни вечер ще се съберем със семейството ми /поне това, което остана от него/. И така се получава, че аз ще съм най-възрастната. Така че искам празникът да ни е хубав.

# 567
Да, това е най важното, Роки, да сме заедно живи и здрави, другото е бял кахър. А и на всичко му се намира колая, само живот, здраве и разбирателство да има.

# 568
Лакочистителя е ацетон, но в по-ниска концентрация.
Може с изопропилен, той разтваря всякакви органични Wink
==========
1-2 снимки от тия дни.

# 569
Знам, Джейми. Знам какво е лакочистителя. И Джастев знае. Споко.
Подозирам, че и Хайчето знае. Wink Grinning Просто изброих опции. Кой каквото има подръка. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт