Отговори
# 150
  • Сидни
В ТикТок се спекулира, че Спенсър вижда Александра от влака. Влака явно минава покрай пътя, където е колата. Вижда се нещо такова на интрото за следващия епизод.
Явно лошите нападат ранчото и Кара го отбранява с пушка пак. Такива неща видях.
Има и покутевица на гарата.

# 151
Изгледах Mayor of Kingstown, сякаш най-много ми хареса 1.сезон, в другите 2 много неща ме ядосаха. Но се радвам все пак, че ще има 4.сезон.

# 152
Жалко за спойлера.
Не исках да знам, жалко.

# 153
Дано не е към мен, не мисля, че аз нещо издавам и винаги много внимавам, като пиша, а също много се пазя.. Споделих субективно усещане.

# 154
О, не, 50 Shades, не визирах теб!
Изобщо не му е мястото да се коментира какво ПРЕДСТОИ да става в 1923, наистина се вбесих от спойлера и не, няма да се извинявам.

# 155
Всички "спойлери" за епизод 7 са различни сценарии и предположения на фенове, които са превъртали и изгледали под лупа официалния трейлър на сезона. 100%-ови спойлери са само тези, които са на базата на видяното в Йелоустоун, а именно - че ранчото ще бъде спасено. И вече всички очакваме да се случи някакво чудо, нещо "като на кино", защото е крайно време на такъв момент в сериала.
Броя часовете до неделя сутрин.Simple Smile

# 156
  • addicted
Аз съм със смесени чувства относно последния излъчен епизод. Виждали сме невероятно трудни ситуации в сериалите от поредицата, но някак .. винаги са били логични, обясними. Но това с пътуването
Скрит текст:
в снега просто се чудех на какви гъби е бил Тейлър като го е писал, звучи ми невероятно безотговорно дори за такива прекалено оптимистични приключенци като новите приятели на Алекс.
Да ти кажат в прав текст, че напред няма други бензиностанции и ти да продължиш бодро в снежната виелица е просто малоумно.
Аз също прочетох предположенията на хората гледали трейлърите, ако това безумно пътуване е само заради драматичния ефект да се намерят в снега - айде нЕма нужда, много сапунено ми звучи.

Но адски ми харесват паралелите с Йелоустоун, спасяват ранчото от планове за ски курорт Simple Smile и описанието на "Гарата" с буквално същите думи, с които Джон я описваше. Мислех, че била идея на семейството, а ей на .. била е замислена да погребе тях.

# 157
CoffeeCat,
Скрит текст:
sпоред мен съзнанието им (на двойката) беше доста замъглено от алкохола, с който се подкрепяха по пътя. Затова продължиха, независимо от снега, затова не се вслушаха в думите на жената от бензиностанцията. Разбира се, тръгнаха от добрина към Алекс и жажда за приключение. И пак с алкохола и с това, че Алекс като бременна не пиеше се обяснява факта, че те замръзнаха, но не и Алекс.

# 158
  • Сидни
Жалко за спойлера.
Не исках да знам, жалко.
Това е от официалното интро, не е спойлер. Сега явно и дискусиите на интрота се водят за спойлери....мда ОК

# 159
Да, това е от промото към 7-я епизод, което се е излъчило в Бразилия, доколкото аз разбрах (не навсякъде с обърквацията около епизодите). И други интересни моменти от него има, но няма да разкривам, щом може да се счита за спойлер. И без това утре ще гледаме самия епизод. Simple Smile

Последна редакция: нд, 06 апр 2025, 08:04 от Анонимен

# 160
  • София
Аз само да кажа, че от днес дори няма да поглеждам новите мнения, без значение за какво се пише, защото не желая да рискувам с нищо.
А понякога дори и да няма спойлери мога да разбера какво се случва от самия тон на написаното...
Така че може да пишете за филм или друг сериал, ама няма как да рискувам.

То аз ще изгледам епизод 7 сигурно чак в края на Април. С това двуседмично закъснение на СкайШоутайм. По-точно на 21 април.

Ако някой има някакви въпрос към мен за каквото и да било свързано с темата и Шеридан да ми пише на лично, а аз ще отговарям в темата, но без да чета нищо в нея.

Естествено, ще си пускам ревютата след всеки епизод, но ако има реакции от ваша страна към тях, за съжаление пак няма да го видя. Чак след като изгледам последния 7-ми епизод ще прочета абсолютно всичко, като още от 6, 7 страница в темата имам непрочетени мнения.

Simple Smile

# 161
Аз пък си признавам, че попревъртях финалния епизод, за да съм подготвена какъв финал ме очаква. Сега вече го гледам, но на почивки, защото имам нужда да се успокоя от видяното до момента, да го осмисля и така да продължа.

# 162
Откакто писах за спойлера, прочетох само твоето, най-последно мнение, Дяволо.
Прав си.
Току-що изгледах финалния, 7-ми епизод.
Но ще вляза тук да го прокоментирам към края на април, когато всички вече са го гледали и няма да има нужда от скрити текстове.
Бъдете здрави!

# 163
Блу, попревъртях и аз, но го изгледах!

Спойлер!!!

Скрит текст:
Теориите на феновете въз основа на промото към 7-я епизод се оказаха точно на място и наистина "като на кино" се случиха събитията - Спенсър вижда Алекс, скача от движещ се влак и, оставайки невредим, я спасява. Толкова нереалистично! Диалогът между двамата също ми се стори изкуствен и една идея префърцунен може би предвид ситуацията, прекалено бързо и неправдоподобно Алекс влезе в ролята на изисканата дама от висшето общество от Оксфордшайър, докато буквално минути преди това зъзнеше крайно отчаяна и с тежка хипотермия в колата с трупа на приятелката й. С две думи - не ми хареса срещата на Алекс и Спенсър в снега.

След това, на гарата, при думите на Елза как Алекс все пак успява да го види отново, за един последен път, и наистина добрия кадър, стана ясно, че или той, или тя няма да оцелее.

Не ми допадна и финалната им сцена в болницата. Идеята с майчината саможертва беше силно замислена, но (според мен) недобре режисирана и изиграна. Колкото и стоицизъм и твърдост да притежава Спенсър, ми липсваше емоцията у него, всичкото това на фона на измисления и ненужен драматизъм по-рано в този и предпоследния епизод.

Прекалено трагично дори за Шериданови стандарти! Очакваше се, че главен герой от фамилията Датън няма да преживее, но, колкото и да е ценен всеки живот, не очаквах, че точно Джейк, млад бъдещ баща, и силната и борбена Алекс, млада майка с целия живот пред себе си, около чието пътуване се въртеше целият втори сезон, ще бъдат погребани заедно с Елза.

Не мисля, че ще има сезон 3, а и да има, най-вероятно няма да го гледам, след като Шеридан на два пъти убива любими героини в последния епизод на иначе интригуващи сериали.

Хелън Мирън в ролята на Кара е невероятна и, заедно с Елза, Алекс и Бет, любим женски персонаж.

# 164
Не ми е приятно да знам каквото и да било за сериала предварително, затова и не гледах никакви трейлъри. Съвсем тенденциозно.
Ако ще се говори за нещо такова, моля мислете за хората като мен и слагайте в скрит текст,  да се знае занапред. Благодаря!

Предполагам, че няма да има 3ти сезон на 1923, просто ще прескочим в нов времеви период, 1944, с Матю Макконъхи.
Приятно гледане ви желая!
Ще коментирам с удоволствие края на 2ри сезон с всички ви като му дойде времето😊

В playtube tv има сезоните на Йелоустоун за тези, на които им е домъчняло за всеобщите любимци!

Общи условия

Активация на акаунт