Отговори
# 405
THE MADISON | Official Teaser Trailer
Мишел, Кърт и красиви гледки .. who needs more? Simple Smile
Дори е обявена датата, на която стартира излъчването му по Paramount plus. Скорошна, 14/03!

# 406
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Това също изглежда много добре направено. Чакам си ги новите сериали с голямо нетърпение.

# 407
  • София
Landman
https://www.imdb.com/title/tt14186672/

Изгледах последния епизод от сезон 2 и съм много, много доволен. Simple Smile
Чуден сезон на един прекрасен сериал. Сериал, който е някак си по-различен от всички останали на Шеридан, но сякаш в него писането му се рее като една безметежна и чиста струя вода.
Прекрасен финал, чак не искам да стартира сезон 3, а говорим за любим мой сериал, смятайте. Grinning
Ами да, като си го знаем Шеридан, кой знае какъв край ще измисли. Някакъв сладко-горчив. А сега това което се случи в края на сезона ми се искаше да е финала на всичко...

Няколко пъти в ревютата си писах, че епизодите от този сезон ми идват като една необходима и освежаваща терапия. Сякаш съм отишъл при отличен психотерапевт и това гарнирано с цяла седмица СПА процедури някъде на брега на океана.
Всички герои са толкова добре написани и толкова живи. И всеки си тежи, всеки е от значение.
Отлична работа на Шеридан. Този сериал по нищо не отстъпва на шедьоврите на Тейлър - Йелоустоун, 1883 и 1923. Но разбира се тук го няма този драматизъм, този размах и емоционалност. Но за мен лично това му е най-доброто произведения извън вселената на с-во Дътън.
-
Оценка на сезона: 8.5 / 8.0
Оценка на сериала досега: 8.5

# 408
  • София
В допълнение към написаното от Diavolo една ценна за мен мисъл, казана от Томи:

"Никога не говоря за проблемите си преди да съм намерил решение."

Описва ме мен в едно изречение Joy

# 409
  • SA

Попаднаха ми тези снимки и понеже знам, че ни е всеобщ любимец, реших да го споделя тук.
Според мен една от причините за феноменалния успех на Шеридън е подбора на изключително класни актьори. Почти няма слабо място (изключвайки може би Моника 😂).

# 410
  • София/Севлиево
С ММ почнахме Кмета на Кингстаун-засега от 5 серии на мен ми харесва,на него не особено,но ще го гледаме поради липса на друго(а и ми писна да зарязвам сериали след 2-3 епизода, защото ММ не ги харесва)...Изгледахме Ландмен и се надявам скоро да има нов сезон.

Общи условия

Активация на акаунт