Премахване на бенка

• 400
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте. Пише ви мъж, имам ужасна бенка на задната част на главата, която не само, че е грозна, но много пречи при подстригване, а отделно тъй като е изпъкнала ме е страх да не я закачам, например докато се въртя нощем. Къде в София бихте препоръчали да отида и колко горе-долу излиза процедурата?

# 1
Първо иди на кожен лекар да ти я види и да каже дали е за махане и по какъв начин може да се премахне точно този тип.
Като пречи на подстригването, ще се маха, фризьорите ще трябва да се съобразяват винаги с нея.

# 2
  • Далечният изток
Направление от личния лекар и директно при хирург. Той ще прецени дали трябва да се махне, как, кога и т. н.

# 3
Аз за такава отидох при онкодерматолог, който я премахна с лазер, много бързо се възстанових. Друг е въпросът, че при прегледа видя една подозрителна, която ми препоръча да се оперира и да се направи хистология. Та, с бенките шега не бива.

# 4
Аз за такава отидох при онкодерматолог, който я премахна с лазер, много бързо се възстанових. Друг е въпросът, че при прегледа видя една подозрителна, която ми препоръча да се оперира и да се направи хистология. Та, с бенките шега не бива.
Здравейте, бихте ли споделили при кой онкодерматолог се преглеждате и доколко сте доволна?

Общи условия

Активация на акаунт