Отговори
# 240
Здравейте🤗
Нова съм, дано не се натрапвам.
Току що изгледах края на сезон 4. И ще кажа само едно; мразя Бет.

# 241
  • в сърцето на един мъж...
Здравейте🤗

Добре дошла! Ех, не така с лошо, Бет е уникален образ и е един от най-добрите!

# 242
  • София
Здравейте🤗
Да мразиш Бет????!!!??? Интересно. Пък аз страшно я харесвам, но не само образа й във сериала , а и сама актриса ми е любима, но то на вкус и цвят....

# 243
  • Countryside
Бет е много противоречив образ, иска винаги да е на нейното, безпардонна персона определено, има си и характеропатия. Тя и много тежко минало е имала, което е и може би главната причина за подобно поведение. Има нужда да превъзмогне тези травми, ако действително има нов сезон за Бет и Рип ще видим как ще развият образа й, очаквам да се кротне малко, не е първа младост и номера с фаталната жена няма да минава вече. Просто тя е от типа хора: всичко или нищо и трудно преглъща неуспех, поради което е доста крайна в решенията си. Добре, че има късмет (като на филм) да я спасяват навреме.

# 244
Бет толкова пъти я биха и беше на косъм от смъртта, че чак е нереално, ама като на филм. В началото не я харесвах, тотално откачена. Но откакто се събра с Рип "малко" се поуспокои. На финала на сериала бих казала, че ми е симпатична и бих гледала спин-офф с нея. На другия полюс е Моника. В началото много ми харесваше, в течение на сериите ми стана неприятна. Не мога да кажа защо, но много ме дразнеше през цялото време Grinning

# 245
От самата актриса е - една такава вяла, безлична, а трябва да е силен образ. Бет просто си гори в образа

# 246
  • Countryside
Мен пък, Моника ме дразнеше още от началото, с постоянните си драми и изисквания към Кейси, който се разкъсваше между нея, детето, баща си, ранчото... Не искаше да живее в ранчото и накрая загуби бебето, защото нямаше кой да я закара до болницата. След загубата на бебето вече не се занимаваха с нейния образ, стана някак кротка и каквото каже Кейси това е. И по-добре.

# 247
Ако имате в обкръжението си една Бет, хич няма да ѝ симпатизирате. Реално е много токсичен човек, просто любовта ѝ към Рип я "омекоти" или поне така ни се иска да я виждаме.

# 248
Хаха не знам кой от героите бих изтърпяла в реалния живот. Може би Кейси и донякъде Джон.

# 249
  • Countryside
Ако имате в обкръжението си една Бет, хич няма да ѝ симпатизирате. Реално е много токсичен човек, просто любовта ѝ към Рип я "омекоти" или поне така ни се иска да я виждаме.
Аз не й симпатизирам, разбирам я донякъде, но на мен ми е прекалена цялата й драма, реакциите й и изобщо целия й образ. Чудя се Рип как я изтрайва, за единия с.кс, защото героинята й е к..ка отвсякъде. Но все пак е роля в сериал и тя я играе перфектно, спор няма.

# 250
Да, актрисата е чудесен избор. Не знам коя друга би могла да изиграе такава откачалка.

# 251
Бет и Рип защо не са се събрали по-рано? Донякъде риторичен въпрос, но все пак бих прочела мнения.

# 252
  • Countryside
Доколкото помня: тя нали прави аборт като тийн, после се отдръпва от Рип. Явно след това, отива да учи и работи в друг град, после се връща и набързо се събраха.

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 16:41 от Г-жа Букет

# 253
Е все пак нека не забравяме, че той я познаваше още от самото начало, а тя тогава не беше чак такава кучка. Тя си го обичаше, той я обичаше, с онази чиста детска любов, която естествено нямаше как да просъществува след като тя направи аборт. Това счупи много у нея.

# 254
От първата секс сцена между Бет и Рип и изобщо от първите епизоди останах с впечатлението, че поне в последно време, те си подържат някакви неангажиращи отношения. Нещо като той да ѝ е крайна, но сигурна и вярна резерва, търпяща мачкане и капризи. Радвам се, че постепенно той "израстна", а тя омекна, но пак любовта им ми прилича на болезнено вкопчване.... Ще видим какво ще им измисли ТШ за спин - оф, (не го чакам с нетърпение, но ще го гледам, разбира се!), защото, както вече друг писа, образите им се поизчерпаха.

Общи условия

Активация на акаунт