Отговори
# 75
Джеймс, какви са тези ограничения - само до кръста? Не се приема! Grinning

Взе да се постопля тук. Макар, че втори ден сме с ниска облачност - слънце няма.

# 76
Групови, етнически и социални са ограниченията, Ина. Не са мои Simple Smile
Личните ми предпочитания са към цяла жена, не към половинка, била тя горна или долна Wink
Без да съм маниак нито дупеман, нито цицоман, отдавам дължимото и на двете женски половини. Няма да повярваш, но и на женската душа отдавам дължимото Wink

# 77
Честита Баба Марта! Flowers Tulip Да сте здрави и усмихнати!

# 78
  • София
Честита баба Марта! Бъдете здрави, щастливи и винаги позитивни!

# 79
Групови, етнически и социални са ограниченията, Ина. Не са мои Simple Smile
Личните ми предпочитания са към цяла жена, не към половинка, била тя горна или долна Wink
Без да съм маниак нито дупеман, нито цицоман, отдавам дължимото и на двете женски половини. Няма да повярваш, но и на женската душа отдавам дължимото Wink
Като за плакат е: Не на безмислените ограничения! Joy

Ама то с хора дето не се и опитват да ти разберат душата няма много смисъл да се общува. Не че не може, де, ама си е губи време. Така че, ти вярвам, Джеймс.

Честита баба Марта, бели и червени бъдете! Grinning

# 80
Честита баба Марта, народе!
Пп Бубето каза, че няма да се прави нова тема, ще си пишем в тази. Grinning

Последна редакция: сб, 01 мар 2025, 14:54 от Джаста Праста

# 81
Честита (ви) пролет !

На мен не ми честитете, рано ми е. Изчакайте 2-3 месеца Wink

Тези дни съм на вълна Ким Уайлд, та ето и за вас:

Скрит текст:
Красотата искала жертви, казват жените! Жените са красотата, а мъжете жертвите...

# 82
Тъкмо помислих, че "Камбоджа" я няма, пък то имало я.

# 83
Днес е Сирни Заговезни!
Простете другарчета и простено да ви е!
Hug

# 84
Да, Джасте, няма безгрешни хора. А да живееш без да прощаваш си е мъка.

Ядохте ли баници, яйца, халва? Ние минахме без последното, пък пак попреядохме. Grinning

# 85
Ядох баница щото си я направих Simple Smile

Инче, тия дни бях по твоя край. Хем хубавини видях, хем вкусотии пробвах. 
======
Прошката е казват повече за теб, отколкото за другите. Съгласна съм. Не съм съгласна с искането на прошка чрез картинка, знаете как фърчат насам-натам през вайбър и месенджър. Пълно опошляване на този иначе съкровен акт.

# 86
  • София
Елифче и аз съм съгласна. Важно е да идва от сърцето.

# 87
Според мен няма значение как е поискана прошката на този празник. Защото понякога нараняваме другите без да разберем. Тоест има грешки и грешки. Добри да сме, колкото можем. И не само "днес". Grinning

Тва фтичките са странна работа. Коги усетиха, че ше става топло, та запяха. От седмица вече ги чувам. А беше и си е  студено, особено сутрин. Grinning

Елифче, де бяхте и какво опита? Grinning Аз фчера направих малка разходка с приятелка ... кал хвърчеше от обувките ми по едно време. Joy

# 88
Инче, тортички и други изкушения, дето трябва да ги избягвам, ама аз се водя от истината, че изкушението се преборва като му се отдадеш Stuck Out Tongue Winking Eye

Хмм, сега забелязах и аз, че постове от 3 март няма ...

# 89
Фсичко с мярка, ако може. Grinning Гледам да си направя удоволствията полезни. Joy

Сигур са били по почивки? Нали 3 почивни дни се събраха. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт