Пазаруване от НМ - тема 70 юбилейна

• 49 367
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
Намаление се отразяваше над 90лв.поръчка. Аз поръчах разни гащи, цял бански и нощница.

# 496
  • София
Аз гледах, гледах и в крайна сметка не поръчках. Искам 1-2 неща за децата, ама все ще ги взема и без намаление, евтини са. За мене си чакам в Reserved, там съм си набелязала няколко неща.

# 497
Моите любими артикули не само, че не се върнала след намалението, ами и новодобавените вече са ми изчезнали... то нищо не мога да следя вече...

# 498
И аз приспивах децата и скролвах ли скролвах,  накрая съм заспала и се събудих с 20мин закъснение.
Иначе онзи ден най-накрая и аз се обзаведох с широки дънки, че и на редовна цена Stuck Out Tongue Winking Eye обаче напоследък ми е толкова трудно с дънките, не исках да рискувам и после да ме е яд.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1045459047.html

# 499
Тези са хубави, честито, Шантал! Hug

# 500
  • Mostly in my mind
Защото не са широки Grinning

# 501
Не са къси. Blush

# 502
Лоли, широки са, просто точно този десен не е представен добре, разгледай и останалите.
Аз ги харесах на един манекен, който беше с обувки стилето и загащена риза, изглеждаше много стилно и действително правят много хубава линия, макар и с кецове. Просто аутфитите в сайта напоследък са твърде размъкнати и провиснали, поне за моя вкус.

# 503
Лятото поръчвах бял от този панталон, то си бяха направо дънки, не знам защо са го нарекли панталон.
Много хубаво стояха, но още бях против широките дънки, та го върнах. Трябваше и да скъсявам.
Цената е повече от добра, има единични номера и в бежово и сиво.

# 504
  • София
Те тези "панталони" от габардин ги имат вече няколко сезона. Поръчвала съм жълт, кафяв и бял и все ги връщам.
Не седят зле, но аз харесвам по-твърди материи и в нито един цвят не можах да се възприема.

Иначе wide дънки с много висока талия имам сини и сиви.
Няма ги вече, купувала съм ги края на зимата 2024.
Скрит текст:

На снимки изглежда сякаш прави, но са си широки

# 505
Оставих 240 лв в офиса и почнах голямото мерене.😀
Надеждата ми беше в белите дънки, че нали уж по- дълги.
Някакъв палячо съм с тях, не знам защо си ги представях по- вталени в горната част на крака. Единствено материята на едните ми допадна, иначе не бих се показала пред хора с тях .😀
Синята блузка е чудесна, но едва покрива пъпа, а е два размера над моя, има и петно за разкош от вътрешната страна.
Взех двата вида светлосини дънки, по- тънък и мек деним са от белите и се ходи много по- комфортно с тях. Имам чувството, че са и по- дълги от белите.
Сега дилема- тези с избелването или по- светлите да си оставя.Не, че разликата е голяма.

# 506
  • София
На мен ми харесва как стоят в горната част. Но мисля,че трябва да са по-къси

# 507
Мисля, че с високи токчета ще са добре. В талията са супер!

# 508
Смятам да ги нося с кецове , ниски сандали или сандали на платформа.
Харесва ми как стоят, дават хубава линия с този ръб, иначе са до глезена някъде.
С тази синя тениска си пасват идеално, но и с риза или по- елегантна блуза също са ОК.

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 19:49 от Mateah

# 509
  • София
Аз нямам свестни снимки с коите, все отгоре съм се снимал и изглеждат дълги.
Нося ги с кецове, мисля и с едни червени Мери Джейн да ги нося
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт