Пазаруване от НМ - тема 70 юбилейна

• 49 373
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
-20% на мъжкото за лоялни клиенти за сума над 90 лв.
Чакам да пуснат на дамското 😄
Това къде ти излезе? При мен няма нищо...

# 451
Вчера на мейла получих аз това съобщение

# 452
  • София
Вчера имаше в червено надпис отгоре при приложението, днес няма.

# 453
-20% на мъжкото за лоялни клиенти за сума над 90 лв.
Чакам да пуснат на дамското 😄
Това къде ти излезе? При мен няма нищо...

На банер в приложението. Но беше само за вчера.

Иначе днес са пуснали цени за лоялни клиенти, но всичко което съм избрала не е намалено Sad
Майтап си правят, пуснаха намаления на цялата мъжка секция, а на нас само на избрани арикули...

# 454
  • София
Днес отворих немския НМ имаше 15% за лоялни клиенти, тук нищо.

# 455
Тук нищо, обаче следя няколко вида дънки и номерата се изчерпват със скоростта на светлината.
Излезе ми клип в Тик Ток, немска блогърка мереше няколко модела, този стои супер, имам подобен, иначе бих го купила:

# 456
Тук нищо, обаче следя няколко вида дънки и номерата се изчерпват със скоростта на светлината.

Ами хората купуват, не чакат промоции като нас Grinning
Реално ми е трудно да купя нещо на което не мога да му намаля цената, трябва много..много да го искам и да е почти изчерпано за да го взема.
Като едно много скъпо сако от реала, което беше изчерпано в сайта в моя размер и с болка на сърцето взех Grinning

# 457
Човек като свикне на промоции и много трудно му се откъсват от джоба пари за пълна цена.😀

# 458
Цените тепърва ще вървят нагоре ,  всичко  ще засегне, следователно и дрехи, обувки и т.н.
Та, ако нещо ви  трябва не знам дали не е по-добре да го купите, вие си преценете.
Заради новите мита сега съобщиха, че ще се отрази на всичко и почти веднага, дано не са прави, просто споделям.

# 459
И секънд хенд има вече. На сайта. Не бях забелязала досега. Много "сладка" цена за доставка.

# 460
Преди малко влязох в един магазин, често пазарувах от него преди.
Хубав панталон- 75 лв, кожено яке-45, манто- 65.
Та навсякъде са такива цените вече.
Къде е тази секция Секънд хенд?
Замислям се да пробвам сини от дънките, които върнах в бяло. Само ако бяха малко по- дълги, нямаше хич да се замисля…

# 461
Човек като свикне на промоции и много трудно му се откъсват от джоба пари за пълна цена.😀

Направо невъзможно. Blush

# 462
  • Пловдив
Матеа, за мен стоят мн.грозно така къси...а и на дами с ханш(като манекена) май не са Simple Smile

# 463
И за мен са грозни.

# 464
Хич не са грозни за мен, но дължината ме спира .

Общи условия

Активация на акаунт