Отговори
# 120
Да си призная честно, не ги броя аз, поколенията до Тейт.
Щеше ми се героят на Харисън Форд да бе предаден по друг начин. Липсва ми нещо много съществено при него, поради което цялото му присъствие на екран издиша.
Има нездрав вид и борбеността му е сякаш само на думи с гръмки фрази. И върши безумни неща, за малко да се затрият, не му подхожда подобно държание. Налудничав колкото и да си обича жената и земята. Това си е мое усещане, естествено.
Просто не виждам как биха се оправили с ранчото без Спенсър, който за мен е абсолютното превъплъщение на борбения, сърцат и силен първооткривател на Далечния Запад. На него просто нищо не може да му се опре. Има величествена осанка, като тази на Костнър. Добре са ги избрали и двамата. Великолепен кастинг💪

# 121
Джейкъб и Кара ги виждам като перфектно допълващите се, както съответно и ХФ и ХМ в ролите им. А Спенсър изобщо не мога да го харесам толкова много, колкото КК или ХФ. Няма нито благородното излъчване на КК, нито дяволчетата в погледа и усмивката на ХФ. Не изключвам да съм силно повлияна от техни стари хитови роли, докато БС не съм го гледала още в друг филм.

В ютюб извират някакви уж трейлъри за утрешния епизод с всякакви сценарии. Нямам търпение вече!

# 122
Да, именно затова писах, че си е лично мое усещане! Което, естествено, не налагам!
Никакви трейлъри не чета🙈, не допускам никаква информация за предстоящото до себе си💪 Не искам да ми се развали удоволствието от гледането със спойлери!🙈🙈🙈

# 123
Защо в SkyShowtime не качват следващите епизоди на 1923? Изгледах първите 3, прочетох ви до там и спрях, за да не чета спойлери.. Но да питам, а и не ми се търси засега по други места..

# 124
  • София
Ами аз там си гледам, защото все пак им плащам.
Бавят се, защото правата се държат от Парамаунт+
И така е по договор. Първо се гледа в Парамаунт+ и след това отива при тях. И то не веднага, а след две седмици, т.е. да се поизгледа.

# 125
Сериалът може да се гледа и в flixtor.to , където често има субтитри на различни езици, вкл. и български, и качват на същия ден. От утре и аз ще гледам там, тъй като ми изтече месечният абонамент към Paramount Global и за оставащите два епизода не си струва да го подновявам.

# 126
Този епизод не е за хора със слаби сърца.
Не спрях да плача.
Не знам как ще приключи всичко, толкова е безнадеждно!
Даже нямам сили да пиша в скрит текст, трагедията е пълна.
За малко да напиша, че заниманията на Тимъти с горките момичета, са най-леката част от епизода, едва ли не.
Трагизмът достига необичайни висоти.

# 127
След такъв тежък и трагичен шести епизод, крайно време е в седми да започне да просветлява.
Очаквам да се случи чудо в Уайоминг. Оптимист съм. Дължи ни го ТШ!

# 128
  • SA
Тъкмо изгледах епизода и аз. Какво да кажа... и на мен заниманията на Тимъти с момичетата ми се видяха най-леката част от събитията. Предчуствах, че на Алекс й предстоят още препятствия, макар и не точно такива, каквито предполагах.
Толкова трагични съдби...и си мисля - струвало ли си е изобщо това ранчо да се защитава толкова яростно? Струвало ли се е толкова хора от Дътън в разцвета на силите си да загинат за тази земя?
Някак си за мен отговрът е - не. Няма нищо по-ценно от човешкия живот (поне според мен е така).
Много въпроси повдига Шеридън ... и толкова много има да мисля по тях.

# 129
И все пак, гложди ме отвътре 🙈

Скрит текст:
Защо трябваше да има толкова смърт? Защо така нелепо убиха Джак?! Кой изобщо го пусна сам по нощите да се скита из пътища, пълни с убийци? Не трябваше да го убиват! Горката Елизабет! Дали няма да изгуби бебето от ужас?
Тара обаче веднага разбра трагедията още като чу, че Джак е заминал. В реакцията й си пролича.
Ако гледам рационално на нещата, Алекс няма как да оцелее сама в този леден пейзаж! Къде ли е проклетата гара Шеридан? И как ще върви в този сняг с градските си обувки с токчета?! Струва ми се толкова невероятно!
Горкото семейство от Чикаго! От прекалената си романтика си отидоха…
Ами Спенсър? Всички убийци наточени до зъби го чакат на разните гари…А Джейкъб с трима герои само как ще го спаси в Ливингстън?
А Теона? Убиха и любимия й, и баща й.
Тя също си беше жив труп ако на онзи тъп свещеник не му беше засякъл пистолета.
Голяма трагедия е нейната.
Баща й каза страхотни думи защо трябва да оцелее и продължи напред.
Много смърт. И предимно мъже.
Наистина е време да има просветление.

# 130
Отложих гледането на 5 епизод, за да го "свържа" с 6-ти. Сега ще чакам 7-и и ако Шеридан не благоволи да ни даде хепи-енд /което се надявам да разбера от тук/ - въобще няма да довърша сезона. А ако в някой момент все пак реша, че в живота ми има прекалено много радост и щастие /и да не забравя - излишно свободно време/, ще догледам каквото ми е останало, за да балансирам Simple Smile

# 131
По-черно няма как да стане.
Не мисля, че Шеридан ще погребе всички.
Все пак трябва да има оцелели, за да се продължи рода̀.
Не успя той да балансира емоциите обаче.
Предполага се, че пътя на първите заселници е бил осеян с трупове, но в случая черните краски преобладават и са на път да ни откажат.
Аз затова и няма да гледам повторно 1883, заради абсолютната трагедия на Елза.
Ако ще има 3ти сезон, все пак трябва да останат няколко героя, за които да ни разкажат, нали?!
Теорията на Уитфийлд за начина, по който се пише историята, е ужасно цинична, но толкова вярна.
Банър не се отвърна от него обаче, като заслепен е. Все се надявах да прояви поне мъничко съвест…, но не би.
След случилото се в този епизод, в мен се затвърждава убеждението, че в онзи суров свят, са оцелявали наистина най-жилавите, най-борбените, дано най-безскрупулните си понесат заслуженото с пълна сила, че засега си живуркат и те.

# 132
  • в сърцето на един мъж...
Още  не съм гледала епизода, но гледах за изтекли сцени или обяснения от новия епизод. Не е нормално всичко това... Обаче там се говори, че на осми епизод не е дадено име и явно Шеридън ни гласи трети сезон... Ако е така, не знам, той ще ни избие до края на трети сезон...

# 133
Geia, в IMDB са дадени само 7 епизода за втори сезон. Сигурно ли е, че епизодите са 8?

# 134
  • в сърцето на един мъж...
Във видеото, което гледах, пишеше 13 април, 8ми епизод, като е имал наименование и е пуснат, но са променили и няма нищо. Но не знам дали е вярно. Нямам спомен къде обаче беше, в ютюб някъде ми излезе.

Общи условия

Активация на акаунт