Отговори
# 570
Под ръка? Ако имаш уиски под ръка може ли?

Скрит текст:
Момче и момиче, в къщата на момчето.
Той: - Уиски пиеш ли?
Тя: - Да.
Той: - Да ти сложа ли два пръста?
Тя: - Добре, ама нали уиски щяхме да пием?

Копнах го от темата с вицовете, ако някоя от вас го е пуснала, да не се сърди.

# 571
Който реве за сняг, ей на, Джеймс кани на гости. Joy

Лори,
 - Бъдни вечер - фасул, леща /че единия яде едно, а другия - друго/, тиква печена, тиквеник, содена питка. И като сложиш ядки, лук /ако обичате/, чубрица, мед, и подобни - натъманяваш 7 или 9 ястия.
 - Коледа - капама
 - Нова година - баница с късмети, основното не съм го измислила, както и салатите.
Къмто Нова година ще направя щолен и евентуално баклава.
Тия дни пробвах да направя царевичен хляб, но не се получи добре, тоест както аз си го представям, та ще има повторение. Joy

# 572
  • Варна
Имаме нова колежка. Ужас... На външен вид е супер, а ако вземе да махне всичкия кит от лицето си, сигурно ще се окаже направо красива. Но откъм общуване и мисловна дейност е пълна трагедия.

# 573
Аа, Хайче, ако е магесница с гримовете, може да се окаже не много хубава без тях. Joy Пък за другото - някой ще трябва да й върши работата, докато тя свикне?

С каква мъгла стартирахме днес ... сега се опитва да грее.

# 574
Съгласна съм и на темерут, само да е ок климатикът да е на ниски градуси и прозорците да се отварят често за проветрение. Нещо съм на етапа горещи вълни кат че ли. Rolling Eyes И какво, че околните са приятни хора - като ги видиш да се увиват в шалове или жилетки с жален поглед, си принуден да затвориш. Или са ти казали подчертано храбро: "Добре, отвори!" и на секундата почват да се увиват. Joy И съвестта почва да те гризе, гризе и затваряш бързичко. Rolling Eyes

# 575
Честито Рождество на целия спам, присъстващи, отсъстващи, всичкото кеч на баламатума.
Поздрав с една песен и с един виц.

Мамо, утре с мъжа ми правим 10 годишнина от сватбата...
Хайде да заколим прасето!
- Недей, мама! Може да те хванат... по добре го отровѝ!
Скрит текст:
Вас май не ви хванаха?

# 576
  • Варна
Весела Коледа, момчета и момичета!

# 577
  • София
Весела Коледа! И честит първи сняг на софиянци.

# 578
  • София
Дъщерята вдругиден прави 21. Плюс година и половина отгоре, това ми е времето във форума. По-дълго от брака ми. 🤣

# 579
После като питам не ви ли е като второ семейство форума някои ми викат не, моля ти се. Ама кого заблуждавате ве...

пп. Да ти е жива и здрава.

# 580
  • Далечният изток
Честита Коледа!
Ако имаме именици, и те да са честити!

# 581
Весела Коледа! Бъдете здрави и много щастливи! Christmas Tree

Ей, вярно, бяла Коледа тук! Blush

# 582
И на модераторите весела Коледа.

# 583
Весела Коледа, бъдете здрави. Само дъжд и вятър в Южна България. Поне не мога да се оплача, че съм на сухо Joy

# 584
  • Варна
И във Варна вали, не е спряло от снощи. Но денят е чудесен. Дотук съм с два пъзела напред, и двата много желани Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт