Отговори
# 210
Харисън Форд никога не е бил някакъв особено драматичен актьор. Подсетете ме, ако греша. Амплоато му е приключенец, поянкога движещ се по ръба. И за тези му роли го обичаме. Е, и няколко американски президента има зад гърба си, но то тази позиция все повече олеква като съдържание. Според мен ХФ се справи много добре в ролята на Джейкъб, не блестящо, но именно затова пък добре, защото даде шанс на ХМ да блесне като Кара и БС като Спенсър - героя от войната и героя в сериала. Откъм реплики Джейкъб отстъпваше сериозно на Уитфийлд и дори Банър, но това не го намирам като слабост на героя, актьора и изобщо сценария, напротив - съвсем добре се получи така.

За каст на "1944" се доверявам напълно на ТШ. В ролята на Дътън съм сигурна, че ще намери най-подходящия. Да внимава повече, ако има женски индиански образи, че там му намирам кусури. Четох нещо за Матю Махонъхи и ТШ, но предвид, че не помня източника, ще го премълча.
Само по-скоро да го почват, снимат и излъчват "1944"! Чакам го!

# 211
Смятах, че в Landman Шеридън "уби" Монти (Джон Хам), за да изпъкне и развие Томи (Били Боб Торнтън). Но след като изгледах на един дъх новия сериал с Джон Хам Your Friends and Neighbors се чудя дали заради него не е прекратено участието му Landman?! Гледах в AppleTV+.

marchеva14, не разбрах в какво греша, изразих лични предпочитания, нямам против съществуването на подобни сайтове, нито оспорвам някъде качеството и съдържанието им. Въпрос на личен избор. Плащам си за всички платформи и едва смогвам с тях. Ако искам много да гледам нещо и го няма там, разбира се, че ще потърся за сваляне или гледане другаде, затова казвам, че ги знам и съм използвала. Но мнението ти може да е полезно за друг. Рекламите се преглъщат, някъде са повече, другаде по-малко.

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 14:32 от 50 Shades of Purple

# 212
  • София/Севлиево
Изгледах най-накрая последния епизод.Много ми е мъчно за Алекс... Последната сцена ми напомни за Титаник,само че там Джак чакаше Роуз...С нетърпение чакам 1944 въпреки че ММ каза,че сюжета вече не му харесва и не мисли да го гледа.Ще си го гледам сама само да излезе.
Един въпрос -това малкото бебе Джон(на Алекс и Спенсър) героят на Кевин Костнър ли е(само първи епизод на Йелоустоун гледахме, защото ММ не го хареса,а аз изключително рядко гледам каквото и да е сама)?

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 20:19 от Елислава

# 213
  • SA
Бебето на Алекс и Спенсър е вероятно Джон Дътън 2 - бащата на Джон Дътън 3 от Йелоустоун (Кевин Костнър).

# 214
  • София/Севлиево
Благодаря,и аз така си помислих.

# 215
  • Сред мелниците
Най-сетне изгледах всичко излязло за Йелоустоун.и мога да чета назад. Но не днес. 
Завърших с епизод 7 на сезон 2 - 1923.
Неизвестно защо, смятах , че са осем.
И не бях подготвена! Абсолютно не бях подготвена!
Още съм в потрес.
Може и да е рано и да сгреша , но личната ми класация е
номер 1 за Йелоустоун ,
две за 1886 и
Последно място , за 1923.

# 216
Изгледах Йелоустоун ,1886 и накрая 1923 ,само на мен ли ми прави впечатление,че героя на Спенсър се припокрива с Тристан от Легенди за страстта?Като цяло и действието се развива в Монтана,Тристан отива на война и не се връща у дома, става ловец на остров Ява,хижата индианците,сухия режим прекрасните гледки.

# 217
И в "Легенди за страстта", и в "1923" е използван похвата глас зад кадър, разказващ историята на семейството. В случая и в двата филма разказвача създава невероятното усещане, че това не е просто история, а направо легенда. В доста филми го има този похват, но далеч не винаги толкова успешно. Иначе приликата между Тристан и Спенсър свършва с това, че и двамата са ветерани от Първата световна война и са от Монтана. Тристан си имаше много повече вътрешни демони (породени, освен от всичко друго преживяно във войната, и от чувството за вина, че отне приятелката на брат си и после не успя да спаси същия този брат),  докато Спенсър беше доста по-улегнал и сякаш по в примирие с военното си минало.

# 218
  • addicted
Интересна статия за това какво да очакваме от Шеридан тази и следващата година. Имаше неща, които определено ме изненадаха, защото не бях чувала за тях, а и такива за които бях чувала само бегли слухове.
В общи линии дават приблизотелно време на излизане на Landman (ноември 2025), King of Tulsa (септември 2025) и Mayor of Kingstown (октомври 2025).
Това, което ме изненада е, че тази есен ще видим Dutton Ranch, което трябва да е историята на Бет и Рип в новото им ранчо.
Не подозирах, че се работи по това, но ще има сериал Y: Marshals - историята на Кейси. Излиза по някое време през 2026.
1944 също ще излезе през 2026, нямам търпение за повече подробности.
Губи ми се само един - нищо не се чува за споменаваният преди сериал за 6666, много ми се искаше да погледаме още Джими и Тийтър.

Дано статията да е достоверна Grinning
https://www.msn.com/en-us/entertainment/news/paramount-sets-rele … 20January%202026.

# 219
Това, което ме изненада е, че тази есен ще видим Dutton Ranch, което трябва да е историята на Бет и Рип в новото им ранчо.
Не подозирах, че се работи по това, но ще има сериал Y: Marshals - историята на Кейси. Излиза по някое време през 2026.
Говореше се и за двата, но наистина са бързи, супер! За Спенсър също се пишеше, че ще има, но може би слухът не е бил съвсем точен и ще е по-скоро само за Кейси. А е възможно и заради очернянето на Брандън Скленар покрай Блейк Лайвли да е отпаднала идеята.
Но да видим дали наистина е достоверна информацията.
Нищо не пише за 3. сезон на Lioness..

Иначе аз съм си приготвила да гледам в Netflix минисериала From Scratch със Зоуи. Не е на Шеридън и е от 2022, но ще ми е интересно да я видя в различна светлина. Обаче ми се иска да има нов сезон на Лъвицата.

# 220
Иначе аз съм си приготвила да гледам в Netflix минисериала From Scratch със Зоуи. Не е на Шеридън и е от 2022, но ще ми е интересно да я видя в различна светлина.
Хубава е. И сериала е хубав, но поне аз изкарах втората му половина в рев.

Ако 6666 за момента е спрян, няма да ми липсва. Честно, някой (примерно Травис) да си избива постоянно комплексите върху Джими или Тийтър ще ми идва в повече. Радвам се, че ще гледаме пак Кейси, стига да са верни новините. Само се надявам Моника да е с незабележимо участие.

# 221
  • SA
Еее, много се радвам на новините за тазгодишните продължения, които започват есента. И трите сериала са ми много любими. Като че ли за момента не ми се гледат нови сериали за Бет и Рип, Кейси и Джими, но е възможно Шеридън да е измислил интересни сюжети. И аз като Блу не желая да гледам сериал, в който Моника има централна роля.
Още един сериал се очаква през  26г - Мадисън.

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 19:24 от Kameloth

# 222
Дали въобще има някой, който харесва Моника! Satisfied И аз не я искам, но няма как хич да я няма.

# 223
  • SA
Ами то Шеридън убива най-очарователните и въздействащи женски образи, а такива като Моника продължават напред.

# 224
  • addicted
Аз си я харесвам BlushGrinning
Имаше доста досадни моменти с нейното 'Добре, идвам' и после 'Не мога повече, тръгвам си' и така 500 пъти, но това беше сценария. Иначе аз харесвам такива нежни и меланхолични типажи, и някак си пасваха с Кейси.

Общи условия

Активация на акаунт