Пазаруване от НМ - тема 70 юбилейна

• 48 576
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
Матея, кои са тези сутиени?
Аз получих ето тези за под рокли лятото и съм много доволна. Идеално стоят (на пробване, не съм ги носила още, но смятам чак лятото или на разголени дрехи да ги слагам), само се чудя защо няма за подгръдна 70 см...?!? Винаги ги слагам на най-вътрешните копчета, иначе ми се въртят, а е много неудобно така.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1236231001.html

# 61
Това са сутиените от 6 лв, но са изчерпани в момента
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1084229001.html

# 62
Нямах намерение да поръчвам, но като видях наличности не се стърпях. Ползвах и ваучер за 5 лева.

# 63
  • Пловдив
Ама слагайте линкове, де...така как да търсим артикулите? Simple Smile

П.п...още си чакам пАлтото аз Grinning

# 64
Хайде, свърши намалението, няма да ме сърбят вече ръцете. Жалко, че така и не излезе габардина размер ХС. Някой, който ги е мерил и двете ХС и С, може ли да сподели имаше ли голяма разлика в размера? Има ли за какво да ме е яд?

# 65
Аз също единствено не хванах ХС якето. С върнах, защото беше разрязано, но и беше много уголемено. В началото не го исках, после реших, че искам да го купя, но все го нямаше. А, не е като да не поръчах други якета от ХМ сега по намаленията. Grinning

# 66
И аз го дебна в XS, но уви 😢😂

Хайде, свърши намалението, няма да ме сърбят вече ръцете. Жалко, че така и не излезе габардина размер ХС. Някой, който ги е мерил и двете ХС и С, може ли да сподели имаше ли голяма разлика в размера? Има ли за какво да ме е яд?

# 67
Отдъхнах си. Grinning
Изтрих всички палта, жакети, хавлии, малко спокойствие вече. Joy

# 68
Ейй, аз пък не съм разбрала, че намалението е до вчера. Можех да поръчам още едно-две неща за проба Simple Smile
Обаче чорапите на Фани са си все така на промоция Simple Smile
Ще чакаме летните намаления, те също са добри.

# 69
Ама слагайте линкове, де...така как да търсим артикулите? Simple Smile

П.п...още си чакам пАлтото аз Grinning

Можеш с артикулния номер в търсачката

# 70
Аз да допиша, че купих това сако - тънко, но е хубаво, почти си отговаря на размера (ХС лееееекичко ми теснее само горе в раменете, но пък С стои навсякъде широко, взех ХС). Ще стои на рокли, дънки, панталони. Харесва ми много. Взех го на по-ниска цена - тази в сайта му е висока.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1198058001.html

В Мол София имаше страхотно яке пухенка, в сайта го има други цветове, намалено беше на 45 лв., обаче ХС - теснееше ми. Ако имаше С, веднага взимах и мирясвах и за дебело, по-дълго яке, че и аз се подмладих с модерните къси пухенки, но кръстът ми изстина Joy

# 71
Има разлика между размер S и XS. Аз първо бях поръчала S и ми беше голямо. После успях да хвана XS и ми е идеално.

# 72
  • Пловдив
Отдъхнах си. Grinning
И точките скоро ще ни занулят. Simple Smile Моите на 13-ти.
Вчера пуснах комплект бикини, сутиени и клин за девойката.

# 73
Скрит текст:
Отдъхнах си. Grinning
И точките скоро ще ни занулят. Simple Smile Моите на 13-ти.
Вчера пуснах комплект бикини, сутиени и клин за девойката.
Не е така. На всеки ги зануляват на датата на регистрация. Твоята явно е на 13.02, но моята беше някъде октомври месец или и аз вече не помня. Но през цялата година може да се падне зануляване. Grinning

# 74
  • Пловдив
Не случайно съм цитирала Дева, защото знам откога сме лоялни...

Общи условия

Активация на акаунт