Пазаруване от НМ - тема 70 юбилейна

• 49 339
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
А на кой мейл им писа? Днес се опитах да поровя за някави техни контакти, но определено се затрудних с този нов облик на приложението и аз имам да им споделя няколко оплаквания😃

# 541
  • Бургас
Аз им писах с едно оплакване вчера на customerservice.bg@hm.com   Звъннаха ми след 10 минути за да изясним ситуацията Wink

# 542
Аз им писах с едно оплакване вчера на customerservice.bg@hm.com   Звъннаха ми след 10 минути за да изясним ситуацията Wink
И какво казаха?

# 543
Благодаря! Писах им и аз, явно често ще четат оплаквания😃

# 544
Момичета, и аз им писах.
Писах и за "двете дами", които от известно време ни навират в очите, и за новия облик на сайта, за любимите, колко е тромаво да следиш номера и бройката, изобщо нахоках ги...
Ако има и други недоволни, нека се включат.
Може пък да ни чуят.

# 545
Аз само да споделя, че ония ден ходих да връщам дрехи за рециклиране.  Имаше проблем с ярд кода и ми дадоха 2 хартиени ваучера.
Обаче, сега се сещам за точките и трябва да им се обадя да ми ги добавят.

И друго да споделя, последната поръчка покрай намалението от 20% голяма греда.
2 бодита и 2 потника, потниците големи, бодитата прекалено изрязани и сутиена се вижда Sad

# 546
  • София
На мен ми харесва видеото в приложението-моделите са красиви.
Нормално е ХМ да пуска такива фотосесии и номера-голяма компания са и се съобразяват с приемствеността в нормалните страни.

Купих няколко детски дрехи от магазин онзи ден. Не ме блазни много това намаление, но децата намазаха шапки, очила, тениски някакви...
Чакам намаление за мои дрехи.

# 547
За мен не е ок да се търкат със сексуален подтекст един в друг хора , независимо от пола. Визирам видеото.

# 548
  • Mostly in my mind
и се съобразяват с приемствеността в нормалните страни.
това как трябва да се разбира?

# 549
  • Бургас
И какво казаха?
  Извиниха ми се за това, от което се оплаках. А то беше, че чаках доста време в магазина за да се появи отнякъде служител. Оставих му 2 торби с дрехи, той взе да се тюхка, че нямал телефон да ми сканирал каквото трябва. Като го погледнах странно и му показах, че аз трябва да сканирам всъщност, звънна да попита и каза, че сега имало проблем и нямало как да ми "даде" електронни ваучери и посегна за хартиени:
- А, ми то няма вече - Да, наясно съм (ха добро утро, викам си на ум Grinning )
- Ами вие имате ли профил?  - Разбира се (Не, бе, ей така ще си сканирам отнякъде нещо си)
- Ама не искате ли ей сега да Ви направя тук един нов профил и така ще имате отстъпката от 10% за новодошли вместо талона за дрехи? - Ами не, не ме устройва  (Пич, нали събираме точки... ползваме си  намаленията онлайн, а и ми се полагат 2 броя... 2 акаунта ли ще ми правиш?)
- Мога да напиша на едно листче, че Ви се полагат 2 кода и като дойдете някой друг път, ако колегите не направят проблем, да си купите каквото Ви е харесало?  - тук почти припаднах вече... но кратко го осведомих, че първо няма да идвам специално пак, при положение че искам да пазарувам сега; второ - това, което искам, в 90% от случаите го няма в магазина, а само в сайта и трето - не ми се играе риск губи, риск печели с хвърчащо листче в ръката обяснявайки се с други подобни негови колеги в близкото бъдеще. Той само ме гледаше като голямо преживно животно с някакво абсурдно изражение и дотам. Добре че не ми предложи да бъркам и ровя в контейнера им за торби, за да  измъкна моите и да си ходя с тях из мола, щото щях да почна да го налагам с тях сигурно - така ме ядоса! Накрая си записа имейла ми на едно листче, за да ми пишел кога да ида да си получа уж двата ваучера и изхвърчах преди да агресирам.

Та в по-съкратен вариант им го написах това и моментално ми звъннаха. Друг е въпросът, че освен едно голо извинение и обещание да прехвърлят случая на отговорния отдел, щото нали таковата магазините и сайтът са различни неща и код за намаление от 10% пратен на мейла, нямаше. Не ми се обясняваше, че ми дължат точки и ваучери за 2 торби, защото съвсем се бях изнервила. Та така...

# 550
Добро утро.
-20% за лоялни клиенти, няма банер и е над някаква сума. Аз се възползвах вече 🙂
Хваща и ваучер от рециклиране.

# 551
Добро утро и от мен. 🌷
Дали някой има това сако? Колебая се 32 или 34 да взема като размер. Ниска съм 158см, 50кг 😀

# 552
Добро утро и от мен. 🌷
Дали някой има това сако? Колебая се 32 или 34 да взема като размер. Ниска съм 158см, 50кг 😀

Аз го имам Simple Smile Онова скъпото за което писах по-рано. Аз съм 1,60, 52 кг. и взех 36 размер. Обаче гърба ми е широк, понеже тренирам. Според мен си отговаря на размера.

# 553
Хм, така казано клоня към 34 тогава. Аз също тренирам, но обичам вталени кройки, защото панталонът обикновено ми е с по-свободна кройка или flare дънки. Благодаря ти! ✨

# 554
  • Mostly in my mind
Аз си поръчах ето тези. Ризата е 100% лен. Удчуди ме цената

Общи условия

Активация на акаунт