Отговори
# 390
  • SA
След епизод 9 Чарли и Ребека са ми официално любимата двойка в този сезон на Landmen.
Май вече стана ясно кой ще е главния антагонист тук.
Анджела и Ейнсли - винаги се радвам на техните изпълнения, които обикновено са забавни и смешни.
Скрит текст:
След като Томи бе уволнен от Ками, мисля, че Томи ще обедини сили с Купър и заедно ще постигнат успехи, докато Ками ще се провали в начинанията си. Или поне така ми се иска да се случи, защото тази жена направо се самозабрави.

Много се радвам, че Y: Marshals започва скоро! Така свикнах постоянно да гледам нещо от Шеридън, че сега, когато от Ландмен остава само един епизод, направо се чудя какво да започвам. Ако имате идеи за хубави сериали, казвайте.
Какво се случва с тая Замунда?

Последна редакция: нд, 11 яну 2026, 19:17 от Kameloth

# 391
От сериалите на ТШ чакам най-вече Y: Marshals, но се притеснявам, че Кейси  ще вади оръжие и ще убива за щяло и нещяло. Дано Мо и Rainwater му повлияят положително в тази посока. Като се замисля, една от причините да харесвам толкова много Landman e, че почти не е имало убийства.
За The Madison не тръпна в нетърпение след като няма обявена дата, но при толкова висока летва от останалите сериали на Шеридан, ще очаквам много и вярвам, че няма да съм разочарована.

Oсвен ТШ продукти, по ББС върви втори сезон The Night Manager. Първите два епизода излязоха на един ден и после всяка неделя - нов епизод. На 5 февруари пък по Нетфликс тръгва сезон 4 на The Lincoln Lawyer. Има какво да се гледа.

# 392
  • София
От 19 януари понеделник от 21:30 ч. бТВ ще излъчва сериала ''Лъвицата'' Simple Smile

# 393
  • София
Landman, сезон 2, епизод 9

Айде идва краят и на този чуден сериал.
Какво ли ще се случи в последния епизод? Може би сватба няма да има, но кой знае, може пък и да има. Ей така, за да се изсмеят в лицето на случилото се. А и все пак Купър предотврати най-лошото...
Въпреки че Галино предупреди Томи два епизода по-рано и имаше резон, ми стана много гадно от това уволнение. Гадинка е тази Ками. Искрено и пожелавам да потъне. Така или иначе шансът и е само 10%
Може пък Купър да забогатее и така и Томи да намаже. Не знам, но реално към момента, Томи ''остана на улицата'' и ще ми е много любопитно меркантилната му жена как ще реагира като разбере. Със сигурност безумните харчове ще секнат. Да видим дали истински обича Томи или е с него заради парите.

# 394
  • София

Мисля, че кулминацията ще е свързана с Ками. Накрая ще ги изиграе всички, включително и Томи.

Самоцитирам се.
Според мен сезонът ще приключи зле за семейството на Томи.
Жена му ще остане с него. Такова предчувствие имам. Въпреки цялата ѝ вятърничавост , мисля, че го обича и ще остане лоялна.

# 395
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Мен много ми хареса девети епизод, как само ги подхлъзва, изобличава и
показва цялата несъстоятелност, глупост и безумие на "хубавия нов демократичен свят".
Евала на Шеридан, за другото беше очаквано. Томи и фемили и аз мисля, че ще го закъсат,
но категорично смятам, че жена му не само ще остане до него ами и ще го брани като лъвица
малкото си. Залагат темите за следващия сезон, Ками ще се провали накрая с гръм и трясък и
някакси ще иска Томи пак да я спасява, но дотогава ще се прави на шефка.
Дали ще има сватба или брадва не съм много сигурна, не случайно дадоха някакви кадри от камерата,
според мен тамън ще тръгнат да се женят и полицията ще нахлуе да арестува Купър, да видим.

# 396
Анджела веднъж е зарязвала Томи заради финансов крах, но очаквам да си е научила урока/опита и този път да остане до него. Независимо от меркантилността и повърхностността ѝ, мисля, че си обича много силно семейството и няма да позволи то да се разпадне заради пари. Освен това, очаквам Томи бързо да намери изход.
Сега вече не знам дали да искам Чарли да успее със сондажите. Хем го харесвам и му желая успех, пък и искам да виждам Ребека щастлива до него, но ако ще работи само за Кеми, предпочитам да не успее.
Силно се надявам Купър да оттърве затвор, не че не си заслужаваше боя онова говедо (дано оживее и без сериозни трайни последици), но и по-малко щеше да му е достатъчно.
Дано утрешния епизод даде поне малко отговори или насоки, та по-лесно да дочакаме трети сезон.

За феновете на Кели Райли, в края на месеца започва британски крайм сериал Under Salt Marsh в 6 епизода с нейно участие.

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 16:28 от Блу

# 397
  • addicted
https://people.com/the-madison-first-photos-michelle-pfeiffer-ku … -spinoff-11886891
Статия за The Madison, има малко снимков материал, чудесен каст, премиерата е обявена за 14 март.

# 398
  • SA
Много обещаващ изглежда "Мадисън", макар и да няма връзка със сем.Дътън. Поне отново ще видим красивата природа на Монтана. И наистина каста е страхотен! Нямам търпение да видим какво е измислил Шеридън.
"Landmen" - утре излиза последния епизод. Мисля, че в него ще са заложени новите сюжетни линии за следащия сезон. Сватби не очаквам, макар че Ариана не е от традиционните американки, които планират сватбите си половин година и като нищо може да изкомандва Купър да се оженят набързо.
Анджела и аз мисля, че няма да напусне Томи. Всъщност тя напусна богатия си втори съпруг не защото се е разорил, а защото е осъзнала любовта си към Томи. Както и преди вече писах - тези двамата са си лика прилика.
В последния епизод ми хареса и позицията на Щеридън относно "woke" политиката, която се налага през последните години.

# 399
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Готин финал на Лендман, последните 10-тина минути ми бяха най-емоционални и хубави,
бих казала типично по Тейлър Шеридански. Чакам си следващия сезон и новите проекти,
дано са също толкова добри колкото и този.

# 400
  • SA
Много ми хареса и на мен финала на 2 сезон на Landman.
Бих казала, че дори да няма следващ сезон, сериалът би изглеждал завършен след този епизод.
Скрит текст:
Томи най-накрая основа своя собствена компания, а членовете й - усещането бе, че са просто едно голямо, весело семейство. Вярвам, че компания, изградена не само от истински професионалисти, но и честни, лоялни и добри хора, няма как да не е успешна, макар че със сигурност ще се сблъскат с много трудности и препятствия през следващите сезони. Страхотно е, че бащата на Томи, Ариана, та дори и Шайен бяха включени като активни участници. Предчуствам много весели и интересни моменти с тях в бъдеще.
Само Чарли липсва в CTT Oil Exploration and Cattle, но надявам се и той да бъде привлечен по-нататък, може би след провала на Ками, който изглежда доста вероятен.
Не мога да не отбележа и силните диалози в по-голяма част от сцените. Шеридън е просто ненадминат в това отношение!
С интерес ще очаквам следващия сезон, който доколкото разбирам е вече потвърден.

# 401
Усещане за претупаност, изсмуканост & cattle ми остави финалът Landman. Някак епизодът се въртеше повече около инцидента с Ариана и как Купър да бъде отърван от обвинения, докато служебните проблеми на Томи се решаваха между другото. Изобщо, случилото се с Ариана можеше да е в Е8 и в Е9 да се разреши, за да може Е10 да се посвети основно на бизнес проблемите. Е, и малко на Ейнсли. Иначе, позитивността, новото начало... харесаха ми. Много ми хареса, че сезона не свърши с cliffhanger, че да го мисля цяла година какво ще стане. Даже музиката, пейзажите и койота от финалните кадри нямаха ефекта, който обичайно оказват върху мен.
Очаквам вашите мнения.

# 402
И на мен много ми хареса епизода. Хем типично по Шеридански, хем съвсем различно от обичайния му стил. Един кошмарен ден за Томи и семейство завърши по най-оптимистичния възможен начин с хепиенд. Зрелищната катастрофа на пътя, която не го засегна, е като метафора на целия епизод. Множество малки и големи победи и оптимистични развръзки - Ейнсли и Пейгън, които ще бъдат приятел(к)и въпреки сблъсъка на тексаския консерватизъм и woke културата, великолепна Ребека в полицията сваля въжето от шията на Купър, лоялността на Нейтън и другите към Томи, безрадостната старост на Томас, сгрята от семейство, нова роля в компанията и млада стриптизьорка, Анджела не е карикатура на разглезена тексаска съпруга, а жена, която иска всяка вечеря и всеки миг да е пълен с живот и преживявания,Томи най-после се отърсва от миналите си провали и няма да е само наемник. По неговите думи - бъдещето може би крие най-различни катастрофи, болести и трагедии, но не и днешния ден - today we win. Всички образи и ситуации са много засилени и преувеличени, но това изобщо не ми разваля удоволствието от гледането.

# 403
Kayla Wallace (Ребека) била бременна.
Последен кадър от с. 2 с колегите :
Скрит текст:

# 404
  • addicted
THE MADISON | Official Teaser Trailer
Мишел, Кърт и красиви гледки .. who needs more? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт