Отговори
# 375
Джеймс, оставам с впечатлението, че си ок с образите създадени от ИИ, съответно и с роботите. Тогаз: вземаш си робот-жена /идеална/ и спираш да се занимаваш с жените от плът и кръв. Те и без това са все недоволни - по твое мнение. Stuck Out Tongue Winking Eye

Ина, чакай малко да се разберем.
Ако пия бира трябва ли да се отказвам от вино?
А от швепс? Wink, А от вода? Натурална, изворна Wink ?
При, както казваш, жените от плът и кръв също си има тръпка Wink
Може пък някоя баш от мен да е (за)довол(е)на? Що да не пробвам, пък и тя що да не пробва?
Не се знае от кой храст ще изскочи заек.
Също както vяско допълни - качеството в тази ниша на роботиката все още ми е над материалните възможности Sad
За роботите - не е съответно, както предполагаш. Изобщо доста погрешни аналогии се правят тук и се представят като най-достоверни.
Роботите си имат своето място в цивилизацията, жените - и те Wink
===============
Мен лично ме впечатлява скоростта и качеството на усъвършенстването на цифровите технологии. Особено в областта на забавленията за окото. 80% от усвояваната от човек информация дължим на зрението. Пропагандата не напразно е заложила на екраните и всички усилия се хвърлят там.

Постскриптум: Анимация, анимация, ама красива анимация, мамка му и прасе! (репликата е от Господин за един ден Wink, да не ме изтрият сега Simple Smile Simple Smile )

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 03:06 от Bowerick Wowbagger

# 376
Джеймс, оставам с впечатлението, че си ок с образите създадени от ИИ, съответно и с роботите. Тогаз: вземаш си робот-жена /идеална/ и спираш да се занимаваш с жените от плът и кръв. Те и без това са все недоволни - по твое мнение. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ина, чакай малко да се разберем.
Ако пия бира трябва ли да се отказвам от вино?
А от швепс? Wink, А от вода? Натурална, изворна Wink ?
При, както казваш, жените от плът и кръв също си има тръпка Wink
Може пък някоя баш от мен да е (за)довол(е)на? Що да не пробвам, пък и тя що да не пробва?
Не се знае от кой храст ще изскочи заек.
Разумен човек си ти, Джеймс. Grinning Демек, съгласна съм с горното. Grinning Явно отпреди съм останала с друго впечатление.

# 377
# 378
Браво, Лори! Grinning

У нас ли си или другаде? Grinning

# 379
Във Варна съм, Инче.

# 380
Разумен човек си ти, Джеймс. Grinning Демек, съгласна съм с горното. Grinning Явно отпреди съм останала с друго впечатление.

Какво да кажа? Важно си е първото впечатление, трудно се преодолява и променя Wink
=========
Варна, Варна, пристанище на Шумен...

# 381
Знам ли, Джеймс, понякога такива ги пишеш ... Grinning

Варна, морето ... малко остана до училище. Ох! Grinning

# 382
Като напиша в друга тема нещо свързано с етнос, раса, ей тия три работи, и ме трият. Тук май най-малко, та ще пробвам.
Абе направи ми впечатление, определено. В една седмица - 2 теми за египтяни.
Според вас кой е придирчив към етнос, раса и произход на евентуалния, хм партньор Wink Жената или мъжът?
Лично аз съм доста придирчив - смятам, че от българката по-хубава жена няма (подмаз, подмаз...)
Мнението ми:  жената е много по-лесно склонима към междуетнически био-експерименти Wink
Само не ми почвайте с "Всеки си преценя" Simple Smile Simple Smile
Tвa, египтянкитe що не идват в България? На правнучките на Клеопатра не им ли се пътува по белия свят?

# 383
Ти в Канада колко българки срещаш? Joy
//
Нямам предразсъдъци спрямо етноси.
Други неща ме спират.

# 384
Не срещам. За българки ходя до България. Ама рядко Simple Smile

Скрит текст:
Ти в Канада колко българки срещаш? Joy
//
Нямам предразсъдъци спрямо етноси.
Скрит текст:
Други неща ме спират.
Точно това имах предвид с "много по-лесно склоними" Wink
За мен етноса е от изключително голямо значение.

# 385
Етносът няма никакво значение, стига да е европеидно-бял.

# 386
Една добра пародия no Сидни Суини, правена от AI
Simple Smile

# 387
За мен си е чиста лудост друг етнос. Култура, възпитание, религия - различни. Абсурд да ми ограничават свободата, нема да стане. Те, чужденците, са различни, камо ли етносите. Лично мнение! Grinning

# 388
  • Далечният изток
Особено оня индийския етнос, съвсем не, мерси...
Grinning

# 389
Хайде, хайде, на момчетата нещо не вярвам. Има красиви мулатки, азиатки, вие тука - европеидно, че европеидно да изглеждали. Grinning
Между другото гледам един фитнес треньор във фейсбук, от Южна Африка, показва някакви упражнения. И аз ги правя, тъй за гимнастика и да не се разкарвам до фитнеса. Само във Варна, защото в хотела имаше фитнес, слизах там да тренирам, и пропусках упражненията. Ама тренерът е готин, в смисъл симпатяга. Артистичен.

Общи условия

Активация на акаунт